Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο φροσάκι!τα νέα είναι τέλεια!μα καλά θα τον αφήσεις να ξέρει μόνο αυτός?δεν έσκασες από την αγωνία! τι να σου πώ εγώ θα τον βασάνιζα μέχρι να μου το πει. ή και οι 2 ή κανένας!

δεν πειζει μωρε εχει βαλει στοιχημα με τον αδερφο του

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε?? Πολλές αγωνίες διαβάζω! Ακόμα στο χωριό είμαστε και γυρίζουμε αύριο, οπότε θα σας διαβάσω και πιο αναλυτικά!

Φρόσω μου καλή επιτυχία κοπέλα μου,όλα καλά θα πάνε! Χαρά στην υπομονή σου να μη μάθεις το φύλο στο 1ο σου μωράκι! Εγώ θα έσκαγα! :lol:

Mελίνα όντως αν πάρεις μερικές βαθιές ανάσες κάνει τούμπες το μωρό! Το είχα διαπιστώσει πέρυσι στα μαθήματα του ανώδυνου τοκετού! ;)

Βασιλική μου τα πετρώματα στην κοιλιά είναι οι συσπάσεις braxton hicks που λέμε. Να ξεκουράζεσαι, να παίρνεις το μαγνήσιό σου και να τις παρακολουθείς. Αν δεις και κάνεις πολλές ή ανά τακτά διαστήματα (πχ κάθε 10 λεπτά, κάθε 15 λεπτά) να ενημερώσεις το γιατρό σου, ίσως να σου δώσει πρεπάρ. Το βασικό είναι να μην κουράζεστε κορίτσια. Όσο μπορείτε να βρίσκετε χρόνο να χαλαρώνετε.

Κούλα γιορτή ή γενέθλια?? Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα σου εύχομαι!!

Και...αύριο είναι και για μένα η μεγάλη μέρα! Όπου θα δω το μωράκι μου στο Β επιπέδου, Φρόσω μου συμπάσχω και καταλαβαίνω την αγωνία σου, κι επίσης θα φύγει πλέον το ερωτηματικό στη λίστα και θα μπλαβίσει ή θα ροζουλίσει! :lol: Για να δούμε!

Θα σας βάλω και φώτος από τις διακοπές! Φρόσω εγώ να δεις κοιλιά! Εσένα δε φτουράει μπροστά στη δική μου! :lol: :lol:

χαίρομαι που περνάτε ωραία στο χωριό!άντε σε πεθυμήσαμε!

βασικά για τα πετρώματα δεν συμβαίνουν συνέχεια 3-4 φορές την ημέρα. προς το παρόν δεν πέρνω μαγνήσιο παρά μόνο ασβέστιο.την δευτέρα μετά την β' επιπέδου θα τον πάρω τηλ. να τον ρωτήσω αν πρέπει να πάρω τίποτα άλλο. σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

καλή επιτυχία αύριο!περιμένουμε ευχάριστα νέα και φωτογραφίες από το χωριό!:D

Φρόσω τέλεια! Πες στον άντρα σου να μπει να μας πει το φύλο! :tongue:

Νεκταρία άντε με το καλό να μάθουμε και τα δικά σου νέα! Δεν ξέρω και τι να σου ευχηθώ! Δεν έχεις δηλώσει προτίμηση! :wink:

Έγω κάνω αυτο με τις αναπνοές αλλά δεν παίρνει χαμπαρι το παιδί μου! :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Γεία σας κορίτσια και απο μένα! ΚΟΥΛΑ χρόνια πολλά, πολύχρονη να χέρεσε την οικογένειά σου και με το καλό ναέρθει το νέο μέλος!!!:DΦΡΟΣΩ μππάβο για τα καλά νέα που μας έφερες και εύχομαι όλα πάνε καλά! nikx μην ανησυχείς, η amela είναι περισσοτέρων ημερών απο εμάς και μάλλον γίαυτό εμείς δεν το πολυακούμε. Εγώ σήμερα ήμουν στην δουλεία και μόλις τελείωσα έκατσα λίγο να ξεκουραστώ και αισθανόμουν απ την δεξιά μεριά της κοιλιάς μου, να κουνιέτε το μικρό και ταυτόχρονα να με γαργαλάει :tongue: για περίπου 2 λεπτά και έκατσα ακίνητη μέχρι να σταματήσει!!! Ήθελε να ζουζουνίσει το μικρό μου!!! Πάντως θα σας πω ένα κόλπο που μου είπαν και το έκανα για να ''ακούσεις'' το μωρό: Πριν λίγες μέρες ήμουν σε μια φίλη και ήταν και η κουμπάρα της φίλης μου εκεί και μου είπε να πω στον άντρα μου η σε κάποιον άλλον, να βάλει λίγο ούζο στο στόμα του, να το κρατήσει λίγη ώρα, μετά να το φτύσει και να έρθει κοντά στην κοιλιά μου να φυσίξει στον αφαλό μου.Εμένα μου το έκανε η φίλη μου εκείνη την ώρα 2 φορές και αιστάνθηκα την πρώτη φορά στο κέντρο της κοιλιάς εκεί που είναι ο αφαλός, κάτι να κουνιέτε.Η φίλη μου και η κουμπάρα της μου είπαν ότι είδαν απ την δεξιά μεριά της κοιλιάς μου κάτι να κουνιέτε σαν να κάνει κύματα!!! Όσες θέλετε δοκιμάστε το και πείτε μας την εντύπωσή σας!!!;)

MbGIp1.png

Καλημέρα κορίτσια

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

mikio την ονομαστική μου εορτή είχα χθες :D

Εγώ είμαι με άδεια ακόμη σήμερα δεν πήγαμε πουθενά ξεκουραζόμαστε από χθες που είχαμε πολλές επισκέψεις. Σήμερα χαλαρά σπίτι ξεκούραση ότι καλύτερο :D;) Δεύτερα θα πάω δουλειά δυστυχώς. Αφού δεν θέλω να πάω που σκέφτομαι να ξαναπάω γιατρό να μου γράψει και άλλη άδεια αλλά είπα αντε μην το παρακάνω θα πάω στις 28 που έχω κανονικά το ραντεβού και βλέπουμε σίγουρα θα ζητήσω άδεια και για τον Αύγουστο !!! ;):D Οταν είσαι σπίτι πως περνάνε οι μέρες και δεν το καταλαβαίνεις βρε κορίτσια ???? :rolleyes: Δεν έχω κάνει όλα τα πράγματα που ήθελα να κάνω ακόμη αλλά οκ ελπίζω και μετα που θα δουλεύω να τα καταφέρνω λίγο τα απογεύματα να πηγαίνω κάπου που θέλω.

Σήμερα ήθελα να πήγαινα mother care να δω τι έχει και τι εκπτώσεις παίζουν. Πήγε καμιά να δεί ???

Προχθες που ήμουν στο Earling Learning center είδα ένα αυτοκινιτάκι για τον γιο μου και το είχαν 90 ευρο και δεν είχαν εκπτώσεις δεν ξέρω αν θα το βγάλουν ήταν και ελλειψη και θα ξαναφέρουν μέχρι το τέλος του μήνα. Λέτε αν το παραγγείλω από το ιντερνετ να μου έρθει φθηνότερα???

Εγω την μπέμπα την νίωθω κάθε μέρα και κλωτσάει 3-4 φορές την μέρα και οι κλοτσιες όσο πάνε δυναμόνουν μέρα με την μέρα :D:lol:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γεια σας!

Κούλλα εκπτώσεις ξεκινάνε απο 15 όποτε δεν νομίζω να έχουν βάλει ακόμα και τα mothercare! Τι ωραία που την νιώθεις τόσο συχνά! Εγώ συνήθως το καταλαβαίνω μια φόρα και αργά το βράδυ! Λέτε να μου βγεί τόσο ήσυχο? :roll: Θέλω και εγώ 3-4 και 5 φορές την ημέρα!Όλα τα κόλπα έχω δοκιμάσει! :wink:

Νεκταρία άντε να γυρίσεις να μας πει τι χρώμα θα γίνει η λίστα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

nikx σε άλλα καταστήματα έχουν ξεκινήσει για αυτό νόμιζα ότι θα ξεκινουσαν και mother care αλλά άμα είναι όπως λες τότε θα περιμένω :D :D ;) Νομίζω ότι σε ακόμη μια βδομαδα θα νιώθεις περισσότερο το μωράκι σου :wink:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελούδες μου!!! Όλα καλά δόξα τω Θεώ με την εξέταση! Το μωράκι δείχνει υγιές, είναι 543 ολόκληρα γραμμάρια, μοιάζει πάρα πολύ στο Γιωργάκι μου,έχει το θεληματικό πηγούνι του μπαμπά μας,τράχηλος και πλακούντας μια χαρά και λέει ότι αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω και εύκολα και γρήγορα... ??? Μακάρι Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά! Τώρα το φύλο...μας δυσκόλεψε λίγο καθότι ντροπαλό αλλά το αποκάλυψε τελικά.

Πρώτα ο Θεός λοιπόν αν όλα πάνε καλά στις αρχές του Νοέμβρη καταφτάνει η μικρή Αριάδνη! ;)

Γεια σας κοπελούδες μου!!! Όλα καλά δόξα τω Θεώ με την εξέταση! Το μωράκι δείχνει υγιές, είναι 543 ολόκληρα γραμμάρια, μοιάζει πάρα πολύ στο Γιωργάκι μου,έχει το θεληματικό πηγούνι του μπαμπά μας,τράχηλος και πλακούντας μια χαρά και λέει ότι αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω και εύκολα και γρήγορα... ??? Μακάρι Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά! Τώρα το φύλο...μας δυσκόλεψε λίγο καθότι ντροπαλό αλλά το αποκάλυψε τελικά.

Πρώτα ο Θεός λοιπόν αν όλα πάνε καλά στις αρχές του Νοέμβρη καταφτάνει η μικρή Αριάδνη! ;)

καλοριζικη να ειναι κ με εναν πονο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Νεκταρία μου με το καλό!Τι ωραία.Και εσύ ένα κι ένα σαν την Κούλλα! Και θα έχει και φοβερό όνομα!

Ας κλέψω πάλι την δουλειά της Κούλλας για να βάλω κι άλλο ροζάκι στη λίστα μας! :-D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 ?????ΠΗΤ: 19/11/2010

10. nikx ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Αυτά είναι φανταστικά νέα!!!!:D:D:Dμπράβο Νεκταρία εύχομαι να πάνε όλα καλά!πώς τα καταφέρατε να κάνετε 1+1 να μας πείτε το κόλπο!!!!το όνομα τέλειο, περιττό να σου πώ πως αν σου μοιάζει κιόλας, θα κάψει καρδιές...;)

εμείς περιμένουμε μέχρι την δευτέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...