Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Καλημερα κοριτσι..! Καλυτερα θα ηταν σιγουρα στο ιδιο κεντρο. Ωστοσο απο την τιμη της χοριακης θα καταλαβεις τι γινεται. Αν δεν εχει παει καλα.. θα ειναι μηδενικη ή διψηφια. Αν ειναι τριψηφια, κανεις και μεθαυριο στο ιδιο κεντρο. Καλη σου επιτυχια!❤❤

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικια μου κοιμαται απο χτες στις 8.00 το βραδυ:shock: ξυπνησε μια φορα 9 το πρωι για 45 λεπτα κ ξανακοιμηθηκε.εφαγε και 3 φορες στον υπνο τωρα σε λιγο παλι ειναι να φαει

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σημερα ειδα οτι την τριτη εχει και η ραφαελα εμβολιο!!!ειναι το επαναλληπτικο απο ττο πρωτο εμβολιο που κανουμε στα μωρα!!!ποοοοοοο θα γινει της ποπης!!!!πως θα της το πω?????τι να κανωωωωωωωω!!!αμα της το πω απο πριν θα ουρλιαζει κ δε θα κανει τα τεστ ψυχοκινητικοτητας που πρεπει να κανουν σαυτη την ηλικια!δεν ηξερα οτι μαζι μαυτο το ραντεβου ειναι κ το εμβολιο!!αμα δε της το πω κ της φερει ξαφνηκα το εμβολιο θα γινει το ελα να δεις!θα μας ακουσετε μεχρι την ελλαδα την τριτη στανταρρρρρ!τη δευτερα εχει κ η μπεμπα το πρωτο της εμβολιο!φανταζεστε τι εχει να γινει?θα εχω 2 παιδια με γκρινια για 48 ωρες!:evil::evil::evil: τον αλεξ κ τη ραφαελα οταν ηταν μωρα τα εμβολια τους εφερναν γκρινια για 2 μερες.μιλαμε για ΜΟΝΙΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!μακαρι να μη το κανει κ η Νεφελιτσα αυτο!

Holy Diver

καλησπερα κι απο εμας,

εμεις και τα εμβολια εχουμε καλη σχεση ευτυχως, και στο πρωτο και στο δευτερο δεν εκλαψε, δεν ειχει ουτε γκρινια ουτε πυρετο, μονο κοιμαται αρκετα,

σε προγραμμα εχουμε μπει τρωμε καθε 3 ωρες τη μερα και τη νυχτα καθε 4 ελπιζω να καταφερουμε να μεγαλωσουμε την αποσταση των γευματων

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...