Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Καλημερα κοριτσι..! Καλυτερα θα ηταν σιγουρα στο ιδιο κεντρο. Ωστοσο απο την τιμη της χοριακης θα καταλαβεις τι γινεται. Αν δεν εχει παει καλα.. θα ειναι μηδενικη ή διψηφια. Αν ειναι τριψηφια, κανεις και μεθαυριο στο ιδιο κεντρο. Καλη σου επιτυχια!❤❤

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κουκλες!παλι δύσκολη νυχτα περάσαμε χθες...εκλαψε καμια ώρα μέχρι να την πάρει ο ύπνος(τελικά το μόνο που ψιλιβοηθάει είναι ο απορροφητήρας)και μετά ξύπναγε ανα 2ωρο για να φάει!δεν ξέρω αν περνάει αλμα αναπτυξης ή δεν την φτάνει το γαλα.στο τελος παλι καταληξαμε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου αφού ξύπναγε,ετρωγε 10 λεπτά αποκοιμιότανε,πήγαινα να την βάλω στο κρεβάτι ξύπναγε,αντε ξανα να κοιμηθεί και οταν τελικά κατάφερνα να την βάλω σε μια ώρα ξαναξύπναγε για φαι!δεν αντεξα κι εγώ απο την νύστα και την αφησα παλι δίπλα μου και φυσικά ξύπναγε ανα δύωρο!αχχχχ νυστάζω..

Εμένα μετακινείται εδώ και μέρες και μια φορά μπήκε και κάτω από την κουβέρτα. Τώρα την πιάνω κατω από το στρώμα μέχρι να πάρω υπνόσακο. Δήμητρα ξέρεις γιατί οι περισσότεροι είναι αμάνικοι; Εχω μπερδευτεί.

και εμείς αμανικο φοράμε απο την αρχή γιατί με τα περα δώθε και αυτή να κλαίει δεν μπορούσα να κρατάω και το παιδί και την κουβέρτα!

βεβαια το σπιτάκι μας είναι πολύ κρύο κι ετσι της βάζω τον υπνοσακο μετά την βάζω σε εναν υπνοσακο τυπου sleeping bag και απο πάνω 1-2 λεπτες κουβέρτες αλλα πάλι νομιζω οτι κρυωνει αφου εχει παντα παγωμενα χερια!

Διαφημίσεις

xeria και ποδια ειναι φυσιολογικο να ειναι κρυα!εγω εχω πονου ςπεριοδου απο χτες....αλλα τιποτα ακομη περιμενω στις 12!εχω κατι νευρα!εχω 3 μερες νακοιμηθω,χτες εφταιγε και η μικρη δεν ξερω τι ειχε το μωρο,εφαγε και κοιμηθηκε 9 ,μετα πεινασε και ξυπνησε στις 12-2-4-7!τωρα βεβαια αυτη κοιμαται!αχαχαχα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγω την εχω20-21 βαθμους στο δωματιο το βραδυ αι κοιμαται με μια κουβερτα μαλλινη.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα!!!

κ μας χερακια μονιμως παγωμενα, με υπνοσακο η χωρις!!

αλλα το προγραμμα μας ειναιο οκ! 7.30-11.00-14.30-17.30-21.00

αυτα!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

καλημερα!!!

κ μας χερακια μονιμως παγωμενα, με υπνοσακο η χωρις!!

αλλα το προγραμμα μας ειναιο οκ! 7.30-11.00-14.30-17.30-21.00

αυτα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ? ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 730 ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ?

Διαφημίσεις

οχι..κ εγω στην αρχη φοβουμουν τοσες ωρες αλλα στις 9 οταν ξεκινησουμε κανει κ κανα μισαωρο να φαει κ πινει το βραδυ απο 250 μεχρι κ 300 καμια φορα.. τις υπολοιπες φορες απο 200 μλ.ειμαστε βεβαια χοντρουληδες.. πανω απο 7 κιλα..

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

οχι..κ εγω στην αρχη φοβουμουν τοσες ωρες αλλα στις 9 οταν ξεκινησουμε κανει κ κανα μισαωρο να φαει κ πινει το βραδυ απο 250 μεχρι κ 300 καμια φορα.. τις υπολοιπες φορες απο 200 μλ.ειμαστε βεβαια χοντρουληδες.. πανω απο 7 κιλα..

ΜΠΡΑΒΟ. ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΣΤΕ?

εχασα το εμβολιο στοικα ειχα το δευτερο κι εχουν απεργιες...τωρα τι κανω????το παιρνω και το κανω εξω η παωσ το ραντεβου μαρτιου...?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εχασα το εμβολιο στοικα ειχα το δευτερο κι εχουν απεργιες...τωρα τι κανω????το παιρνω και το κανω εξω η παωσ το ραντεβου μαρτιου...?

πας μαρτιο χαλαρα.δε πειραζει για ενα μηνα!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...