Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
      Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ανασκελα απο την πρωτη μερα,ειδικα σαυτη την ηλικια που ειναι τωρα αν τα γυρισεις στο πλαι κ τα στερεωσεις με κατι τοτε στανταρ γυρνανε μπρουμυτα κ ειναι πολυ επικυνδινο αν αυτο γινει ενω κοιμουνται

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΜΙΚΡΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?

ανασκελα απο την πρωτη μερα,ειδικα σαυτη την ηλικια που ειναι τωρα αν τα γυρισεις στο πλαι κ τα στερεωσεις με κατι τοτε στανταρ γυρνανε μπρουμυτα κ ειναι πολυ επικυνδινο αν αυτο γινει ενω κοιμουνται

ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ?

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΜΙΚΡΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?

μετα απο ποση ωρα ξυπναει αφου εχει φαει?πιπιλα παιρνει?

ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ?

οχι οταν κοιμαται το βραδυ ειναι παντα ανασκελα.στο πλαι την εχω μονο οταν ειναι ξυπνια κ ειμαι κ εγω στον ιδιο χωρο

Holy Diver

μετα απο ποση ωρα ξυπναει αφου εχει φαει?πιπιλα παιρνει?

οχι οταν κοιμαται το βραδυ ειναι παντα ανασκελα.στο πλαι την εχω μονο οταν ειναι ξυπνια κ ειμαι κ εγω στον ιδιο χωρο

ΝΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ Ή ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ.

Διαφημίσεις

εφοσον λες οτι ξυπναει μετα απο 4-5 ωρες κ δειχνει οτι πειναει αλλα δε τρωει τοτε δωσε πιπιλα.αν επιμενει να δειχνει οτι πιναει δωσε τσαι.σε λιγες μερες θα το κοψει

α το τσαι να μην ειναι κιντερτε γιατι εκτος το οτι εχουν οτι σκατα θες εκει μεσα...ειναι κ γλυκο κ θα του αρεσει.χαμομηλι θα βραζεις εσυ να ειναι αγευστο

Holy Diver

εφοσον λες οτι ξυπναει μετα απο 4-5 ωρες κ δειχνει οτι πειναει αλλα δε τρωει τοτε δωσε πιπιλα.αν επιμενει να δειχνει οτι πιναει δωσε τσαι.σε λιγες μερες θα το κοψει

α το τσαι να μην ειναι κιντερτε γιατι εκτος το οτι εχουν οτι σκατα θες εκει μεσα...ειναι κ γλυκο κ θα του αρεσει.χαμομηλι θα βραζεις εσυ να ειναι αγευστο

ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Διαφημίσεις

αρα αυτο ειναι νυσταζει κ δε τρωει αλλο.θα εχεις ετοιμο τσαι στο μπιμπερο κ θα δινεις.θα παρει αποφαση οτι δεν εχει μαμ εκεινη την ωρα κ θα το κοψει.

ποσα μλ τρωει δηλαδη?

Holy Diver

αρα αυτο ειναι νυσταζει κ δε τρωει αλλο.θα εχεις ετοιμο τσαι στο μπιμπερο κ θα δινεις.θα παρει αποφαση οτι δεν εχει μαμ εκεινη την ωρα κ θα το κοψει.

ποσα μλ τρωει δηλαδη?

ΤΡΩΕΙ 80μλ αλλΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΦΑΙ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...