Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Καλημερα κοριτσι..! Καλυτερα θα ηταν σιγουρα στο ιδιο κεντρο. Ωστοσο απο την τιμη της χοριακης θα καταλαβεις τι γινεται. Αν δεν εχει παει καλα.. θα ειναι μηδενικη ή διψηφια. Αν ειναι τριψηφια, κανεις και μεθαυριο στο ιδιο κεντρο. Καλη σου επιτυχια!❤❤

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασιλικη πολυ χαρηκα που εστρωσε η μικρη! αντε σιγα σιγα θα σταματησειτελειως! κουραγιο!

εγω εχω υπνοσακο αμανικο μας πεφτει μακρυς αλλα τρωει κατι φρικες με τη ζεστη κ τωρα δυο μερες δεν του τον βαζω.

περιοδο κ εγω ακομε δεν εχω..αλλα μεχρι την ανοιξη του 2012 τι σκ@τα?θα εχει ερθει!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είδες Βασιλική που στρώνει σιγά σιγά; Μερα με τη μέρα θα είναι και καλύτερα. Και θα σας αφήσει να προσπαθήσετε και για το δεύτερο:tongue:.

Εμένα μετακινείται εδώ και μέρες και μια φορά μπήκε και κάτω από την κουβέρτα. Τώρα την πιάνω κατω από το στρώμα μέχρι να πάρω υπνόσακο. Δήμητρα ξέρεις γιατί οι περισσότεροι είναι αμάνικοι; Εχω μπερδευτεί.

οι υπνοσακοι ειναι αμανικοι γιατι ειναι παρα πολυ ζεστοι.αν ηταν μακριμανικοι υπαρχει κινδυνος θερμοπληξιας.υπαρχουν υπνοσακοι για καλοκαιρο(που ειναι λεπτοι σα σεντονακια) για χειμωνα(που ειναι με χοντρο βαμβακι μεσα) κ για ανοικη(μετριο παχος) φορας στο μωρο το φορμακι του κ απο πανω τον υπνοσακο.εμεις με -15 το δεκεμβρη κ αμανικο της ειχα.αλλα ηταν χοντρος

κι εμενα μετακινειται εδω και μερες αλλα δεν εχω βρει εναν υπνοσακο της προκοπης ασε που οπως ειπε η τζοαν ολοι ειναι αμανικοι και πανω απο 80 εκατοστα δεν ειναι τεραστιοι εμενα ειναι 67cm και 6850 κιλα

ναι σε 2 μηνες θα ειναι 75 εκ κ πανω απο 8 κιλα:rolleyes: κ η δικια μου ειναι περιπου τοσα εκατοστα (68 νομιζω ειναι τωρα) κ της πηρα για 80 εκ υπνοσακο.μια χαρα ανετη ειναι εκει μεσα.σε 2 μηνες θα της ειναι μικρος

τι κανετε κοριτσια μου ολα καλα? καλα βρε ακομα δεν γεννησαμε και σκεφτεστε για δευτερο ??δημητρα δεν πιστευω να σκεφτεσαι για 4 παιδακι ??

εισαι τρελλη???:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

παντως για οποια θελει

υπνοσακος με μανικι

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.ecobaby.gr/images/categories/31.jpg&imgrefurl=http://www.ecobaby.gr/index.php%3Fcat%3D31&usg=__jeEb-94L9UyJVIINfyCqNSADRv8=&h=140&w=140&sz=4&hl=el&start=0&zoom=0&tbnid=Om6OfjZs_zx8QM:&tbnh=93&tbnw=93&ei=fNtKTc7bGILysgbc9aCnDw&prev=/images%3Fq%3D%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25B9%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1371%26bih%3D839%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=691&vpy=433&dur=232&hovh=93&hovw=93&tx=101&ty=27&oei=fNtKTc7bGILysgbc9aCnDw&esq=1&page=1&ndsp=41&ved=1t:429,r:20,s:0

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ναι το προσεξα κιεγω.πρεπει να παω να ταισω τη μικρη σε λιγο.κοιμαται τωρα κ θα την ταισω στον υπνο.να μη χαλασουμε κ το προγραμμα:tongue:

:evil: Η αδελφη μου σημερα μου χαλασε το δικο μας προγραμμα....εκει που η μικρη ετρωγε οσα μλ να ναι, οτι ωρα να ναι, την εβαλα σε προγραμμα και ειχε στρωσει. Ετρωγε 150 μλ καθε 4 ωρες και ειμουν πολυ ευχαριστημενη και σημερα η αδελφη μου επρεπε να την ταισει στις 5 η ωρα, (αφου στις μια ειχε φαει 150 μλ) και της εδωσε 90 μλ.μετα απο μιαμισυ ωρα η μικρη ξαναπεινασε. Λογικο ειναι....δεν ξερω τωρα πως θα την ξαναβαλω σε σειρα :evil:

MbGIp1.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ?

ανασκελα απο την πρωτη μερα,ειδικα σαυτη την ηλικια που ειναι τωρα αν τα γυρισεις στο πλαι κ τα στερεωσεις με κατι τοτε στανταρ γυρνανε μπρουμυτα κ ειναι πολυ επικυνδινο αν αυτο γινει ενω κοιμουνται

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...