Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

• Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μην φανταστεις κ αυριο..απλα οταν το μωρο ειχε κολικους ελεγα αυτο ηταν εκλεισα ως μανα.. τωρα ομως λεω για το 2012 την ανοιξη να ζουζουνισω παλι..:oops:

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εσυ που εισαι κ πιο εμπειρη δεν ειναι το χειροτερο να εισαι εγκυος φουσκα το καλοκαιρι? η εσυ στη γερμανια εισαι κυριλε απο αποψη ζεστης??

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

καλα μην φανταστεις κ αυριο..απλα οταν το μωρο ειχε κολικους ελεγα αυτο ηταν εκλεισα ως μανα.. τωρα ομως λεω για το 2012 την ανοιξη να ζουζουνισω παλι..:oops:

Αφου το θες....αντε με το καλο!!!:P

MbGIp1.png

πολλές πολλές καλημέρες!

αχ και εγώ που νόμιζα οτι είμαι η μόνη τρελή που θέλω κι αλλο παιδάκι τόσο σύντομα... μήν σου πώ οτι ψήνομαι να κάνω το επόμενο μεσα στα χριστούγεννα!χθες εκλαψε μονο 1 φορά απο κολικούς!είμαι πολύ ευτυχισμένη.μακάρι να συνεχίσει ετσι.αν στρώσει και το βραδυ που ξυπνάει καθε 3 και λίγο θα είναι το τέλειο μωρό!βέβαια λογαριαζω χωρις το ξενοδόχο αφού ακόμα δεν χω δει περίοδο...χι χι!

χτες ηρθε μια φιλη εχει 2 παιδακια 2,5 ετων η μεγαλη και 10 μηνων η μικρη!το σπιτι εγινε μπουρδελο και πολυ το χαρηκα!!!!!αχαχχαα κι εγω τρελη ε????το παιδιμου τα εχει παρει και μαλωνεθι μετο φωτιστικο της!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

την εχω στο γυμναστηριο τωρα.κρεμαζα κ 2 εξτρα ζωακια:tongue: το ενα ειναι πολυ κατω κ το πιανει κ το τραβαει.ναι ναι αρχισαμε να πιανουμε εδω κ καμια βδομαδα αλλα ολιγον ατσουμπαλα ακομα!!! ακομα προσπαθει να γυρισει μπρουμυτα αλλα δε μπορει η καημενη,.μονο μεχρι το πλαι φτανει κ πλατς ξανα πεφτει ανασκελα κ θυμωνει:tongue:

επισης εδω κ κατι μερες μετακινητε προς τα κατω!!!πολυ προσοχη οσες τα σκεπαζετε με κουβερτα!!μετακινουνται προς τα κατω κ μπορει να μπουν κατω απο την κουβερτα!γιαυτο χιλιες φορες υπνοσακος!

Holy Diver

την εχω στο γυμναστηριο τωρα.κρεμαζα κ 2 εξτρα ζωακια:tongue: το ενα ειναι πολυ κατω κ το πιανει κ το τραβαει.ναι ναι αρχισαμε να πιανουμε εδω κ καμια βδομαδα αλλα ολιγον ατσουμπαλα ακομα!!! ακομα προσπαθει να γυρισει μπρουμυτα αλλα δε μπορει η καημενη,.μονο μεχρι το πλαι φτανει κ πλατς ξανα πεφτει ανασκελα κ θυμωνει:tongue:

επισης εδω κ κατι μερες μετακινητε προς τα κατω!!!πολυ προσοχη οσες τα σκεπαζετε με κουβερτα!!μετακινουνται προς τα κατω κ μπορει να μπουν κατω απο την κουβερτα!γιαυτο χιλιες φορες υπνοσακος!

Και εγω το πρόσεξα σημερα το πρωι που παιζαμε στο κρεβατι και μετακινούσε το σώμα της προς τα κατω και στο πλαι!φοβηθηκα να την αφήσω μονη της στο κρεβάτι γιατι ηταν ικανη να πεσει!

ναι ναι απο δω κ περα δε πρεπει να τα αφηνουμε μονα σε καναπεδες κ γενικα οπου κινδυνευουν να πεσουν!!!της ξαδερφης μου 3,5 μηνων επεσε απο τον καναπε!τον ειχε εκει για υπνο κ μετακινιοταν προς τα κατω κ τελικα εφαγε βουτα!εγω η την αφηνω στο παρκοκρεβατο η στρωνω μια κουβερτα πανω στο χαλι,τη διπλωνω στα 4 κ απο πανω βαζω ενα σεντονακι κ την αφηνω εκει

Holy Diver

π

αχ και εγώ που νόμιζα οτι είμαι η μόνη τρελή που θέλω κι αλλο παιδάκι τόσο σύντομα... μήν σου πώ οτι ψήνομαι να κάνω το επόμενο μεσα στα χριστούγεννα!βέβαια λογαριαζω χωρις το ξενοδόχο αφού ακόμα δεν χω δει περίοδο...χι χι!

ευτυχως δεν ειμαι μονο εγω ειναι κι αλλες, παντως θα ηθελα πολυ κι εγω να κανουμε παιδακι μεσα στα χριστουγεννα αλλα δυστυχως ουτε κι εγω εχω ακομα περιοδο για να δουμε ποτε θα ερθει...

Σημερα καναμε το δευτερο εμβολιο δεν εκλαψε καθολου και μολις τον εντυσα τον πηρε ο υπνος τωρα κοιμαται

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...