Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρα μου

Λοιπόν εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό να γράψω φάρμακα και τον ρώτησα γιατί δεν το έχω ''ακούσει'' ακόμα το μωρουλίνι και μου είπε επειδή είναι μικρό ακόμα (έχω κλείσει τις 19 εβδομάδες) και επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, μου είπε οτι αν ήταν η 2η εγκυμοσύνη θα το είχα ήδη ''ακούσει''.:(

MbGIp1.png

Χριστίνα μου και εγώ όπως σας περιέγραψα είχα ενθουσιαστεί γιατί πραγματικά πίστεψα ότι ήταν στις εκπτώσεις...αφού βλέπεις μια τεράστια τιμή στη βιτρίνα και μπαίνει και το βλέπεις από κοντά λες έτσι θα είναι.που να φανταστώ οτι είναι τέτοιο λάθος!υπέθεσα ότι θα είχαν 2-3 κομμάτια ή ήταν εκθεσιακό και για αυτό το έβαλαν τόσα.άσε στεναχωρήθηκα πολύ...

Κούλα μου στο νοσοκομείο πάω. γενικώς είναι καλά τα πράγματα εδώ,σε προσέχουν πολύ και είναι πολύ ευγενικοί.βέβαια δεν είναι σαν τον γιατρό μου στα γιάννενα που έχουμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα!για την γέννα δεν έχω αποφασίσει ακόμα. η κύπρος έχει το καλό ότι πέρνεις πολλά επιδόματα και είναι η μαμά μου εδώ.από την άλλη στην ελλάδα έχουμε καλύτερο γιατρό και θα έχω τον σύντροφο μου κοντά ενώ στην κύπρο θα δυσκολευτεί να μείνει πολλές μέρες λόγω δουλειάς. βλέποντας και κάνοντας...

εσύ μέχρι πότε έχεις άδεια?ξεκουράστηκες καθόλου?

θέλω να ρωτήσω και κάτι, τις τελευταίες μέρες ξαφνικά νιώθω σε κάποια σημεία να πετρώνει η κοιλιά μου και μετά απο 2-3 λεπτά είναι πάλι οκ. είναι φυσιολογικό? μήπως να το ψάξω?λέτε να είναι κράμπα από το ασβέστιο και δεν το καταλαβαίνω?αν κάποια γνωρίζει ....

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. mikio ????????? ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 ?????ΠΗΤ: 19/11/2010

10. nikx ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

εδώ και μέρες αναρωτιώμουν ποιός μπορεί να γράψει το 1000στο μήνυμα. μπράβο κούλλα!

Λοιπόν εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό να γράψω φάρμακα και τον ρώτησα γιατί δεν το έχω ''ακούσει'' ακόμα το μωρουλίνι και μου είπε επειδή είναι μικρό ακόμα (έχω κλείσει τις 19 εβδομάδες) και επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, μου είπε οτι αν ήταν η 2η εγκυμοσύνη θα το είχα ήδη ''ακούσει''.:(

έτσι ακρίβως είναι.και εμένα που είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου ,19+3 το άκουσα.απο μέρα σε μέρα θα το ακούσεις και εσύ!;)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Φρόσσω αύριο η μεγάλη μέρα! Τι ωραία μάθε το φύλο και πες το μόνο σε μας! Δεν θα το πουμε σε κανέναν! :tongue:

Βασιλική εμένα μου είπαν και το κορυφαίο ότι λόγω αύξησης του φπα θα ανέβει λίγο η τιμή του! Και λέω καλά εκπτώσεις δεν θα έχετε? Σιγά μην έπαιρνα το καρότσι απο τώρα! Τι εκμετάλλευση ρε παιδί μου!

Εγώ κοριτσάκια αυτή τη βδομάδα αισθάνομαι πιο σίγουρη ότι το νιώθω.Η πλάκα είναι ένα βράδυ που ξάπλωσα μόλις είπα στον μπαμπά μας καλέ αυτό με ξέχασε άρχισε τα χτυπήματα! Το καταλαβαίνει και εκείνος κανονικότατα! :-)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

έτσι ακρίβως είναι.και εμένα που είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου ,19+3 το άκουσα.απο μέρα σε μέρα θα το ακούσεις και εσύ!;)

Μακάρι Βασιλική, την περιμένω πως και πως αυτην την στιγμή όπως κάθε μανούλα!!!

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Φρόσω καλή επιτυχία στην Β Επιπέδου. :DΚούλα χρόνια σου πολλά. :DΕμένα ο μπουμπουλίτσος μου χτυπάει καθημερινά. :lol:Έχω μάθει και τα ωράρια του. Μερικές φορές όταν χαϊδεύω την κοιλιά μου τον αισθάνομαι να κουνιέται σύμφωνα με το χέρι μου. Είναι πολύ γλυκό... Διάβασα και το εξής κόλπο στο parents που όντως ισχύει (σ' εμένα τουλάχιστον). Πάρτε 3-4 βαθιές αναπνοές για να οξυγονωθεί περισσότερο και μετά από λίγο θ' αρχίσει να χτυπάει.

Καλή σας μέρα!

Γιορτάζει η Κούλλα σήμερα? Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Να χαίρεσαι τον γιόκα σου και με το καλό να έρθει η ροζ ζωούλα!

Φρόσσω περιμένουμε τα νέα σου! μη μας ξεχάσεις!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε?? Πολλές αγωνίες διαβάζω! Ακόμα στο χωριό είμαστε και γυρίζουμε αύριο, οπότε θα σας διαβάσω και πιο αναλυτικά!

Φρόσω μου καλή επιτυχία κοπέλα μου,όλα καλά θα πάνε! Χαρά στην υπομονή σου να μη μάθεις το φύλο στο 1ο σου μωράκι! Εγώ θα έσκαγα! :lol:

Mελίνα όντως αν πάρεις μερικές βαθιές ανάσες κάνει τούμπες το μωρό! Το είχα διαπιστώσει πέρυσι στα μαθήματα του ανώδυνου τοκετού! ;)

Βασιλική μου τα πετρώματα στην κοιλιά είναι οι συσπάσεις braxton hicks που λέμε. Να ξεκουράζεσαι, να παίρνεις το μαγνήσιό σου και να τις παρακολουθείς. Αν δεις και κάνεις πολλές ή ανά τακτά διαστήματα (πχ κάθε 10 λεπτά, κάθε 15 λεπτά) να ενημερώσεις το γιατρό σου, ίσως να σου δώσει πρεπάρ. Το βασικό είναι να μην κουράζεστε κορίτσια. Όσο μπορείτε να βρίσκετε χρόνο να χαλαρώνετε.

Κούλα γιορτή ή γενέθλια?? Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα σου εύχομαι!!

Και...αύριο είναι και για μένα η μεγάλη μέρα! Όπου θα δω το μωράκι μου στο Β επιπέδου, Φρόσω μου συμπάσχω και καταλαβαίνω την αγωνία σου, κι επίσης θα φύγει πλέον το ερωτηματικό στη λίστα και θα μπλαβίσει ή θα ροζουλίσει! :lol: Για να δούμε!

Θα σας βάλω και φώτος από τις διακοπές! Φρόσω εγώ να δεις κοιλιά! Εσένα δε φτουράει μπροστά στη δική μου! :lol: :lol:

Αντε με το καλο κοριτσαρα μου κ εσενα καλα αποτελεσματα το στομαχι εξακολουθει να ειναι κομπος γερο να ειναι κ να ειναι οτι να ναι δεν με νοιαζει θα ειναι το δικο μου γατοπαιδο ολοσδικο μου babycat

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

μπράβο φροσάκι!τα νέα είναι τέλεια!μα καλά θα τον αφήσεις να ξέρει μόνο αυτός?δεν έσκασες από την αγωνία! τι να σου πώ εγώ θα τον βασάνιζα μέχρι να μου το πει. ή και οι 2 ή κανένας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...