Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βασιλικη μου κι εγω εχω το swing της medela και εχω και τα μπουκαλακια αποθηκευσης, τωρα βεβαια πηρα και σακουλακια αποθηκευσης για να τα βαζω στην καταψυξη, θεωρω ομως οτι καλυτερα ειναι τα διπλης αντλησης γιατι οταν αντλεις απο το ενα το αλλο τρεχει βεβαια εγω αντλω καθως θηλαζω αλλα ειναι λιγο δυσκολο,

η γιαγια δεν ειναι μεγαλη ειναι 75 αλλα μας εχουν πεσει ολα μαζεμενα σημερα ομως ειναι πολυ καλα και εκανε και την εξεταση της κωλονοσκοπησης οτι επαθε το επαθε επειδη αδειασε αποτομα το εντερο της και της επεσε η πιεση 5,1 η μεγαλη 3.2 η μικρη τα ειδα ολα κοριτσια εχασε τις αισθησης της ασπρισε και λεω αυτο ειναι ευτυχως της εδωσα αλατι και μετα μια πορτοκαλαδα και συνηλθαμε ολα καλα δοξα το θεο.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα βρε κοριτσακι στη γιαγιακα σου!οντως πολυ χαμηλη η πιεση της γιαγιας!ανεκαθεν ειχε τοσο χαμηλη?παντως η υπερταση ειναι πολυ χειροτερη απο την υποταση!

Holy Diver

Τελεια!χαιρομαι που οι περισσοτερες εχουν μεντελα γιατί 2 φορες που χρειαστηκε να αντλήσω στο μαιευτήριο αυτό ειχανε και μια χαρα το εβγαζε βεβαια ήταν μεγάλο μηχανημα για συχνή χρηση.εγώ θελω για 2-3 αντλησεις την ημερα οσο δηλαδή θα λειπω στην δουλεια.μαλλον απο αμαζον θα κοιταξω κι εγω.ευχαριστώ!

βασιλικη μου κι εγω εχω το swing της medela και εχω και τα μπουκαλακια αποθηκευσης, τωρα βεβαια πηρα και σακουλακια αποθηκευσης για να τα βαζω στην καταψυξη, θεωρω ομως οτι καλυτερα ειναι τα διπλης αντλησης γιατι οταν αντλεις απο το ενα το αλλο τρεχει βεβαια εγω αντλω καθως θηλαζω αλλα ειναι λιγο δυσκολο,

η γιαγια δεν ειναι μεγαλη ειναι 75 αλλα μας εχουν πεσει ολα μαζεμενα σημερα ομως ειναι πολυ καλα και εκανε και την εξεταση της κωλονοσκοπησης οτι επαθε το επαθε επειδη αδειασε αποτομα το εντερο της και της επεσε η πιεση 5,1 η μεγαλη 3.2 η μικρη τα ειδα ολα κοριτσια εχασε τις αισθησης της ασπρισε και λεω αυτο ειναι ευτυχως της εδωσα αλατι και μετα μια πορτοκαλαδα και συνηλθαμε ολα καλα δοξα το θεο.

πραγματι δεν ειναι μεγαλη η γιαγια,θελουν προσοχη ομως.κι η δικια μου υποτασική ειναι.αμα κανει και καμια διαρροια,εκεί λες οτι θα βγει η ψυχή της!και σε κανα δυο μερες συνερχεται!και παλι περαστικα!

βασιλικη αυτο που ειδες ηταν επαγγελματικο.τωρα εσυ που θες για 2-3 αντλησεις την ημερα αυτο που σου ειπαμε ειναι μια χαρα.μονο παρε διπλης αντλησης για να ξεμπερδευεις τακα τακα.

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλα ρε ειδες τι λενε?η αλλη λεει ''μη τα δειχνεις αυτα στο παιδι σου!!'' χαχαχαχα ελεοοοοοος!!!!ναι κ τωρα που το ειδε επαθε ψυχικη διαταραχη!!α ρε ανωμαλιες!

Holy Diver

ναι οντως.αμα δουν τομ κ τζερι θα τους κανουμε κακο γιατι ρε συ η ουρα του τομ μιαζει με πεος!!:rolleyes:

κ επειδη ο τομ κυνηγαει τον τζερι περναει φαλλοκρατικα μυνηματα!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ελένη νομίζω ότι όλα τα μωρά έχουν τα ΄χερια τους μπουνίτσες για κάποιο διάστημα. Και όταν θέλουν να βαλουν το χερι στο στομα βαζουν ολοκληρη την μπουνια:tongue:.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...