Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ελένη μια χαρά η μικρή. Εμένα ο δικός μου σπαράζει.

Μελίνα περαστικά στη γιαγια σου.

Δήμητρα εμένα ο δικός μου τις τελευταιες μέρες που αρχισα να τον ταιζω το τελευταίο γεύμα στον ύπνο, ξυπνάει κατουρημένος. Το πουλάκι του εννοείται οτι είναι προς τα κάτω. Τον αλλαζω 9, κάνει τελευταιο γεύμα στις 12 και μετα ξανατρωει γυρω στις 5-6. Τοτε όμως δεν τον αλλάζω για να μην ξαγρυπνήσει. Και το πρωί είναι μούσκεμα παρόλο που του φοραω κάτι πάνες που λενε οτι είναι για το βράδυ.

ΑΥΤΟ εχουν τα αγορακια:rolleyes: επειδη εχουν τσουτσουνι τα τσισα πεταγονται οπου να ναι.παρε παμπερς ενα νουμερο μεγαλυτερο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΜΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ?

5 μερες κραταει περιπου

Εγώ τη βρήκα τη λύση στο θέμα ύπνου. Θα του φοράω το φορμάκι εξόδου, θα τον βάζω στο καροτσι και θα τον κουνάω πάνω κάτω στο μπαλκονι. Τον έβγαλα έξω για κάτι δουλειές και κοιμάται 3 ώρες:evil:. Και όταν είναι σπίτι τίποτα. Το μάτι γαρίδα μέσα στη μέρα. Ευτυχώς κοιμαται το βράδυ.

αυτο το ειχα κανει κ στη ραφαελα οταν ηταν 1-2 μηνων αλλα δεν επιανε.λες κ ηξερε οτι οντως δε θα παμε βολτα κ το κανω επιτειδες:mad::-x

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ? ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

τρωνε πιο συχνα κ κοιμουνται λιγοτερο η περισσοτερο απο οτι συνηθως

Η δικια μου σημερα κοιμαται ολη μερα με το εμβολιο :rolleyes:

αυτο κραταει 48 ωρες.εισαι τυχερη γιατι η επιδραση η θα φερει γκρινια 2 24ωρα η πολυ υπνο.αν δε ξυπναει για να φαει να την σηκωνεις εσυ στις 4 ωρες

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρηκα τον μπελα μου με ενα μουσικο αστερακι που της πηραμε σημερα!!!το εχω κρεμασμενο απο πανω της.ειναι κ τεραστειο καμια 40 ποντους διαμετρο!η μουσικη κραταει περιπου 4 λεπτα αλλα μολις τελειωνει περνανε 2-3 δευτερολεπτα καθεται ετσι :roll::roll::roll: μετα γουρλωνει τα ματια ετσι:shock::shock::shock::shock: κ αρχιζει κ φωναζει ΜΠΒΒΒΒΒΒΒΒΒ ΑΑΑΑΑΑΜΠΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΥΥΥΥΥΒΒΒΒΒΒΒ για να της το ξαναβαλω!!!αλλη δουλεια δε κανω ολη μερα τραβαω το σκοινακι:twisted:

Holy Diver

κοριτσια καλησπερα!

πως ειστε? εμεις ειπαμε να χαιρετισουμε τον τριτο μας μηνα με ατελειωτη γκρινια... κ ειχα ξεσυνηθισει κ μου κακαοφαινεται απιστευτα! αυτο που τον ηρεμει ειναι να χωνει οοολοο το χερι στο στομα κ να ξυνεται.. με γεια του με χαρα του!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Τυχερη εισαι Χριστινακι ζηλευωωωωωω!!! χαχαχα! Οπως και η δικια μου δηλαδη απο μονη της εκοψε το ξενυχτι και μπηκε σε νορμαλ ωραριο. Δημητρα, σιγα που δεν θα ξυπνησει για να φαει....:rolleyes: μια χαρα ξυπναει μονη της στις 2,30 με 3 ωρες!:tongue: Ειμαι τυχερη οντως, απ το να ειχε γκρινια η πυρετο, καλυτερα που κοιμαται!

MbGIp1.png

προσεχετε τα μωρα σας μετα τα εμβολια.η ορεξη τους πρεπει να ειναι οκ.αν αρνηθουν 2 διαδοχηκα γευματα ειδοποιητε παιδιατρο με τη μια.επισης αν κοιμηθουν πολυ παραπανω απο οτι το κανονικο κ δε ξυπνανε με τιποτα ουτε καν για να φανε.ουτε ακομα κ αν τα προσπαθητε να τα ξυπνησετε εσεις.

Holy Diver

προσεχετε τα μωρα σας μετα τα εμβολια.η ορεξη τους πρεπει να ειναι οκ.αν αρνηθουν 2 διαδοχηκα γευματα ειδοποιητε παιδιατρο με τη μια.επισης αν κοιμηθουν πολυ παραπανω απο οτι το κανονικο κ δε ξυπνανε με τιποτα ουτε καν για να φανε.ουτε ακομα κ αν τα προσπαθητε να τα ξυπνησετε εσεις.

Για κάντο λιανά βρε Δημητράκι, τι μπορεί να συμβαίνει σε τέτοια περίπτωση;;;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

τα εμβολια εχουν ρισκο κ αν τα κανεις ρισκο κ αν δε τα κανεις.πολλα ειναι ενοχοποιημενα για αυτισμο(οπως το ΜΜΡ) αλλοι το αρνουνται αλλοι οχι.υπαρχουν μαρτυριες που λενε οτι καποια βρεφη επαθαν αυτισμο μετα το ΜΜΡ κ καποιοι γιατροι λενε πως δεν ευθυνεται το εμβολιο αλλα οτι σαυτη την ηλικια φαινεται ο αυτισμος.αλλοι γιατροι παλι λενε οτι ναι ευθυνεται.δε μπορεις να βγαλεις ακρη.μια λενε ετσι μια γιουβετσι.επισης προσεξτε τα πρεβεναρ.κυκλοφορισε ελατωματικη παρτιδα τον δεκεμβρη!ρωτιστε τον γιατρο σας για να σιγουρευτιτε!

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερακουκλες!!!!η μικρη ξυπνησε το βραδυ,ξανα στις 7,30 το πρωι και τωρα κοιματαθι!θα κανω οτι προλαβαινωμεχρινα ξυπνησεις!εσεις πως ξημερωθηκατε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα! εμεις κοιμηθηκαμε κατα τις 10.30 κ ξυπνησαμε 7.30 φαγαμε καναμε βολτα στη λιακαδα κ ξανακοιμομαστε! παντως οχι για πολυ!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...