Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα παιδια η μικρη εχτες κοιμηθηκε στις μια με το ζορι το ματι της γαριδα με παρακολουθουσε τι εκανα μεσα στο δωματιο κ μολις εφευγα απο το δω ματιο παταγε τις φωνες οχι κλαμματα φωνες ο αντρας μου με κοροιδευε αντε αντε σκλαβα σε φωναζει η κυρα σου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα παιδια η μικρη εχτες κοιμηθηκε στις μια με το ζορι το ματι της γαριδα με παρακολουθουσε τι εκανα μεσα στο δωματιο κ μολις εφευγα απο το δω ματιο παταγε τις φωνες οχι κλαμματα φωνες ο αντρας μου με κοροιδευε αντε αντε σκλαβα σε φωναζει η κυρα σου

ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΧΘΕΣ.

καλημερα κοριτσια! εμεις εχουμε την αλλα βδοαμαδα εμβολιο, το δευτερο. στο πρωτο δεν πολυεκλαψε οταν ομως του πηρε αιμα αποτην πατουσα για κατι εξετασεις που πρεπει να γινουν στο παιδων τα ειδε ολα!!!κ εγω μαζι! δεν υπηρχε τετοιο κλαμα και τετοιος λυγμος! ελπιζω τωρα στο επομενονα το παρει παλι χαλαρα. εμενα απο εκει που κατεβαζε κατι 200 ξεγυρισμενα τωρα σε μερικα γευματα πινει 150 ζορικα κ σε αλλα λιγο παραπανω. αλλα η γκρινια που τον πιανει για να κοιμηθει δεν λεγεται! πολυ χειροτερα απο οταν πειναει.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημέρι κοριτσάκια! Τι κανετε?

Την πέμπτη είχα παει για νυφικό και το σκ ήμασταν στο αντροχώρι!

Φροσω με έκανες και γελασα με την σκλάβα και την κυρα! :D

Derbybaby και εμεις πριν κοιμηθουμε σηκωνουμε τον κοσμο.Αλλα μόνο το βραδυ.

Ξεκινήσαμε να κοιμομαστε και κατι ωραια δεκαωρα!Ελπιζω να μην αλλαξουμε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εγώ τη βρήκα τη λύση στο θέμα ύπνου. Θα του φοράω το φορμάκι εξόδου, θα τον βάζω στο καροτσι και θα τον κουνάω πάνω κάτω στο μπαλκονι. Τον έβγαλα έξω για κάτι δουλειές και κοιμάται 3 ώρες:evil:. Και όταν είναι σπίτι τίποτα. Το μάτι γαρίδα μέσα στη μέρα. Ευτυχώς κοιμαται το βράδυ.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλημερα κοριτσια! εμεις εχουμε την αλλα βδοαμαδα εμβολιο, το δευτερο. στο πρωτο δεν πολυεκλαψε οταν ομως του πηρε αιμα αποτην πατουσα για κατι εξετασεις που πρεπει να γινουν στο παιδων τα ειδε ολα!!!κ εγω μαζι! δεν υπηρχε τετοιο κλαμα και τετοιος λυγμος! ελπιζω τωρα στο επομενονα το παρει παλι χαλαρα. εμενα απο εκει που κατεβαζε κατι 200 ξεγυρισμενα τωρα σε μερικα γευματα πινει 150 ζορικα κ σε αλλα λιγο παραπανω. αλλα η γκρινια που τον πιανει για να κοιμηθει δεν λεγεται! πολυ χειροτερα απο οταν πειναει.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ? ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 2,5 ΜΗΝΕΣ. ΤΡΩΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ. Ααα, και γκρινιαζει...ααα, και οταν κοιμαται ειναι ανησυχη. ΑΥΤΑ.

Διαφημίσεις

:confused: Πως το κανετε αυτο καλε???????? Πειτε μου και μενα το κολπο!!!!! :confused:

Ελενακι μονος του το εκανε! Εκει που ειχα απελπιστεί τσαααακ αρχισε να κοιμαται πολυ! :) Βεβαια ξεκινησε να κοιμαται 5 ωρα απογευματα και τα βραδια να κοιταζομαστε αλλα σιγα σιγα το μετακινησε το ωραριο του.Κοιμομαστε βεβαια καποιες φορες στις 3 και παει 12 για να ξυπνησουμε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...