Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΑΤΑ?

την αλλαζω τελευταια φορα στις 9-10 το βραδυ(προτελευταιο γευμα) κ μετα ξανα το πρωι.12 ωρες δηλαδη δε την αλλαζω αλλα δεν ειναι βρεγμενη.αν ανοιξεις ενα παμπερς χρησιμοποιημενο θα δεις οτι μεσα εχει κατι κρυσταλακια σαν ζελε.αυτα ειναι τα τσισα τα οποια στερεοποιουνται μεσα στο παμπερς κ δε βρεχεται το μωρο.

μονο αν κανει κακα την αλλαζω αλλα εχει να συμβει αυτο απο πριν σαραντησει

Holy Diver

την αλλαζω τελευταια φορα στις 9-10 το βραδυ(προτελευταιο γευμα) κ μετα ξανα το πρωι.12 ωρες δηλαδη δε την αλλαζω αλλα δεν ειναι βρεγμενη.αν ανοιξεις ενα παμπερς χρησιμοποιημενο θα δεις οτι μεσα εχει κατι κρυσταλακια σαν ζελε.αυτα ειναι τα τσισα τα οποια στερεοποιουνται μεσα στο παμπερς κ δε βρεχεται το μωρο.

μονο αν κανει κακα την αλλαζω αλλα εχει να συμβει αυτο απο πριν σαραντησει

ΩΡΑΙΑ, ΩΡΑΙΑ.

Διαφημίσεις

κοριτσια ειχα πολλη σουλιεα και τωραθατην πεσω...ποναει το στηθος μου,οι θηλες...και χτε ςμε φαγουριζαν....οπως οτνα εμεινα εγκυος...παω ν αξαπλωσω τα παιξα σημερα,πλυντηρια σιδερα,συμμαζεμα,καθαρισα το σπιτι!ουφ!εκανα και στον υπολογιστη κατι συμφωνητικα!καληνυχταααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσαρες κι απο εμενα ελπιζω ολες να ειστε καλα,

εμεις χθες ειχαμε μια δυσκολη μερα με τη γιαγια τελικα ολα πηγαν καλα νομιζα οτι θα τη χαναμε,

Δημητρα εκει που ειχαμε αρχισει και κοιμομασταν σερι απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι ειναι τωρα μια εβδομαδα περιπου που καθε 3 ωρες ξυπναει τρωει λιγο μονο απο το ενα στηθος κανενα 10΄ περιπου και ξανακοιμαται τι κανω λαθος?

Ξεκινησαμε να σκεφτομαστε τη βαφτιση λεμε ή για Μαιο ή για Σεπτεμβριο εσεις ποτε λετε?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

trianmeli αλμα αναπτυξης μου κανει το σκινηκο.εχει περασει?

αν ναι τοτε ισως χρειαζεται περισσοτερο γαλα κ θελει να σου αυξησει την παραγωγη.δε θα κρατησει πολυ παντως.

Holy Diver

μελίνα μου κι εμένα για άλμα ανάπτυξης μου κάνει. Θα ηρεμήσει. Κι εμένα πότε tο πάει σερί πότε ξυπνάει 3 φορές tο βράδυ πότε είναι ήσυχη και πότε γκρινιάζει. Περαστικά στη γιαγιά. Φιλία στα μπουμπούκια σας να έχετε μια υπεροχή μέρα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

η φαγούρα πέρασε ήταν μια μέρα. Πονάει η αλώ περιοχή... Αν tο λέω σωστά. Tο στήθος φαίνεται καθαρό και ο πόνος δεν είναι συνεχόμενος. Θα tο παρακολουθήσω και θα ενημερώσω tο γιατρό αν είναι. Σε ευχαριστώ δημητρούλι μου.δε σκέφτηκα καθόλου αυτή την περίπτωση..

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπραβο βρε ελενιτσα!μονο τα δικα μου μωρα ουρλιαζανε στα εμβολια?:rolleyes: μιλαμε για πολυ κοκκινισμα κ σπαραγμο:cool: να δω τι θα κανει η μπεμπα στο πρωτο της 7 του μηνος.

κισακι στην καντινιαση πολλες φορες δε φαινεται κατι στο στηθος.παρακολουθα την ορεξη του μωρου η αν κλαιει την ωρα που τρωει.επισης δες αν εχει τιποτα ασπρα στιγματα στη γλωσσα στον ουρανισκο η στα ουλα

Holy Diver

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ελένη μια χαρά η μικρή. Εμένα ο δικός μου σπαράζει.

Μελίνα περαστικά στη γιαγια σου.

Δήμητρα εμένα ο δικός μου τις τελευταιες μέρες που αρχισα να τον ταιζω το τελευταίο γεύμα στον ύπνο, ξυπνάει κατουρημένος. Το πουλάκι του εννοείται οτι είναι προς τα κάτω. Τον αλλαζω 9, κάνει τελευταιο γεύμα στις 12 και μετα ξανατρωει γυρω στις 5-6. Τοτε όμως δεν τον αλλάζω για να μην ξαγρυπνήσει. Και το πρωί είναι μούσκεμα παρόλο που του φοραω κάτι πάνες που λενε οτι είναι για το βράδυ.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...