Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενη μου μια εναι ετσι μια εναι αλλιως μια θα ξενυχτησει μια θα κοιμηθει 10 το βραδυ και θα ξυπνησει το πρωι .

μαχι μου προσπαθησε λιγο να παιζει με τον μπαμπα για να συνηθισει . και εγω μονη μ εμαι αλλα για τον μπαμπα του τρελαινεται εμενα και τον αλαζει και τον ταιζει και τον παιζε κ τον κοιμηζει τα παντα κνανουμε ακομα και γαλα ετοιμαζει :P:p:p

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΕΓΩ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΠΧ. ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 930 ΜΕ 10, ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 12?

ναι μαχη μου της δεινω τοτε κ οσο φαει.την κραταει ενα 7ωρο-8ωρο στανταρ παντως

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ... ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

δε θελει να τρωει απο τον μπαμπα επειδη ακριβως δε τον βλεπει πολλες ωρες.το φαι εκτος απο σωματικη αναγκη ειναι κ συναισθηματικη.τρωγωντας καλυπτει αυτες τις 2 αναγκες.κ θελει να τις καλυψει μαζι σου επειδη ακριβως μαζι σου εχει δεθει περισσοτερο.αυτο θα ξεπεραστει σιγα σιγα αφου μπητε στις στερεες

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ? ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

θελουν να τρωνε συνεχεια.κ η θα κοιμουνται πολυ η θα κλαινε ολη μερα κ δε θα κοιμουνται καθολου:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι μαχη μου της δεινω τοτε κ οσο φαει.την κραταει ενα 7ωρο-8ωρο στανταρ παντως

δε θελει να τρωει απο τον μπαμπα επειδη ακριβως δε τον βλεπει πολλες ωρες.το φαι εκτος απο σωματικη αναγκη ειναι κ συναισθηματικη.τρωγωντας καλυπτει αυτες τις 2 αναγκες.κ θελει να τις καλυψει μαζι σου επειδη ακριβως μαζι σου εχει δεθει περισσοτερο.αυτο θα ξεπεραστει σιγα σιγα αφου μπητε στις στερεες

θελουν να τρωνε συνεχεια.κ η θα κοιμουνται πολυ η θα κλαινε ολη μερα κ δε θα κοιμουνται καθολου:tongue:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ.

να σαι καλα βρε μαχουλα ευχομαι να κοιμαστε πιο ηρεμα!

καλησπερα! ειναι στανταρ οτι θα περασουν αλμα αναπτυξης? κ ανναι ποτε με τοπου μπουν στον τριτο μηνα?

ναι ειναι στανταρ οτι το περνανε.οχι απαραιτητα ντε κ καλα μολις γινουν 3 μηνων.2 εβδ πανω η κατω παντα παιζουν.η δικια μου το περασε 14 μερες πριν γινει 3 κ κρατησε 4-5 μερες.το επομενο αλμα ειναι 6 μηνων

πωπω κοριτσια εχει πολυ κρυο εβαλ ζεστη σουπιτσα στα αδεσποτα να ζεσταθουν τα μεσα τους τα καημενα επεσαν σαν παλαβα στην κοτοσουπα

νιαααααααααααααρρρρρρρρρ(κανω τη γατα μηπως κ στειλεις καμια σουπα κ κατα δω γιατι βαριεμαι να παρω τον κωλο μου κ να κανω)

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...