Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αργω ακομη να παω διακοπες τον αυγουστο πρωτα ο θεος θα παμε στο νησι τωρα περιμενω να ερθει τεταρτη να δω τι σαλαμανδρα μου στην β επιπεδου

Αχ τι ωραία!Ήρθε και για σένα η μεγάλη μέρα! :wink: Έχω αρχισει και εγώ την αντίστροφη μέτρηση! Δεν έχω παράπονο για την ώρα πέρνουν οι μέρες! Άρχισες να το νιώθεις το μπεμπέ?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

μπα τιποτα ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω γιατι λογο λιπους στην κοιλια μπορει να μην το νιωσω πριν τον 7ο εκτος εαν βρει καμια ουροδοχο κυστη η κανα στομαχι

Και εγώ απορώ αν αυτό που νιώθω είναι όντως το μωρό!αλλά μου είπε ο γιατρός ότι μετά την 22η βδομάδα το νιώθεις πολυ πιο έντονα οπότε περιμένω τα δυνατά του χτυπηματάκια! :-)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!εγώ σήμερα πήγα για εξετάσεις αίματος.με αφαιμάξανε κανονικά,ούτε όταν ήμουν αιμοδότρια τόσο αίμα;)!!!!!

αντε φρόσω ούτε 2 μέρες δεν μείνανε!εγώ τελικά θα πάω την άλλη δευτέρα!άντε μπας και μάθουμε το φύλο...

σήμερα πήγα και στα prenatal που είχαν εκπτώσεις.είδα 1 τέλειο 3πλο σύστημα πρεγκο με 297 ευρώ! όταν τελικά ρωτήσαμε την πωλήτρια μας είπε ότι ήταν λάθος η τιμή και τελικά έκανε 600 ευρώ.νευρίασα απίστευτα και θα έκανα καβγά για την παραπλάνηση αλλά είπα δε βαριέσαι...και έφυγα.:( είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια λάθη,να φανταστείτε το είχαν και στη βιτρίνα σαν κράχτη!

καλημέρα και καλή εβδομάδα!εγώ σήμερα πήγα για εξετάσεις αίματος.με αφαιμάξανε κανονικά,ούτε όταν ήμουν αιμοδότρια τόσο αίμα;)!!!!!

αντε φρόσω ούτε 2 μέρες δεν μείνανε!εγώ τελικά θα πάω την άλλη δευτέρα!άντε μπας και μάθουμε το φύλο...

σήμερα πήγα και στα prenatal που είχαν εκπτώσεις.είδα 1 τέλειο 3πλο σύστημα πρεγκο με 297 ευρώ! όταν τελικά ρωτήσαμε την πωλήτρια μας είπε ότι ήταν λάθος η τιμή και τελικά έκανε 600 ευρώ.νευρίασα απίστευτα και θα έκανα καβγά για την παραπλάνηση αλλά είπα δε βαριέσαι...και έφυγα.:( είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια λάθη,να φανταστείτε το είχαν και στη βιτρίνα σαν κράχτη!

Βασιλική στο per perego pliko p3 το καρότσι αναφέρεσαι? ετσι οπως την έγραψες την τιμή τρομαξα και εγώ!θα σου έλεγα να μου το στειλείς! :-)

Δυστυχώς παντού τόσο έχει!μόνο μέσω ίντερνετ είναι λιγο πιο φθηνό! Αλλά αν δεν το πάρω θα σκάσω! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. mikio ????????? ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 ?????ΠΗΤ: 19/11/2010

10. nikx ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια

popi1987 καταρχήν καλοσώρισες στην παρεούλα μας. Εύχομαι να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη. Σε πέρασα στην λίστα αν ξέρεις και το φύλο πες μας να ενημερωσουμε την λίστα. ;):D

Εγώ ακόμη σπίτι είμαι απλά μπήκα να διαβάσω λιγο τα νέα σας. Χαιρομαι που όλες έιστε καλά. Να ζήσουν όσες παντρέυτηκαν τελευτέως ;)

Βασιλική Κύπρο που πας σε κλινική ή στο Δημόσιο ??? Και που σκοπεύεις να γεννήσεις ???

Εμένα τα νέα μου μια χαρά η μπέμπα κλωτσάει αρκετά τώρα την νιώθω πιο πολύ:D Γυρίζουμε συνέχεια παίρνουμε το γιο μου για περίπατους διάφορους τόπους και το εκμεταλλεύομαι και κάνω και εγώ διάφορες δουλειές που ήθελα. Σήμερα πήγαμε στο mall και κάναμε καποια ψώνια μιας και είχε εκπτώσεις. Πήρα και τα πρώτα πράγματα για την μπέμπα μου :tongue: Πήρα ένα καλάθι ροζ για το δωμάτιο, κλατσούλες ροζ, και μια μεγάλη πετσέττα μπάνιου άσπρη με 3 ροζ μπαλαρινούλες :D όλα από ζάρα!!!!

Λογαριάζω να πάω και mothercare αν τα καταφέρω αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω. Αύριο απόγευμα θα έρθει κοπέλα να μου κάνει παράθυρα και την Τετάρτη είναι η γιορτή μου οπόταν θα είμαι σπίτι γιατί θα έχω επισκέψεις εκτός και αν κλέψουμε κανένα δίωρο το πρωί με το άντρα μου και παμε κάπου ;) Με τα κιλά ευτυχώς τα πάω καλά τώρα έχει 20 μέρες που δεν έβαλα ούτε γραμμάριο ευτυχώς δεν θέλω να φτάσω όπως την άλλη φορά :? Είδα και αυτοκόλλητα τοίχου αλλά δυστυχώς δεν θα πάρω γιατί θα την έχω στο δωμάτιο μου για αρχή.

Αυτά εσείς ψωνίσατε τίποτα για τα μωράκια σας για πείτε που έχει τιποτα

καλό και σε καλές τιμές να πάω να κοιτάξω

Φιλάκια τα λέμε

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...