Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φροσω σου μοιαζει η μικρη!καληξμερα σημερακοιμηθηκα η μικρη το πηρε σερι 10-7!μετα ξαναξυπνησε 9,3 την πηρα στο κρεβατι και θηλαζε ,κοιμηθθηκαμε και μετα απο κανενα 2ωρο ακουγα παλι βουτς βουτς!!!αχαχχα!εχει πολλα σαλι ακαι ειναι ανησυχη,δαγκωνει μ εμανια...μαλλον παμε για δοντι...τα ουλατης ειναι σκληρα αλλα δεν επιασα κατι αιχμηρο ακομη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κισακι ακριβως τα ιδια κ η δικια μου.βουτσ βουτς τα δαχτυλα ολη την ωρα κ γεματη σαλια!το σαγονι της κ η μπλουζα της γεμιζουν σαλια!πρωτη φορα το βλεπω σε δικο μου παιδι:tongue: τα αλλα 2 ποτε δε μου βγαζανε σαλια!αυτη βγηκε σαλιαρω!! θα βγαλουν μαλλον νωρις δοντια.κ της δικιας μου ειναι σκληρα τα ουλα αλλα περιμενε οταν ειναι ετσι μπορει να θελει κ 2 μηνες ακομα.η ραφαελα το πρωτο το εβγαλε 4,5 μηνων κ ο αλεξ 7.5

Holy Diver

okkoyklitsa!!καιπροσπαθει να σηκωθει βαζει δυναμη και τσιριζει προσπαθει ν απιαστει απο καπου και να σηκωθει!!!απαπαπαπαπαπαπ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ναι τωρα ετσι κανουν τα κρατας πχ σε ημιξαπλωτη σταση και κανουν σαν κοιλιακους κ σηκωνονται χαχαχ.επισης αν την αφησεις ανασκελα ισως γυρναει μονη της στο πλαι κ ξανασκαει ανασκελα παλι.η Νεφελιτσα κανει ετσι.σε κανα μηνα θα γυρισουν μπρουμυτα κ θα σκουζουν γιατι θα θελουν να τους γυρισουμε ανασκελα.κ μολις θα τα γυριζουμε ανασκελα θα ξαναγυρνανε μπρουμυτα κ παλι θα σκουζουν γιατι θα θελουν ανασκελα:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕς ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ 4.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ 9 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 13,00

ΠΕΙΤΕ Μ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΟ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ?ΠΩΣ Ν ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΑΞΩ Τ ΩΡΑΡΙΟ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕς ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ 4.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ 9 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 13,00

ΠΕΙΤΕ Μ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΟ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ?ΠΩΣ Ν ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΑΞΩ Τ ΩΡΑΡΙΟ?

αν τον αφησεις ολη μερα ξυπνιο θα ειναι χειροτερα.θα εχει υπερενταση κ θα σπαραξει στο κλαμα.δε μπορεις ακομα να του κανεις κ πολλα .σαυτη την ηλικια κοιμουνται μεσα στην ημερα σε ασχετες ωρες.αν θελει να κοιμηθει πρεπει να τον αφησεις.το οτι θα κοιμηθει πχ 5 το απογευμα με 9 το βραδυ δε σημαινει οτι τη νυχτα θα ειναι ξυπνιος εξαιτιας απαυτο.η δικια μου προχτες κοιμοταν απο τις 2-3 το μεσημερι μεχρι τις 10 το βραδυ κ στις 12 το βραδυ ξανακοιμηθηκε μεχρι το πρωι.

το αφηνεις να κοιμαται οποτε θελει.δοκιμασε βεβαια αν θες να τον κρατησεις ξυπνιο αλλα πιο πολυ υπερενταση θα εχει κ μετα θα λες ''αφου δε κοιμηθηκε ολη μερα τωρα γιατι δε κοιμαται?δε κουραστικε?''

ακριβως επειδη θα ειναι πολυ κουρασμενος θα εχει νευρα κ δε θα μπορει να κοιμηθει:tongue:

μιση ωρα πριν το βραδυνο υπνο βαλτον να κατω κ αστον να κουναει χερια ποδια να λεει τα δικα του μιλα του κ εσυ κ θα κουραστει κ θα κοιμηθει πιο ευκολα

Holy Diver

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ... ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ελενη μου μια εναι ετσι μια εναι αλλιως μια θα ξενυχτησει μια θα κοιμηθει 10 το βραδυ και θα ξυπνησει το πρωι .

μαχι μου προσπαθησε λιγο να παιζει με τον μπαμπα για να συνηθισει . και εγω μονη μ εμαι αλλα για τον μπαμπα του τρελαινεται εμενα και τον αλαζει και τον ταιζει και τον παιζε κ τον κοιμηζει τα παντα κνανουμε ακομα και γαλα ετοιμαζει :P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...