Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχχαχαχαχχα τι μ θυμησες βρε φροσω . με το ψιψινελ μας

ειχε γενησει η γατα μς στο χωριο και ειχε κανει γατακια και εγω ειχα παρει ενα στο διαμερισμα ετσι που ειχα ανηχτα τις μπαλκονοπορτες . ειχα το γατι στο μπαλκονι μαζι μ τσουπ μπενει στο σαλονι και ετσι πως διαβαζε ο αντρασ μ εφημεριδα πηγαινε πανω στην εφημεριδα μ φερει το γατι τσουπ ξανα στο σαλονι δηπλα στην εφημεριδα μου το ξανα φερνει τσουπ στο σαλονι ο αντρασ μ τρελαθηκε δεν ηξερε απο που εμπενε μεσα δεν φαινοταν η μπαλκονοπορτα του σαλονιου ανηχτη α ρχηζε να τρελαινετε .και ειχα σκασει στα γελια και η ψιψινελ μου εκανε κατι ναζιαρικα κατσε καλα γεω γελουσ αο αντρασ νευραιζε γιατι γελας με λεει πως ν μην γελαω εσυ μ τον φερνεις αυτο ερχετε μα το θεμα μ λεει απο που μπενει απο τη μπαλκονοπορτα του λεω επαθε σοκ ζουρλομανδυα θ του φοραγα σε λιγο του αντρα μ

Διαφημίσεις

ολοι λενε οτι μοιαζει στον αντρα μου αυριο θα σας βαλω μια που ειναι η δυο τους

Ε τότε μάλλον θα σου μοιάζει και ο άντρας σου, γιατί με τη μπουμπού είστε ολόιδιες!!!!!!!

Καλημέρα είπα? Δεν είπα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=10150093983730688#!/note.php?note_id=10150093983730688&id=1049162451

ρε σεις πατηστε μια προωθηση οσες εχετε φεισμπουκ θα σας ειμαι υποχρεη δημητρα μιλησα με την κοπελια θα σου στειλω πμ μην τσιριξεις

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...