Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

@Eternity κοίταξε κ στα junk emails γιατί πολλά εμένα πάνε εκεί. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που εισαι δημγτρααααααααααααααααα παλι καρτα εφεγα δεν πανε καλα καθολου καλα εφαγακαρτα γιατι ειπα την γνωμη για της γουνες στην αγγελια αινταααααα

Του απιστεύτου....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80808

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80811

η αλλη γενναει κ βγαζει αβερτα αγγελειες να χαρισει τα ζωα της.

πως γινεται αυτο ρε σεις δηλαδη τι ειναι?παλτο κ το χαριζεις επειδη σου πιανει χωρο?ψυχη δεν εχει?ε.οταν ημουν μικρη θυμαμαι κουβαλουσα τα απαντα στο σπιτι.γατες σκυλους πουλια πληγωμενα περιστερια χελωνακια:rolleyes: κ επειδη η μανα μου ειναι αλλεργικη στα ζωα τα εδεινα αμεσως στην τοτε κολλητη μου (λυκειο πηγαιναμε) που ειχε παρα πολλα.τα χελωνακια τα ειχα αγορασει:tongue:

αυτο που με ποναει ακομα ειναι οταν ειχα βρει στο χωριο ενα μικρουλη γατακι παρατημενο .ακομα δε μπορουσε να σταθει στα ποδια του.το πηρα σπιτι στην πολη το πηγα στον κτηνιατρο κ μου ειπε οτι πρεπει να ειναι 15 ημερων περιπου.καμια 10 μερες θα πηγαιναμε στο χωριο κ εγω η ηλιθια(ακομα με κατηγορω γιαυτο)αφησα το γατακι στην αδερφη της μανας μου να το προσεχει υποτιθεται κ 2 μερες μετα γυρισα (εντωμεταξυ την επαιρνα τηλ 10 φορες τη μερα να ρωταω για το γατι) μου ειπε οτι κ κατα το ειχε στο μπαλκονι κ το αρπαξε ενα γερακι:evil: επειδη δε το πιστεψα ομως στριμωξα τον ξαδερφο μου που μου ειπε οτι η θεια μου το πεταξε στα σκουπιδια:evil::evil::evil:

κ επανερχομαι.πως μπορουν κ χαριζουν τα ζωα τους ρε σεις...καλυτερα να μην εχεις καθολου παρα να το εχεις κ να το σουταρεις επειδη το βαρεθηκες η επειδη θα κανεις παιδι(ηλιθια δικιολογια)

Holy Diver

δεν ξερω βρε δημητρα αυτα ειναι που λεω κ φωναζω οτι μην περνετε ζωα δεν το ειχε σκεφτει οτι θα κανει παιδι εχω μαζεψει 8 γατια κ ποτε δεν περασε απο το μυαλο μου ουτε για μια στιγμη να τα δωσω ξερεις ποση φροντιδα θελουν κ τωρα με την μικρη ακομη περισσοτερο γιατι τους αφηνω να την πλησιαζουν να την μυριζουν να την ζεστενουν στα ποδαρκια τι παει να πει εκανα παιδι πρεπει να φυγει το ζωο αισχος κ ντροπη πια νεοελληνες

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

φροσω το εχω ξαναπει.γιαυτο δε παιρνω ζωο.αν ειχα αυλη τοτε μαλλον θα επαιρνα οχι οτι αν τα εχεις στην αυλη δε θελουν φροντιδα αλλα μεσα στο σπιτι οσο να πεις πρεπει να καθαριζεις πολυ πιο τακτικα.εγω χωρις ζωακ βαζβ ηλεκτρικη 2 φορες τη μερα κ μερικες φορες κ 3.(οταν αρχισει να μπουσουλαει η μπεμπα μπορει να βαζω και 10!:evil:) χωρια να ταισεις 3 παιδια κ να τα φροντισεις.αν κ μου εχει μεινει αποθημενο το ζωακι γιατι σαν παιδι δε μπορουσα να κρατησω κανενα επειδη οπως ειπα η μανα μου μαθαινε αλλεργικο συναχι.αλλα καλυτερα καθολου παρα να ειχα 3-4 χρονια μια γατα η ενα σκυλο κ να τον σουταρα τωρα αλλου.

Holy Diver

α εγω εχω κολλητη μου την παρκετεζα την κοκκινη οταν δεν εχω τι να κανω την περνω κ κοβω βολτες μεσα στο σπιτι μιλωντας στο τηλεφωνο ρεβοντας την μικρη διαβαζοντας κανα περιοδικο πολυ γελιο σου λεω

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

παντως να πω την μαυρη μου αληθεια στον ενατο πηγα στην μανα μου δεν εβλεπα κατω απο την κοιλια μου κ τα παταγα τα καημενα τα ειχα ξενθυχιασει απο το πατημα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

παντως να πω την μαυρη μου αληθεια στον ενατο πηγα στην μανα μου δεν εβλεπα κατω απο την κοιλια μου κ τα παταγα τα καημενα τα ειχα ξενθυχιασει απο το πατημα

χαχαχαχαχαχααχ σκασε μαρη χαχαχαχαχαχαα τελειοοοοο

Holy Diver

ε ναι ερχοταν ο πισας τριβοταν στο ποδι μου ναααααααααα η κοιλαρα μπροστα που να δω το γατι παρε την ουρα παρε το ποδι ολο κραυγες ακουγονταν αφοθ ο κυριακος μου ελεγε συνεχεια προσεχε το γατι προσεχε την ουρα προσεχε το ποδι

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...