Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

@Eternity κοίταξε κ στα junk emails γιατί πολλά εμένα πάνε εκεί. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΗΛΗ ΜΠΙΜΠΕΡΟ?

παρε της αβεντ(avent-philips) τα πλαστικα που ειναι πιστοποιημενα οτι δεν απελευθερονουν τοξικες ουσιες με τη ζεστη η την ψυξη.ειναι κ ειδικα για κολικους

http://www.philips.co.uk/c/avent-baby-bottle/21799/cat/#filterState=MCC_BOTTLES_SU_GB_CONSUMER%3Dtrue

αυτα που χωρανε 260 μλ καλυτερα για να μην αλλαζεις μεγεθη συνεχεια.επισης θηλες για 6 μηνων γιατι οι τρυπες τους ειναι μικρες

Holy Diver

εγω χρησιμοποιω της nuk το καουτσουκ κ πιπιλα κ μπιμπερο αλλα εχω κ δυο με θηλη στρογγυλη κ το πιανει εξισου καλα. συνολικα εχω 8 μπιμπερο. 6 τα οποια βιδωνουν στο θηλαστρο και 2 στα οποια βαζω συμπληρωμα αν χρειαστει η το τσαγακι.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω 8 μπιμερα τα οποια τα 2 ειναι γυαλινα . το ενα αποκλειστικα για τσαι το αλλο γιατο γαλα του και 2 πλαστικα ειναι αυτα χρισημοποιω τα αλλα στο ντουλαπι . το avent μου το βγλανε μαπα καποια ατομα και δεν αντεχα την γκρινια τουσ και το ξαποστηλα

Διαφημίσεις

καλημερα κορες πωπω σημερα κοιμομασταν οικογενειακος μεχρ τις 10

λοιπον μπιμπερο εχω 4 γυαλινα του μπραουν κ 2 τις κικκο εχω μεινει πολε ευχαριστημενη δεν εχει κανει καθολου κολικους

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

που εισαι δημγτρααααααααααααααααα παλι καρτα εφεγα δεν πανε καλα καθολου καλα εφαγακαρτα γιατι ειπα την γνωμη για της γουνες στην αγγελια αινταααααα

μαρη φροσω απο τοτε τωρα την εφαγες την καρτα?δε παμε καλαααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...