Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Ειδες που σου ειπα για τετραψηφιοοοοο;?; ειδες που θα κανεις μωροοοο;?; ειδες που το πρωτο διαγνωστικο παιζει να εκανε και λαθος;?; κοιτα εκει μην εχεις και διδυμα στο τελος!!! Μπραβο ρε κοριτσιιιιιι!!! Ποσο εχω χαρειιιι!!!!! Συγχαρητηριαααα!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτο εγω αρκουδακι εγω το εχω στην μικρη απο την playschool ειναι τελειο το κραταει κ τεντωνετε κιολας

ναι φροσακι πολυ τα αγαπανε αυτα τα μωρα δε ξερω γιατι.ειναι απαλα?επειδη παιρνουν τη μυρωδια τους?τι να πω!παντως νανουριζονται:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχχαχαχαχ γινεται να μην γελασω ακου εκει στην θαλασσα ελεος βρε ειπαμε σε λιγο θα ζηταμε και στο διαστημα να γινετε η βαφτηση ελεοςδηλαδη

κ να γλυστρισει ο παπας κ να πεσει μαζι με το μωρο στη θαλασσα.μετα θα κατηγορουν τον παππα:rolleyes: οχι οτι λιγες μαλακιες κανουν γενικως οι παπαφες:tongue::twisted: σημερα ακουσα στην τιβι για εναν που τον επιασαν για παιδικη πορνογραφια:evil:

ασχετο με το θεμα αλλα λεω.δειτε τη φωτο που ποσταρε η ραννια(την οποια συμπαθω κιολας:tongue:) αν γλυστρισει ο παππας τι γινεται ε?

Holy Diver

Διαφημίσεις

ουτε εμεις θελουμε να το φανταστουμε αλλα οπως βλεπεις ουτε οι γονεις των παιδιων το φανταζονται:evil: εδω περισι ο αλλος ο τραγοπαπας επνιξε μωρο στην κολυμπηθρα ελεος.σιγα μην εμπιστευθω το μωρο μου σε εναν γερο σκαρφαλωμενο στα βραχια κ απο κατω θαλασσα.δε σφαξανε!

Holy Diver

καλα ρεα οι απαντησεις σου με σκοτωνουν!΄΄ημονη που δικαιουμαι να ομιλω!!'' χαχαχαχα θεα λεμεεεεε

Οταν συγχύζομαι τα γράφω ακραία για να εκνευρίσω:mrgreen::mrgreen:

Ρε συ τελικά στους παπάδες πρέπει να κολλάνε βαρέα ένσημα....:cool:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

σημερα ακουσα στην τιβι για εναν που τον επιασαν για παιδικη πορνογραφια:evil:

Καλά ο χώρος τραβάει διαμάντια και σκουπίδια.

Ο αδερφός του γαμπρού μου είχε πάει στο Αγιο Όρος και έφυγε τρέχοντας γιατί ξύπνησε όταν στο κελί του μπήκε ένας μοναχός και τον χαίδευε.:evil:

Από την άλλη εκει υπάρχουν άνθρωποι φωτισμένοι, ανθρώπινοι φάροι.

Τι τελικά να κρατήσει μέσα του καποιος;;;

Τα παιδάκια μου...

σημερα ακουσα στην τιβι για εναν που τον επιασαν για παιδικη πορνογραφια:evil:

Καλά ο χώρος τραβάει διαμάντια και σκουπίδια.

Ο αδερφός του γαμπρού μου είχε πάει στο Αγιο Όρος και έφυγε τρέχοντας γιατί ξύπνησε όταν στο κελί του μπήκε ένας μοναχός και τον χαίδευε.:evil:

Από την άλλη εκει υπάρχουν άνθρωποι φωτισμένοι, ανθρώπινοι φάροι.

Τι τελικά να κρατήσει μέσα του καποιος;;;

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

αυτο για το γαλα σκονης δεν το ειπε η αγλαια! μην παρεξηγηθω κ με κυνηγανε :) αλλα αυτα για το μητρικο τα ελεγε κ η μεντελα στο θηλαστρο που πηρα.παντως βοηθανε οι κοπελες στο θηλασμο αν κ μερικες ειναι λιγακι ακραιες! αν παρω για παραδειγμα τον δικο μου, οποτε εκλαιγε στηθος κατευθειαν. ημουν καθε 1.5 ωρα με το μωρο στο στηθος, για οσο ηθελε, κοντα στο 40 λπετο. συνεχεια δηλαδη στο στηθος. ηρθε λοιπον μια μερα που αρνιοτανε πεισματικα να πιασει στηθος. επιανε αφηνε κλαιγοντας. μια δυο τρεις δεκα περσσαν 40 λεπτα να κλαιμε παρεα.. ε λοιπον εδωσα συμπληρωμα κ ξεραθηκε στον υπνο 3 ωρες. μπορει να φταιω βεβαια που δεν επεμεινα αλλα δεν αντεχα να τον βλεπω να κλαιει ετσι.. τελοσπαντων υπαρχουν κ οι περισσοτεροι παιδιατροι που οτι κ να πεις η απαντηση τουςειναι συμπληρωμα.. οποτε η χρυση τομη ειναι καπουθ στη μεση.

οσο για βαφτιση στη θαλασσαελατε σε εμας! εχουμε υπεροχες παραλιες κ εναν παπα στανταρ θεοτρελο. καλημερα!!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

καλημερα κοριτσαρες,

καλα τι αλλο θα ακουσω τελικα εχουν δικιο η τρελλα δεν παει στα βουνα...η καθεμια κοιταει να ικανοποιησει τις τρελες ιδεες της και δεν κοιταει καθολου το μωρο της και την ασφαλεια του ποσο μυαλο εχουν αραγε? ρεα θεα ολα τα λεφτα καλα τους ειπες αν το ειχα δει νωριτερα θα απαντουσα κι εγω, τελοσπαντων απο οτι βλεπω ειστε καλα κι εμεις νομιζω απο χτες ειμαστε καλυτερα κι το σημαντικοτερο αποφυγαμε να κανουμε μασκες τωρα την πεμπτη εχουμε το δευτερο εμβολιο ελπιζω να το κανουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα κοπέλες.

Ντέρμπι σίγουρα η Αγλαία και οι άλλες κοπέλες βοηθάνε όμως είναι λίγο απόλυτες. Νομίζω ότι ο θηλασμός θέλει πανω απ' όλα ηρεμία και όταν υπάρχει "πρωτόκολλο" με αυτά που δεν πρέπει να κάνεις είναι δύσκολο. Εσύ για παράδειγμα έδωσες συμπλήρωμα. Το ίδιο θα έκανα και εγώ. Εγώ επειδή είχα διαβάσει τα ποστ πριν γεννήσω δεν ήθελα να δώσω πιπίλα. Και ο μίκρός έβαζε το δαχτυλο στο στόμα και δεν ηρεμούσε με τίποτα για να κοιμηθεί. Και έλεγα δεν κάνει να του δώσω πιπίλα. Θα πάθει σύγχυση. Τελικά εγώ είχα τη συγχυση. Έδωσα πιπίλα και όλα καλά. σύμφωνα λοιπόν με τις κοπέλες εγω τα έκανα όλα λάθος. Πριν εδραιωθεί η γαλουχία εδωσα πιπίλα, ήπιε χαμομιλάκι από μπιμπερο και χρησιμοποιούσα και θήλαστρο. Και παρόλα αυτά εξακολουθώ και έχω γάλα και θηλαζω αποκλειστικά. Άρα νομίζω πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και τα πρέπει και δεν πρέπει πιο ελαστικά.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Καλημέρα κοπέλες.

Ντέρμπι σίγουρα η Αγλαία και οι άλλες κοπέλες βοηθάνε όμως είναι λίγο απόλυτες. Νομίζω ότι ο θηλασμός θέλει πανω απ' όλα ηρεμία και όταν υπάρχει "πρωτόκολλο" με αυτά που δεν πρέπει να κάνεις είναι δύσκολο. Εσύ για παράδειγμα έδωσες συμπλήρωμα. Το ίδιο θα έκανα και εγώ. Εγώ επειδή είχα διαβάσει τα ποστ πριν γεννήσω δεν ήθελα να δώσω πιπίλα. Και ο μίκρός έβαζε το δαχτυλο στο στόμα και δεν ηρεμούσε με τίποτα για να κοιμηθεί. Και έλεγα δεν κάνει να του δώσω πιπίλα. Θα πάθει σύγχυση. Τελικά εγώ είχα τη συγχυση. Έδωσα πιπίλα και όλα καλά. σύμφωνα λοιπόν με τις κοπέλες εγω τα έκανα όλα λάθος. Πριν εδραιωθεί η γαλουχία εδωσα πιπίλα, ήπιε χαμομιλάκι από μπιμπερο και χρησιμοποιούσα και θήλαστρο. Και παρόλα αυτά εξακολουθώ και έχω γάλα και θηλαζω αποκλειστικά. Άρα νομίζω πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και τα πρέπει και δεν πρέπει πιο ελαστικά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

καλα στην κατασταση που περιγραφεις θα εδεινα κ εγω σημπληρωμα.ετσι κιαλλιως αυτο εκαναμεχρι ενα μηνων κ κατι .σιγα μη κατσω να θηλαζω με το πρωτοκολλο παραμασχαλα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...