Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!! Αλήθεια παρακολουθώ τόσο καιρό και χάρηκα πάρα πολύ για σένα!!! Όλα θα πάνε τέλεια !! Περιμένουμε νέα απ' τον υπέρηχο!!❣️❣️

Τελικά εσυ τι έκανες κορίτσι μου?πηγές στην κλινική?Έχεις μέρες να μας γράψεις τα νέα σου 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααχχχ κλαιγομουν κ εγω απο το πρωι που εχει 4 μερες να τα κανει κ μου εσκασε ενα σκ@το μεχρι τη μασχαλη!!!!!!!! ειδα κ επαθα νατα μαζεψω!!!!!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ωρα ΤΟ ΠΟΛΥ κραταει το γαλα στο μπιμπερο σε θερμοκρασια δωματιου.μετα θελει πεταμα γιατι χαλαει,μαζευει βακτηρια που ειναι πολυ επικυνδινα.μη το αφηνεις πανω απο 1 ωρα.το ιδιο ισχυει κ για αντλημενο μητρικο κ για φρεσκο γαλα.

επισης το γαλα σκονη αν θες να το εχεις ετοιμο φτιαγμενο γαλα στο ψυγειο κραταει το πολυ 4 ωρες.

γιατι κανει τοση πολυ ωρα?κουραζεται κ κοιμαται?

εμενα κοιμαται μεσημερι κατα τις 12 για καμια ωρα.μετα στις 3 για 2-3 ωρες κ μετα στις 9-10 το βραδυ μεχρι το πρωι 9-10

ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ. ΑΝΟΙΞΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

δημητρα καλησπερα!η αγλαια κ κατι αλλεςκοπελες απο το παρεντς ειπανε πως το μητρικο το αντλημενο διατηρειται εως κ 4 ωρες σε θερμοκρασια δωματιου, 24 ωρες σε ψυγειακι με παγοκυστες, 3-4 μερες στο ψυγειο, 3 μηνες στην καταψυξη του ψυγειου κ 6 μηνες σε καταψυκτη στα ειδαικα σακουλακια τα 2 τελευταια. το λεω απλα για να μην πανικοβληθει καμια κοπελα. επισης τωρα που ειναι χειμωναςκαι κανει κρυο μου ειπαν πως κ η σκονη κρατα 4 ωρες σε θερμοκρασι δωματιου.

για το μητρικο ισως εχει η αγλαια δικιο γιατι ειναι κ ειδικη αλλα η σκονη οχι με τιποτα 4 ωρες.

μονο σε ψυγειο 4 ωρες.σε δωματιο 1 ωρα το πολυ αλλα ποιος σου ειπε 4 ωρες?τι σχεση εχει που ειναι χειμωνας μεσα στο σπιτι δεν εχεις -5 αλλα 20.θερμοκρασια δωματιου ειναι.πανω απο 1 ωρα ειναι επικυνδινο μη το κρατατε

σχετικο λινκ

http://www.mybabysworld.gr/site/content.php?artid=578660

Πετάξτε το γάλα που δεν έφαγε το μωρό σας μία ώρα μετά το τάισμα. Με το που το στόμα του μωρού σας αγγίξει το μπουκάλι, το περιεχόμενο μπορεί να μολυνθεί με βακτηρίδια.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Μελέτες δείχνουν οτι η παρακολούθηση τηλεόρασης σε ηλικίες κάτω των 2:

-Καθυστερεί τη γλωσσική ωρίμανση του παιδιού-αργεί να μιλήσει και μαθαίνει λιγότερες λέξεις

-Αργότερα, στην ηλικία των 7, θα εμφανίσουν το σύνδρομο διάσπασης προσοχής

-Αργότερα στο σχολείο έχουν μειωμένες επιδόσεις

"But why does television have such a negative effect on children of this age? “We believe that one reason is the fact that it exposes children to flashing lights, scene changes, quick edits and auditory cuts which may be over stimulating to developing brains” says Professor Christakis. “TV also replaces other more important and appropriate activities like playing or interacting with parents.”"

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/01/090113074419.htm

"TV exposure in infants has been associated with increased risk of obesity, attention problems, and decreased sleep quality," adds Michael Rich, MD, MPH, the pediatrician who directs the Center on Media and Child Health and contributing author on this study and the current AAP Guidelines. "Parents need to understand that infants and toddlers do not learn or benefit in any way from viewing TV at an early age." http://www.childrenshospital.org/newsroom/Site1339/mainpageS1339P1sublevel513.html

ΡΕΑΚΙ δε λεμε να ειναι ολη μερα κολημενο στην τιβι ετσι:shock: τωρα αμα εκει που καθετε γυρισει κ κοιταξει κανα τεταρτο δε θα γινει κ η συντελεια.εγω δεν απαγορεψα την τιβι 100%.δηλαδη εβλεπαν καμια ωρα συνολο την ημερα.η ραφαελα 2.5 ετων μιλουσε 2 γλωσσες κ τωρα μιλαει κ 3η(ελληνικα γερμανικα αγγλικα) ενω ο αλεξ μονο ελληνικα κ κατι σπαστα γερμανικα.οποτε περισσοτερο εχει να κανει με το παιδι παρα οτι αν βλεπει μιση ωρα τηλεοραση δε θα μαθει να μιλαει σωστα.

εκτος κ αν το εχουμε στημενο 10 ωρες την ημερα μπροστα στο χαζοκουτι τοτε ναι συμφωνω οτι κανει πολυ μεγαλο κακο

Holy Diver

ΡΕΑΚΙ δε λεμε να ειναι ολη μερα κολημενο στην τιβι ετσι:shock: τωρα αμα εκει που καθετε γυρισει κ κοιταξει κανα τεταρτο δε θα γινει κ η συντελεια.εγω δεν απαγορεψα την τιβι 100%.δηλαδη εβλεπαν καμια ωρα συνολο την ημερα.η ραφαελα 2.5 ετων μιλουσε 2 γλωσσες κ τωρα μιλαει κ 3η(ελληνικα γερμανικα αγγλικα) ενω ο αλεξ μονο ελληνικα κ κατι σπαστα γερμανικα.οποτε περισσοτερο εχει να κανει με το παιδι παρα οτι αν βλεπει μιση ωρα τηλεοραση δε θα μαθει να μιλαει σωστα.

εκτος κ αν το εχουμε στημενο 10 ωρες την ημερα μπροστα στο χαζοκουτι τοτε ναι συμφωνω οτι κανει πολυ μεγαλο κακο

Ω, μα ναι! Οι μελέτες αναφέρουν κάποιες ώρες τουλάχιστον.

¨οταν η τηλεόραση γίνεται μπέιμπι σίτερ

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΩΡΑΣ?

μαχη εγω ανα 3 μερες την κανω κ την μπεμπα κ τα αλλα.ετσι κιαλλιως το καθε μερα δεν κανει καλο στο ΡΗ

Πες τα!

Άλωστε τα μωρά ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ (για αυτό δεν έχουν θερμορύθμιση)

Το συχνό μπάνιο μόνο στη χαλάρωση βοηθά. Αλλιώς επιβάλεται μόνο όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Πες τα!

Το συχνό μπάνιο μόνο στη χαλάρωση βοηθά. Αλλιώς επιβάλεται μόνο όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε

ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.

Ω, μα ναι! Οι μελέτες αναφέρουν κάποιες ώρες τουλάχιστον.

¨οταν η τηλεόραση γίνεται μπέιμπι σίτερ

καλα αυτο ειναι απαραδεκτο.δε το συζητω...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΩΡΑΣ?

πρωι ξυπναει κατα τις 9 ας πουμε.τρωει μεσα στο δωματιο.λιγο ομως ισα ισα να ''τσιμπησει'':tongue: γιατι ειναι χορτασμενη αφου κατα τις 8 την ταιζω στον υπνο για να μη ξυπνησει κ να προλαβω να ετοιμασω τα αλλα 2 που θελουν να φανε να αλλαξουν ρουχα κ γενικα γινεται ΠΑΝΙΚ το πρωι.μολις φαει την αφηνω στο κρεβατι της.αν θελει να χουζουρεψει την αφηνω εκει αν γκρινιαξει την παω στο παρκοκρεβατο στο σαλονι.εχει κ τα μπιχλιμπιδια που κρεμονται κ τα χαζευει.κατα τις 12 παλι μαμ.μολις φαει πιπιλα αρκουδακι πανινο στα ματακια της κανω και ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ για μισο λεπτο:tongue::tongue::tongue: και κοιμαται.ενδιαμεσα της πεφτει καμια πιπιλα βεβαια κ την ξαναβαζω.στις 3 το μεσημερι ξανατρωει κ παιρνει κανεναν υπνακο καθως την κραταω αγκαλια.την αφηνω στο παρκοκρεβατο στο δωματιο της(εχουμε 2 παρκοκρεβατα μας ξεμειναν απο τα αλλα παιδια:tongue: το ενα στο σαλονι το αλλο στο παιδικο της.οταν παει στο δωματιο της εκει θα μπει η κουνια της) κοιμαται λιγο κ εκει.σιτς 6 κ κατι ξανατρωει κ μετα παιζει με το γυμναστηριο εκει που παιζει την παιρνει λιγο υπνος αλλα για λιγο μονο.απο τις 9 κ μετα σβηνουν τα φωτα κ εχω μονο ενα μικρο φωτακι στην κρεβατοκαμαρα.την ταιζω εκει μεσα κατα τις 9(αν ειναι μερα μπανιου την εχω κανει κ μπανιο πρωτα) ρευεται κ την ξαπλωνω.παλι το αρκουδι στα ματια πιπιλα και ΤΣ ΤΣ ΤΣ για μισο λεπτακι:tongue: για κανενα τεταρτο θα πηγαινοερχομαι γιατι θα της πεφτει η πιπιλα.αλλα εγω εκει.πιπιλα και ΤΣ ΤΣ ΤΣ κ της χαιδευω τα μαγουλακια ε και κοιμαται.στις 12 κ κατι την ταιζω στον υπνο και μετα ξανα το πρωι μαμ κατα τις 8.1-2 ωρες πριν ξυπνησει δηλαδη παλι στον υπνο.

Πες τα!

κ παλι δεν ειναι απαραιτητο καθε μερα.απλα θελει πολυ καλο πλυσιμο στα χερακια.κ αλλαγμα ρουχα συχνα γιατι θα γινονται λετσοι οχι μονο απο μπουσουλητο αλλα κ απο τα φαγητα!

το καλοκαιρι τα κανω καθε μερα κ οταν εχει κ βαριες ζεστες κ 2 φορες τη μερα

Εγώ είμαι φαν της Αγλαίας. Διαβάζω όλα τα ποστ της. Της βγάζω το καπέλο.

ειμαι κ εγω φαν της αλλα ωρες ωρες ειναι πολυ υπερβολικη.δε νομιζω οτι ολοι οι παιδιατροι κ οι γυναικολογοι ειναι συνενοημενοι να κοψουν το θηλασμο στις γυναικες ουτε κ να σκισουν τα πτυχια τους οπως το λεει κ το ξαναλεει.γενικα αυτη κ 3-4 συγκεκριμενες αλλες,βλεπουν παντου φαντασματα που τους καταδιωκουν τον θηλασμο.ολα τα συνδεουν με το οτι καποιος(ποιος αραγε???αγνωστο αυτο) θελει να μη θηλασουν!!!καλημερα τους λες κ σου απαντανε ''γιατι μου λες καλημερα?θες να σταματησω να θηλαζω?παιρνεις μιζες απο σκονες?ε?ε?Ε?Ε?Ε?'':rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

ειμαι κ εγω φαν της αλλα ωρες ωρες ειναι πολυ υπερβολικη.δε νομιζω οτι ολοι οι παιδιατροι κ οι γυναικολογοι ειναι συνενοημενοι να κοψουν το θηλασμο στις γυναικες ουτε κ να σκισουν τα πτυχια τους οπως το λεει κ το ξαναλεει.γενικα αυτη κ 3-4 συγκεκριμενες αλλες,βλεπουν παντου φαντασματα που τους καταδιωκουν τον θηλασμο.ολα τα συνδεουν με το οτι καποιος(ποιος αραγε???αγνωστο αυτο) θελει να μη θηλασουν!!!καλημερα τους λες κ σου απαντανε ''γιατι μου λες καλημερα?θες να σταματησω να θηλαζω?παιρνεις μιζες απο σκονες?ε?ε?Ε?Ε?Ε?'':rolleyes::rolleyes::rolleyes:

΄

Και όμως...

Μπορεί να μην καταδιώκουν το θηλασμό, τον σαμποτάρουν όμως σίγουρα. από προσωπική μου εμπειρία έχω τον γιατρό του μαιευτηρίου (μέχρι και στο έντυπο για τις συνταγογραφήσεις διαφήμιζε συγκεκριμένη μάρκα βιομ γάλακτος) και τον προηγούμενο μας παιδίατρο (ο τελευταίος ήταν καραάσχετος με θηλασμό και έδινε συμβουλές καταστροφής)

Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι για τους περισσότερους αποκλΕιστικός θηλασμός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...