Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ με πολιτικό γάμο παντρεύτηκα στις 15 Μαίου!Μια χαρά ήταν όλα! Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? Πόσες καπνίστριες είμαστε εδώ και απο κάπνισμα πως πάτε?

εγω ειμαι καπνιστρια κ να πω την αληθεια κανω 3 τσιγαρα το πρωι γιατι διαφορετικα δεν παω στο πιπι ρουμ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Ευχαριστώ πολύ!!! Εγώ με τα γραφειοκρατικά του πολιτικού δεν παιδεύτηκα καθολου! Παντρευτήκαμε στους Φούρνους και τα παιδιά από το δήμο τα ετοίμασαν ολα! :-D:-D:-D Μόνο για υπογραφές πήγα!!!

kikitsa να ζήσετε!θρησκευτικό θα κάνετε αμέσως μετά τη γέννηση του μπεμπέ? Εμείς λέμε μια και καλή γάμο-βαφτίσια! :D Ελπίζω μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι να έχω χάσει και τα κιλά! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Να ζήσετε Kikitsa και Ελένη. :DΑχ, πονεμένη ιστορία το κάπνισμα. :oops:Στην αρχή έκανα πέντε, μετά το ελάττωσα στα 3 και τώρα κάνω τζούρες από τον άντρα μου.

κοριτσια γεια σας ανηκω και εγω στο κλαπ του νοεμβριου με λενε ποπη

12 του μηνος θα κανω β επιπεδου

και εχω μια μικρη απορεια το ΠΗΤ που λετε τι ειναι? δηλαδη μεχρι ποτε θα γεννησεις?

εμενα μ ειπε μεχρι 22/11/2010

Διαφημίσεις

και εχω μια μικρη απορεια το ΠΗΤ που λετε τι ειναι? δηλαδη μεχρι ποτε θα γεννησεις?

γεια σου καλως ηρθες με το καλο να δεχτεις το μπεμπουλινι σου το ΠΗΤ ειναι η Πιθανη Ημερομινια Τοκετου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Πόπη καλωσήρθες! Έχουμε ίδια ΠΗΤ! :D Φύλο έχετε μάθει? Να σε περάσουμε και στη λίστα μας! Το αφεντικό που τη φτιαχνει κάνει διακοπές!Θα της κλέψω τον ρόλο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ΠΟΠΗ καλώς ήλθες στην παρέα μας! ΠΗΤ σημαίνει Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού.Αγόρι η κορίτσι:D??? Κορίτσια μπράβο σας που καπνίζετε τόσο ελάχιστα..εγώ για να είμαι ειλικρινής του τσούζω λιγάκι παραπάνω:oops: το ρημάδι!!Δεν με πιάνει και καμιά αναγούλα εκεί που πάω να το βάλω στο στόμα μου μπας και το συχαθώ!!!!Πάντως άμεσα θα το εκαχιστοποιήσω!

MbGIp1.png

Σας ευχαριστω για τις ευχές σας. Κι εμείς στην αρχη λέγαμε για το καλοκαίρι μαζί με τη βάπτιση αλλά μετα άλλαξα γνώμη και θα μου άρεσε να γίνουν διαφορετικά!!! Εκτός αν έχω γίνει σαν αγελάδα...

Το κάπνισμα το έκοψα μαχαίρι από την πρώτη μέρα αλλά ο άντρας μου δε λέει να με βοηθήσει λίγο και με βάζει σε πειρασμό!!!

Πόπη καλώς όρισες στην παρέα μας!!!

Διαφημίσεις

παντως εγω σημερα ξεφυγα απο τα 3 τσιοαγρα εκανα 5 γιατι τα πηρα στο κρανιο με εναν ηλιθιο στο λεοφωρειο

Ο ηλίθιος στο λεωφορείο σου έφταιξε το παιδάκι σου την πλήρωσε! Μία συνάδελφος στην δουλεία που ήταν έγκυος όταν του είπε για το κάπνισμα, της είπε ο γιατρός να κάνει ότι τραβάει η ψυχή της!!!!!!!Μάλλον ο συκγεκριμένος γιατρός θα έκανε κάτι παραπάνω απο αργιλέ!!!:confused:

MbGIp1.png

Καλώς όρισες πόπη!και εγώ έκλεισα στις 12 για β' επιπέδου και ενώ ο γιατρός μου υπολόγισε ΠΗΤ 19/11, η αυχενική λέει 22/11 γιατι είχα μεγάλους κυκλούς!τέλεια μπορεί και να γεννήσουμε την ίδια μέρα!:D

Και εγώ με πολιτικό γάμο παντρεύτηκα στις 15 Μαίου!Μια χαρά ήταν όλα! Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? Πόσες καπνίστριες είμαστε εδώ και απο κάπνισμα πως πάτε?

ελένη μου εγώ το έκοψα τον οκτώβριο,όταν αρχίσαμε τις προσπάθειεςνα μείνω έγκυος.απο τότε ησύχασα.δεν ήθελα να επιβαρύνω το σποράκι μου για κανένα λόγω πόσο μάλιστα με κάτι τόσο κακό.κάπνιζα για πάνω από 10 χρόνια και μάλιστα στριφτό... δεν λέω ότι μετά από 9 μήνες δεν μου λείπει κάπου κάπου(το κάπνισμα,όχι το τσιγάρο που τώρα πια με ενοχλεί ακόμα και η μυρωδιά του)αλλά άξιζε τον κόπο.κάποτε ο γυναικολόγος της μητέρας μου που ήταν καπνίστρια την ρώτησε αν θέλει η ίδια να μεγαλώσει τα παιδιά της ή κάποια άλλη...!και ετσι το έκοψε και η μητέρα μου,ενώ όταν αρώστησε ο αδελφός μου, από το οτι κάπνιζε ο πατέρας μου(έξω από το σπίτι!)αναγκάστηκε να το κόψει και αυτός. δεν θα πώ τα τετρημένα πχ το οικονομικό ,η υγεία σας κλπ όμως σκεφτείτε πόσο πολύ αγαπάτε τα παιδάκια σας και κάντε τους το πρώτο τους δώρο, το μεγαλύτερο που μπορείτε να τους κάνετε αυτή τη στιγμή για να γεννήθουν γεμάτα υγεία και όχι νικοτίνη.φέρτε στο μυαλό σας εικόνες της τηλεόρασης με μικρά παιδια (2-3 χρονών) που καπνίζουν και σκεφτείτε οτι είναι το δικό σας μωρό που καπνίζει. τώρα παιρνάει μέσω του πλακούντα,μετά μέσω του γάλακτος,του δερματός σας ,των ρούχων σας κλπ.

συγνώμη για το σεντόνι αλλά είναι πολύ σημαντικό ζήτημα.να θυμάστε όλα είναι μέσα στο μυαλό μια απόφαση είναι μόνο!και να θυμάστε το στόχο σας,τα παιδάκια που θα φέρετε στον κόσμο.

ελένη μου εγώ το έκοψα τον οκτώβριο,όταν αρχίσαμε τις προσπάθειεςνα μείνω έγκυος.απο τότε ησύχασα.δεν ήθελα να επιβαρύνω το σποράκι μου για κανένα λόγω πόσο μάλιστα με κάτι τόσο κακό.κάπνιζα για πάνω από 10 χρόνια και μάλιστα στριφτό... δεν λέω ότι μετά από 9 μήνες δεν μου λείπει κάπου κάπου(το κάπνισμα,όχι το τσιγάρο που τώρα πια με ενοχλεί ακόμα και η μυρωδιά του)αλλά άξιζε τον κόπο.κάποτε ο γυναικολόγος της μητέρας μου που ήταν καπνίστρια την ρώτησε αν θέλει η ίδια να μεγαλώσει τα παιδιά της ή κάποια άλλη...!και ετσι το έκοψε και η μητέρα μου,ενώ όταν αρώστησε ο αδελφός μου, από το οτι κάπνιζε ο πατέρας μου(έξω από το σπίτι!)αναγκάστηκε να το κόψει και αυτός. δεν θα πώ τα τετρημένα πχ το οικονομικό ,η υγεία σας κλπ όμως σκεφτείτε πόσο πολύ αγαπάτε τα παιδάκια σας και κάντε τους το πρώτο τους δώρο, το μεγαλύτερο που μπορείτε να τους κάνετε αυτή τη στιγμή για να γεννήθουν γεμάτα υγεία και όχι νικοτίνη.φέρτε στο μυαλό σας εικόνες της τηλεόρασης με μικρά παιδια (2-3 χρονών) που καπνίζουν και σκεφτείτε οτι είναι το δικό σας μωρό που καπνίζει. τώρα παιρνάει μέσω του πλακούντα,μετά μέσω του γάλακτος,του δερματός σας ,των ρούχων σας κλπ.

συγνώμη για το σεντόνι αλλά είναι πολύ σημαντικό ζήτημα.να θυμάστε όλα είναι μέσα στο μυαλό μια απόφαση είναι μόνο!και να θυμάστε το στόχο σας,τα παιδάκια που θα φέρετε στον κόσμο.

Καλά τα λες Βασιλική έτσι είναι!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...