Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Just now, Lila86 είπε:

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Α συγγνώμη σήμερα το απόγευμα είναι ο υπέρηχος μπερδεύτηκα!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

... η ραφαελα τι θα κανει δε ξερω.αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα τους πριξει ολους στο μπλα μπλα.επισης θα μαθουν κ ολοι τα οικογενειακα μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά, σκέτη αφασία πρέπει να είναι η κούκλα σου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ γω πρεπει να παρω τον κωλο μου να παω να κανω φαι κ βαριεμαι

Χα! Θα σου πω να ζηλέψεις:rolleyes::rolleyes:

Τη μία μαγειρεύω εγώ, την αλλη το αδερφάκι μου. Που και που μας φέρνει και η Κρυστάλλω (η μάνα μου) κανένα πιατο φαί. Οπότε πολλά μαγειρεματα δεν έχουμε.:mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

τυχερηηηη εγω που εχω κ αντρα μαγειρα κ δε μαγειρευει στο σπιτι!!!αντε να τυχει μια φορα το μηνα:evil: επειδη λεει 8 ωρες τη μερα μαγειρευει δε θελει να το κανει κ σπιτι!!ακουσον ακουσον:twisted:

Holy Diver

κοριτσια καλημερα! ο μπουλης μου ειναι παλι 4 μερες χωρις κακακια.. ο γιατρος ειχε πει κλυσμα μετα τα 3 24ωρα αν δυσφορει.πως καταλαβαινεις εαν δυσφορει? το βραδακι ειχε μια γκινια ελαφρια αλλα ετσι κανει καθε βραδυ κ ειναι της νυστας. να του κανω κλυσμα? ο γιατρος δεν ανησυχει λεει πως σε αυτην την ηλικα τεμπελιαζει το εντερακι τους. φοβαμαι μην παθει τιποτα! τοσο γαλα πινει δεν πρεπει να βγαλει κ κατι??? ειναι μεν μητρικο αλλα ειναι πολυ...

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

καλημερα κουκλες,κουκλα κανε μια υπομονη και σημερα....και δοκιμασε η βρεφικο κλυσμα η υποθετο γλυκερινης εμεν α μου ειχε πει αν δεν κανει 2 μερες κλυσμα εγω δεν εεκανα ,η δικιαμου κανει καθε 2-3 μερες μπορει και 4 μερες...δε δυσανασχετει....απλα εχει βρομερες πορδιτσες....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κ του δικου χθες του εκανα τα ποδαρακια πισω κ τον εβαζα να κανει αντισταση τα πατουσακια του στα χερια μου τσιτσιδο κ αφησε κατι βρωμερες.. αλλο πραγμα! αν τον δω να κλαει ανευ λογου σημερα μπορει να το κανω αλλιως θα τηλ πρωτα στο γιατρο κ βλεπουμε..εσενα δεν δυσφορει παντως ε?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

καλημερα κουκλες κι απο εμενα,

κι ο δικος μου κανει καθε 3 με 4 μερες κι αν καμια φορα τις ξεπερασουμε του δινω λιγο χαμομηλακι και αυτο βοηθαει κλυσμα δεν του εχω κανει ποτε μονο μια φορα βαλαμε βρεφικο υποθετο αλλα ειχε να ενεργηθει μια εβδομαδα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kalhmera κοριτσια τι κανετε ?

εμενα ο μικροσ κανιε μια φορα την ημερα κακα

οταν δεν μπορουσε τον βοθουσα με τα ποδαρακια η του εδινα μαραθο και βοηθουσε παρα πολυ αλλες φορες εκανα κλισμα επειδη δεν αντεχε αλλο και εκλαιγε παρα πολυ ,

αν δεν κλαιει και δε δυσφορει δεν υπαρχει προβλημα!!!!εμενα δε φαινεται να την ενοχλει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια καλημερα! ο μπουλης μου ειναι παλι 4 μερες χωρις κακακια.. ο γιατρος ειχε πει κλυσμα μετα τα 3 24ωρα αν δυσφορει.πως καταλαβαινεις εαν δυσφορει? το βραδακι ειχε μια γκινια ελαφρια αλλα ετσι κανει καθε βραδυ κ ειναι της νυστας. να του κανω κλυσμα? ο γιατρος δεν ανησυχει λεει πως σε αυτην την ηλικα τεμπελιαζει το εντερακι τους. φοβαμαι μην παθει τιποτα! τοσο γαλα πινει δεν πρεπει να βγαλει κ κατι??? ειναι μεν μητρικο αλλα ειναι πολυ...

αν ειναι μονο μητρικο μεχρι κ 10 μερες δε πειραζει αν δε κανει κακα και φυσικα αν δε δυσφορει.αν ειχε ενοχλησεις θα εκλαιγε παρα πολυ θα κοκκινιζε κ παραλληλα θα εκανε κ πριτσ.

Holy Diver

Διαφημίσεις

η μικρη μου σημερα εβαλε τα κλαμματα ξαφνικα την ωρα που ετρωγε ολοι γυρω μου εκαναν σαν τρελλοι κ εγω χαλαρα την εβαλα στον ομω μου κ εκεινη ρευτικε κ ολα καλα τους πιανει πανικος αππαπαπα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ετσι στα ξαφνικα την επιασε ? και ο δικος μ το κανει μερικεσ φορες.εμενα εχθες τον ειχε αγκαλια ο κουμπαρος μας μολις μ τον εδωσε δεν προλαβα καν να τον πιασω αγκαλια κοιμηθηκε . δημητρα που εισαι??? ηθελα να σε ρωτησω ο μικροσ μ κοιματαικατα τις 1 το βραδυ ξυπνα το πρωι στις 7 τρωει και ξανα κοιμαται μεχρι τις 10 μετα κοιμηθηκε στις 1 το μεσημερι και ξυπνησε στις 4 . πως να τον κανω να μου κοιμαται 10 το βραδυ ? ποσοι ωρα πρεπει να παιζει? θελω να του κανω προγραμα να κοιμαται στανταρ ωρες μερικες φορες θα10 η ωρα κοιμαται και ξυπναει το πρωι αλλες 1 τι να κανω ?

κοριτσια πηγα για αποτριχωση κ κρατησε τον μικρο η μανα μου κ γυρνωντας εμαθα οτι χεσαμε!!! τοφορμακι μας, το σελτεδακικ την πανα φυσικα. βεβαια δεν εβγαλε την ποσοτητα που θα επρεπε λογω 4 ημερων αποχης! αλλα ας μην ειμαστε κ πλεονεκτες!! :D

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγα σήμερα στο Τζαμπο για να δω για αποκριάτικη στολη για τον μικρό και απογοητεύτικα. Τίποτα δεν είχε στα αγορίστικα για μικρά. Το κοριτσίστικα ήταν πολύ πιο ωραία. Του πήρα ένα γυμναστήριο. Το έστησα και κάθεται κ το κοιτάει σαν χάνος αλλά δεν φράνει ακόμη τα παιχνιδάκια.

Εμάς δυο μέρες τώρα ο μικρός κάθε φορά που τρώει κάνει κακα του. Ενώ τρώει κάνει ένα διαλλείμα και πριτς, τα αμολάει. Και μέχρι να τελειώσει το φαγητό κάθεται χεσμένος :tongue:. Δεν χάνει το φαγητό με τίποτα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...