Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Θετικααααα μόνο θετικά να σκέφτεσαι,,, ετοιμάσου και πάνε σιγά σιγά στον γιατρό να πάρεις και λίγο αέρα να χαλαρώσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ξερω ρε δημητρα αλλα τι να κανω...ξερεις απο κολικους και με καταλαβαίνεις.και βοηθεια απο πουθενα...ποτε θα πρερασουν αλλες 3 βδομαδες να ησυχασουμε.ούτε μπανιο δεν μπορώ να κανω αφου κλαιει συνεχεια!να φανταστείτε σήμερα κλαιει απο το πρωι.κλεινει τα ματια για 2 λεπτα(ενω την εχω αγκαλια) και ξαφνικά κοκκινίζει και βαζει τις στριγγλιές!κάνω 10 λεπτα να την ηρεμίσω και μετα γκρινιάζει για 20-30 λεπτά και κλεινει τα ματια για 2 λεπτα και παλι απο την αρχή!

ωχ πάλι ξεκίνησε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε μπραβο σας φροσακι!εμεις εχουμε το πρωτο 7 φεβρουαριου.αλλα στις 2 φεβρουαριου εχουμε ψυχοκηνικη εξεταση τον αλεξ κ στις 9 την ραφαελα.εδω μια φορα το χρονο τους τα κανουμε αυτα μεχρι να γινουν 5.εχει πολυ φαση.τους βαζουν κ κανουν ζωγραφιες κ μετα εχει ενα πινακα με αντικειμενα κ ζωα να λεει τι ειναι το καθε ενα.μετα κατι ακουστικα με θορυβους απο ζωα η πραγματα κ να λενε τι ειναι αυτο που ακουνε.αυτα θα κανει ο αλεξ γιατι τα θυμαμαι απο τη ραφαελα.τωρα η ραφαελα τι θα κανει δε ξερω.αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα τους πριξει ολους στο μπλα μπλα.επισης θα μαθουν κ ολοι τα οικογενειακα μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια

γεννηθηκε3280. και τωρα καπου 6 κιλα και 200 πρεπει να ειναι . χμ βρε σεις εγω που εγινα παλι οπως ειμουν και χωρις αγχος και να προσεχω μην ρωτησετε ποσο πολυ αδυνατη πρεπει ν βαλω κιλο παλι

Διαφημίσεις

eixe to onoma toy akatanomatstoy poy eixew gia giatro

Ααααααα σοβαρα μιλας? Τωρα θα το ξαναδιαβασω το μηνυμα!

Ελένη περαστικά σας. Ταλαιπωρείται το κακόμοιρο. Καλά αυτός ο γιατρός που την είχε δει τις προάλλες στο παίδων πώς σας είπε ότι δεν έχει τίποτα το παιδί; Έτσι ξαφνικά προέκυψε η βροχιολιτιδα; Ορισμένοι είναι εντελώς βλάκες. Ταλαιπωρούν και το παιδι κ τους γονείς επειδή δεν δίνουν μεγαλύτερη σημασία.

Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα. Οχι δεν μου ειχε πει τιποτα :evil:

MbGIp1.png

Καλησπερα κοριτσακια. Ειμαστε καλα και η μπεμπα μια χαρα! Τελειωνουμε με τις μασκες αυριο! Εν τω μεταξυ ξεκινησα δουλεια απο την Τριτη και δεν προλαβαινω ουτε να βηξω!:evil: Περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστουλια!

MbGIp1.png

δεν εχεις προβλημα καθολου.το νινι σου ειναι μικρο κ πρεπει να κοιμαται μαζι σας.ο αντρουλης σου μου φαινεται σα να ζηλευει λιγακι:rolleyes: τι παει να πει ''εχεις παθει εξαρτηση?'' μιλαμε ουτε καν 3 μηνων μωρο:shock: που θελει 24ωρη προσοχη κ φροντιδα.να ηταν 5 χρονων να σου ελεγα ναι κοπελα μου εχεις προβλημα!αλλα 3 μηνων μωρο ?ξερεις οι περισσοτεροι αντρες στο πρωτο παιδι νιωθουν οτι περναν πλεον σε 2η μοιρα.οτι τωρα η γυναικα τους εχει την αμεριστη προσοχη στο μωρο .εκει που ησασταν οι 2 σας τωρα μπηκε ακομα ενας στο σπιτι που θελει συνεχεια φροντισα κ προσοχη.σαν αποτελεσμα την κουραση κ την εξαντληση σου.

να του πεις στο κατω κατω οτι σε αυτο το θεμα επειδη ειπε ο γιατρος 3 μηνων δε θα κατσεις κ σουζα.οταν νιωθεις ετοιμη θα το κανεις.εγω τη ραφαελα επειδη ηταν κ το πρωτο 12 μηνων την εβαλα σε δικο της δωματιο.κ επειδη ο γιατρος σου ειπε οτι οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα σου λεω οτι απο το πρωτο βραδυ κοιμηθηκε σα να μη συνεβαινε τιποτα.δηλαδη ουτε ξυπνησε ουτε εκλαιγε.δεν ενιωθα ετοιμη να την αποχωριστω πιο νωρις ισως επειδη ηταν κ το πρωτο.κ δε θα κανω κατι που θα με καταπιεσει σε οτι αφορα τα παιδια μου μονο κ μονο για να ικανοποιησω την επιθιμια ειτε του αντρα μου ειτε καποιου αλλου.

ολα αυτα στα λεω χωρις να θελω να με παραξηγησεις φυσικα.

οταν νιωσεις ετοιμη οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να κοιμηθεισ χωρις το μωρο στο δωματιο τοτε θα το κανεις

Δίκιο έχεις ΄Δήμητρα σε όσα λες και δεν παρεξηγώ. Απλώς τώρα νομίζω ότι πληρώνω όλα τα μεγαλα λόγια που έλεγα στο παρελθόν. Διάβαζα διάφορα βιβλία και έλεγα έτσι θα μεγαλώσω και εγώ το παιδί μου. Πολλες φορές μάλιστα διαφωνούσαμε με τον άντρα μου, αλλά εγώ εκεί. Είχα τις δικές μου απόψεις. Βέβαια όλα αυτά ήταν στη θεωρία, γιατί δεν είχα ακόμα παιδί. Κια μου έλεγε η μάνα μου το κλασικό¨"Όταν θα γίνεις μάνα θα καταλάβεις. μην λες μεγαλες κουβέντες" Και τώρα βλέπω ότι η θεωρία των βιβλίων μερικές φορές είναι εντελως διαφορετική από την πράξη. Και τρώω και δούλεμα από πάνω.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλα ολες λεγαμε αλλα πριν κανουμε παιδι.κιεγω ελεγα ''δε θα το μαθω αγκαλιες'' ΄'δε θα γινεται το δικο του οταν μεγαλωσει'' ''δε θα του παιρνω πολλα παιχνιδια για να μη γινει κακομαθημενο΄΄ και αλλα πολλα κ τελικα εκανα τα αντιθετα μουαχαχα οποτε μη σκας.οποιος σε δουλευει να κοιταει τα μουτρα του χαχαχα

Holy Diver

α δεν μπορω ν την κραταω αγκαλια υνεχεια πονανε τα χερια μου την εχω διπλα μου στο ριλαξ κουνια κ την κουναω κ τις μιλαω απο παιχνιδια ακομη δεν εχω ξεκινησει να τις παρω μονο κατι κουδουνιστρες

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

τι παιχνιδια να παρεις ρε φροσακι μικρο ειναι ακομα.μετα απο 6 μηνων παιρνεις ,μεχρι τοτε μονο κουδουνιστρες κ τετοια παιζουν.α κ το γυμναστηριο ειναι καλο.σε σωζει οταν εχεις δουλεια κ αυτο γκρινιαζει.το βαζεις απο κατω κ κατα ενα μαγικο τροπο σταματαει:mrgreen:

Holy Diver

βαλτην φροσακι να τα κοιταει κ να δεις πως θα κανει σαν παλαβο:rolleyes:

γουρλωνουν πρωτα τα ματια κ μετα χερια ποδια πανω κατω πηγαινουν.η δικια μου τα μιλαει κιολας χαχαχ αμπφφφφφ αααααα ουβββββ γγγγγγγγγγγ:tongue:

Holy Diver

ρε συ ελενιτσα τι να πω με αυτα.κ στην καισαρικη χασαπης κ τωρα με την μπουμπου παλι σε ασχετο?ελεος δηλαδη.η μικρη πως ειναι τωρα?

σημερα εμεις πηγαμε παιδιατρο για την μεγαλη.κ παλι αρχισαμε κ εμεις μασκες για 15 μερες θα κανει.σκατα δηλαδη.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...