Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Σωστό, εμένα δεν με έπαιρναν κάθε μέρα αλλά είμαι υπομονετική από την φύση μου, χαχα. Αν ποτέ χρειαστεί να ξανακάνω οωληψια θα ρωτήσω περισσότερα και θα ζητήσω να με ενημερώσουν γιατί δεν τα αφήνουν για βλαστοκύστες 5 ημερών, όπου έχω διαβάσει πλέον, ειδικά στο εξωτερικό, λένε ότι βλαστοκύστες γίνονται πιο εύκολα πλέον με την τεχνολογία που υπάρχει για αυτό 3 ημερών είναι πιο σπάνιο να έχεις.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες!πηγα οαεδ για το συμπληρωματικο επιδομα...κολλξησα κατιαυτοκολητα στο δωματιο της μικρης....baby looney tunes και ναμαι!εγω απο την αρχη την κοιμιζω στο πορτ μπεμπε σε δικο της δωματιο και σε αλλο οροφο !κοιμομουν σε σοφιτα εκει που νοικιαζα και η μικρη στο κατω πατωμα....με την ενδοεπικοινωνια ειμασταν μια χαρα!τωρα παλι σε δικο της δωματιο,και χτες την ξεκινησα υπνο στο κρεβατι της και οχι στο πορτ μπεμπε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μιλας για μια σοκολατα ε? κ ντρεπεσαι? χμμμ.. εγω τρωω σχεδον καθε μερα κρεπα με νουτελα το βραδυ κ οταν ειχε το μωρο κολικους επειδη ειχα κοψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ετρωγα 2 3bit την ημερα, κρουασσαν μολτο κ ενα σωρο αλλες μλκιες που ειχα να φαω ΧΡΟΝΙΑΑΑ κ εχανα βαρος. τωρα που ειχα αρχισει να συμμαζευομαι διατροφικα κολλησα παλι στα 62 οποτε λεω να το γλεντησω αφου χοντρη θα παραμεινω!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

π[οπακι να σου ζησεικουκλος!εγω τα εχασ ακοριτσια και μειωθηκε η ορεξημου αρκετα....επανηλθα στ α52...οσο πριν μεινω εγκυος...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μιλας για μια σοκολατα ε? κ ντρεπεσαι? χμμμ.. εγω τρωω σχεδον καθε μερα κρεπα με νουτελα το βραδυ κ οταν ειχε το μωρο κολικους επειδη ειχα κοψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ετρωγα 2 3bit την ημερα, κρουασσαν μολτο κ ενα σωρο αλλες μλκιες που ειχα να φαω ΧΡΟΝΙΑΑΑ κ εχανα βαρος. τωρα που ειχα αρχισει να συμμαζευομαι διατροφικα κολλησα παλι στα 62 οποτε λεω να το γλεντησω αφου χοντρη θα παραμεινω!

να σου πω χθες εφαγα 1 κιντερ μπουενο,3 κουλουρακια με γεμιση πραλινα, και θα ετρωγα και μια σνικερς αλλα λεω γουρουνιά ειναι και δεν την εφαγα!

Διαφημίσεις

an den exete ponakia στον τριτο και μετα θ ατρωτε οτι θελετε!εμενα η σοκολατα την εφερνε κλανιτσες...!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσια μη κοιμαστε στο ιδιο κρεββατι με τα μωρα ειναι ρητος κανονας κατα του αιφνιδιου θανατου.εκτος απο τον φοβο να τα πλακωσετε κατα λαθος ενα παρανω αν καποια ειναι καπνηστρια.

στο κρεβατακι τους κ απο πανω τους αν φτυνουν πιπιλα.2-3 μερες θα παρει κ θα μαθουν.

Holy Diver

ρε σει ςπρεπει ν α παω στη δουλεια σιγα σιγα και το σκεφτομαι.....αχ αχ αχ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...