Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Θέλω να πιστεύω ότι το 1 ήταν το Α, το 1,5 είναι τα ΑΒ η Β και τα άλλα τα απέρριψαν. Θα ήθελες δίδυμα; Εγώ φοβάμαι λίγο αλλά αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασχετο ποτε ξεκιναμε το κανονικο φαι ρε δημητρα το σκεφτομουν εχτες για να οργανωθω

τι εννοεις κανονικο φαι φροσακι?

εδω ρυζαλευρο αρχιζουμε μολις κλεισουν τον 4ο αλλα στην ελλαδα απο οτι ακουω πρεπει να κλεισουν τον 5ο κ μερικες φορες κ τον 6ο.εγω παντως 5 μηνων τους εδεινα απολα κ αλεσμενα.κ φασολακια κ αρακα κ μοσχαρι κ κοτοπουλο,τραχανα κλπ

μπορεις πχ να κανεις μοσχαρι καροτο πατατα σελινο κρεμμυδι

η τραχανα με κοτοπουλο μπουτι

η φασολακια με κοτοπουλο(η σκετα μονο με πατατα καροτο κρεμμυδι)

η αρακα με μοσχαρι(κ παλι αν θες σκετο)

επισης σουπες με ζυμμαρικα μεσα

πχ πατατα καροτο κρεμμυδι σελινο κ φιδε η αστρακια αν θες προσθετεις κ λιγο κρεας

εννοειται οχι αλατι κ γενικα μπαχαρικα

ντοματα και πορτοκαλι μετα τον 7ο μηνα

ψαρι αυγο μετα τον 9ο

το αυγο το δεινουμε λιγο λιγο .μια κουταλιτσα σημερα μετα απο 2 μερες αλλες 2 κ αυξανουμε 1-1 κουταλια

eg εγω που δεν θυλαζω δεν μου ηρθε περιοδος βρε κοριτσια ακομα .να σας ρωτησω μερικες φορε οταν ξαπλωνω και παω ναν σηξωθω νιωθω ενα βαροσ στην κοιλια αυτο συμβαινει και σε αλλες κοπελες ?

τι βαρος?δε καταλαβα.δε μου εχει τυχει καμια φορα.τον γιατρο τον ρωτησες γιατι δεν εχεις περιοδο?

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχαχα καλα ο γιατρος θα σου πει στον 5ο προς 6ο ρυζαλευρο ενω εδω απο 4 μηνων μας λενε οτι μπορουμε σιγα σιγα .στον 4ο μηνα μονο ρυζαλευρο πατατα καροτο μηλο αχλαδι κ οχι ολα μαζι φυσικα σε μια μερα.σιγα σιγα αρχιζουμε απο μια βδομαδα το καθε ενα μεχρι να φτασει η μερα να τρωει κ απο τα 3 γευματα.ρυζαλευρο,φρουτα ,χορτοσουπα.το ρυζαλευρο στην αρχη το κανεις πιο νερομενο.δηλαδη βαζεις 2 κουταλιες λιγοτερες απο οτι λεει αλλιως θα στο φτυνει στη μαπα:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Α ωραια γιατι την λυπαμαι να της δινω συνεχεια γαλα σημερα ετρωγ αρακα κ με κοιταζε με ενα υφος κ ανοιγοκλεινε το στομα της λες κ μασαγε κ εκεινη

Από τον 4ο μήνα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται οτι τρως, είχα διαβάσει, οπότε ετοιμάζονται για την εισαγωγή στερεών τροφων.

Φαντάζομαι να τρώω το σουβλάκι και να με κοιτάει και να γλυφεται. Θα μου σταθεί η μπουκιά...:cool:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

καλημερα κοριτσια!

εγω ντρεπομαι που το λεω αλλα ακομα κοιμάμαι με την μικρή στο κρεβάτι μου.δεν μπορώ να την βάλω στην κούνια της γιατί με το που την βάζω σε 2 λεπτά εχει ξυπνήσει και βάζει τις φωνές!τι θα κάνω μου λέτε?το κρεβάτι ειναι μικρο και εχουμε εκτοπισει τον μπαμπά στον καναπέ...ασε πο ξυπνάει ουτως ή αλλως κάθε 1,5-2 ωρες για φαΐ!ακόμα κιαν κοιμηθεί(λεμε τωρα)στην κούνια πόσες φορές θα πρεπει να σηκώνομαι για να την ταιζω το βραδυ?μετα απο ολο τπο κλαμα που εχει ριξει το απογευμα ποιος εχει κουραγιο να την αντεξει και το βραδυ.καθε βραδυ τσακωνόμαστε με τον μπαμπά της γιατί καπου πρεπει να ξεσπάμε και εμεις.για αυτό σου λεω τζοαν μου εσεις ειστε σε καλό δρομο.αν δεν νιωθεις ετοιμή ακόμα δεν εχει νοημα να περνάς το βραδυ σου στο διπλα δωμάτιο!

καθολου να μνην ντρεπεσαι!κ εμεις μεχρι πριν 1 βδομαδα για παρομοιους λογους, κυριως φτυσιμο πιπιλα ξυπνημα τον ειχαμε στη μεση στο μαξιλαρι μου με αποτελεσμα να κοιμαμαι σαν σιγμα τελικο. τωρα ομως πηγε κουνια!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

εγω ντρεπομαι που το λεω αλλα ακομα κοιμάμαι με την μικρή στο κρεβάτι μου.δεν μπορώ να την βάλω στην κούνια της γιατί με το που την βάζω σε 2 λεπτά εχει ξυπνήσει και βάζει τις φωνές!τι θα κάνω μου λέτε?το κρεβάτι ειναι μικρο και εχουμε εκτοπισει τον μπαμπά στον καναπέ...ασε πο ξυπνάει ουτως ή αλλως κάθε 1,5-2 ωρες για φαΐ!ακόμα κιαν κοιμηθεί(λεμε τωρα)στην κούνια πόσες φορές θα πρεπει να σηκώνομαι για να την ταιζω το βραδυ?μετα απο ολο τπο κλαμα που εχει ριξει το απογευμα ποιος εχει κουραγιο να την αντεξει και το βραδυ.καθε βραδυ τσακωνόμαστε με τον μπαμπά της γιατί καπου πρεπει να ξεσπάμε και εμεις.για αυτό σου λεω τζοαν μου εσεις ειστε σε καλό δρομο.αν δεν νιωθεις ετοιμή ακόμα δεν εχει νοημα να περνάς το βραδυ σου στο διπλα δωμάτιο!

Καλημέρα Βασιλική. Στην αρχή κι εγώ κοίμιζα τη δικιά μου στο κρεβάτι και μάλιστα την κρατούσα αγκαλιά με αποτέλεσμα εγώ να μην κοιμάμαι καθόλου. Μέχρι που το πήρα απόφαση και την έβαλα στην κούνια, καθόμουνα εγώ από πάνω μέχρι και 2 ώρες να της βάζω την πιπίλα γιατί μόλις έπεφτε έκλαιγε. Μετά από 3 μέρες συνήθισε και τώρα με το που βραδιάζει (γύρω στις 8.00) η μπουμπού μετακομίζει στην κρεβατοκάμαρα με πολύ χαμηλό φωτισμό και κάθεται ακόμα και ξύπνια. Είμαι κι εγώ εκεί και την κοιτάζω συνέχεια και αποκοιμιέται μόνη της.

pzPvp2.png

ποπη κουκλος ο γιοκας να τον χαιρεσαι!!!

οταν λεω διαιτα εννοω απο διαιτολογο, γιατι η διαιτολογος μου που ειναι κ αυτη λεχωνα μου ειπε οτι ειναι απαγορευτικη η διαιτα στον θηλασμο γιατι σιγουρα θα μειωθει το γαλα. κ επειδη κ εγω σαβουρδιζω κ απεχω πολυ απο τα γλυκα 55 κιλα μου ελεγα μηπως απλα εχει κανει καμια διατροφουλα που πετυχαινει..μιας κ θηλαζει κ εκεινη!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Βασιλικη να σε ρωτησω κατι..βαρος χανεις με διαιτα?

ντρεπομαι που το λεω αλλα τρωω τα παντα και σαβουριαζω καθε απογευμα και 1 σοκολάτα.χθες το βραδυ εφτιαξα σπιτική πιτσα και εφαγα 2 κομματια πριν παω για υπνο.βεβαια εχω κολλησει στα 62 εδώ και 20 μερες(δεν απορώ γιατί!)

Καλημέρα Βασιλική. Στην αρχή κι εγώ κοίμιζα τη δικιά μου στο κρεβάτι και μάλιστα την κρατούσα αγκαλιά με αποτέλεσμα εγώ να μην κοιμάμαι καθόλου. Μέχρι που το πήρα απόφαση και την έβαλα στην κούνια, καθόμουνα εγώ από πάνω μέχρι και 2 ώρες να της βάζω την πιπίλα γιατί μόλις έπεφτε έκλαιγε. Μετά από 3 μέρες συνήθισε και τώρα με το που βραδιάζει (γύρω στις 8.00) η μπουμπού μετακομίζει στην κρεβατοκάμαρα με πολύ χαμηλό φωτισμό και κάθεται ακόμα και ξύπνια. Είμαι κι εγώ εκεί και την κοιτάζω συνέχεια και αποκοιμιέται μόνη της.

αχ μακαρι!να περασουν οι κολικοι και θα το εφαρμοσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...