Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε μειωνεται η ορεξη της.εσυ εχεις παραπανω γαλα.κ εγω οταν εδεινα συμπληρωμα ετσι εκανε κ σιγα σιγα το εκοψε τελειως. ετσι κιαλλιως σε 15 μερες περιπου περναει αλμα αναπτυξης κ θα θελει να τρωει ολη την ωρα.τοτε πρεπει να την εχεις οποτε το ζηταει στο στηθος για να ρυθμιστει η παραγωγη σου στις αναγκες της

Ευχαριστώ ρε Δημητρούλι, ησύχασα τώρα:D

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γενικως να ξερεις οτι τα μωρα κ τα παιδια δε τρωνε παντα το ιδιο.τωρα που πινει μονο γαλα οκ αλλα οταν αρχισει στερεες κρεμες φρουτα κλπ θα εχει μερες που δε θα προλαβαινεις τα κουταλια κ θα τρωει τον περιδρομο κ θα εχει κ μερες που θα την βγαζει μονο με γαλα κ με το ζορι θα της βαλεις μια μπουκια στο στομα κ τη μιση θα την φτυσει(πολυ σπαστικο) .σου λεω να μην ανυσηχεις αλλα δε μπορω να σου πω κ να μη νευριαζεις γιατι ουτε εγω το εχω καταφερει ακομα:twisted:

θυμαμαι η ραφαελα οταν ηταν 9-10 μηνων επι ενα μηνα επινε μονο γαλα.ειχα παθει σχιζοφρενεια εγω.μαγειρευα αλεθα πετουσα.δεν ηθελε τιποτα.ειχα φτασει σε σημειο να μαγειρευω 3 κ 4 φαγητα τη μερα μονο κ μονο γιαυτην κ να τα πεταω ολα.κατι νευρααααααα ουτε κρεμες ουτε φρουτα ΤΙΠΟΤΑ.γαλα γαλα γαλα!!!την αρπαζω κ την παω παιδιατρο.την ζυγιζει κ ειχε παρει κ βαρος:shock: μου λεει ο γιατρος ''το παιδι σου εχει πεισμα.σε βλεπει που το πιεζεις κ αγχωνεσαι κ το κανει επιτειδες:shock: θα κατσεις να φας ακριβως διπλα της χωρις να της πεις τιποτα'' παω κ γω σπιτι καθομαι να φαω τραχανα(επειτηδες γιατι ηταν κατι που μπορουσε να φαει,.καταβαθος τον σιχαινομαι) μπροστα της κ ερχεται αυτη μπουσουλοντας κ κουνουσε κ τον ποπο της σαν βαρκα.''ΜΑΜ'' να σκασεις λεω δε σου δεινω.εκει αυτη ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ της χωνω στο στομαμια κουταλια.συνεχισε αυτη μαμ και μαμ το εφαγε ολο.

μου ρθε να ουρλιαξω μια απο νευρα που με δουλευε ενα μηνα κ μια απο χαρα.ειναι πολυ πονηρα σου λεω.μη τα βλεπεις ετσι μικρα μικρα.:-P:-P:-P

Holy Diver

εμενα τωρα κανει 5-6 γευματα την ημερα απο 170-200 μλ τη φορα. καλα δεν ειναι? στους 2 μηνες κ 7 ημερες που ζυγιστηκαμε ηταν 6.760 που στις 40 ηταν 5.630.τωρα εχουμε παλι ραντεβου στις 5 φεβρουαριου για 2 εμβολιο κ τοτε θα μας ξαναζυγισει. ειανι πολλες ωρες χωρις φαι απο τις 22.00 εως τις 7? αν πειναγε θα ξυπναγε ετσι??

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

το κανονικο ειναι οσο ειναι το βαρος του παιδιου χ 20

πχ ειναι 6 κιλα χ 20 =120 μλ αρα το δικο σου πινει κ με το παραπανω!

22-7 που καιμαται μια χαρα ειναι ας μη φαει.αν ειχε λιγο βαρος τοτε επρεπε να το ταιζεις αλλα τωρα ειναι σουπερ.

η δικια μου τρωει κατα τις 8 ξυπνια μετα κοιμαται κ στις 12 περιπου την ταιζω στον υπνο κ ξανα στον υπνο κατα τις 8 το πρωι παλι στον υπνο κ ξυπναει κατα τις 11

Holy Diver

Αυτο το ταισμα στον υπνο πως το καταφερνεις? Οποτε προσπαθησα, βυζί δεν πιανει με τιποτα, μονο μπουκαλι και απ αυτο δεν πίνει και πολύ.

Έχει τύχει να φάει στις 8 και να μην ξυπνήσει όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί στις 8 πάλι. Και λυπάμαι να την ξυπνήσω έτσι που τη βλέπω.

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ο μικροσ μου τρωει 120-150 ανα 3 ωρες αλλες φορες και 4 ωρες αν ξεχαστει ν φαει. δεν τρωει με τπτ στον υπνο του ο μικροσ μιου .πεισμα ιδιος ο μπαμπασ του .το βραδυ θα κοιμηθει 10 η 1 το βραδυ και θα ξυπνησει το πρωι θα φαει και μετα ξανα κοιμαται μεχρι 12 τ μεσημερι

Αυτο το ταισμα στον υπνο πως το καταφερνεις? Οποτε προσπαθησα, βυζί δεν πιανει με τιποτα, μονο μπουκαλι και απ αυτο δεν πίνει και πολύ.

Έχει τύχει να φάει στις 8 και να μην ξυπνήσει όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί στις 8 πάλι. Και λυπάμαι να την ξυπνήσω έτσι που τη βλέπω.

μπουμπουκι δε τρωνε ολα τα μωρα στον υπνο.εμενα κ η ραφαελα ετρωγε ενω κοιμοταν.ο αλεξ ομως οχι.εχει τυχει κ μια ωρα να προσπαθω αλλα τιποτα.η μπεμπα τρωει στον υπνο απλα τη σηκωνω σε ημικαθιστη θεση τις ανοιγω λιγο το στομα της χαιδευω το σαγονι κ αυτοματα κανει κινησεις βυζαγματος:rolleyes: κ μετα αρχιζει το φαγοποτι.ειναι αναλογα στο μωρο.κ μια φιλη μου που γεννησε πριν 20 μερες το ιδιο λεει οτι δε τρωει με τιποτα στον υπνο

Holy Diver

καλημέρα κορίτσια. Εμείς σήμερα πήγαμε για ακόμα ένα εμβόλιο. Ευτυχώς τελειώσαμε. Σε δυο μήνες πάλι θα κάνουμε τα επαναληπτικά. Ο δικός μου τρώει τελευταια φορά στις 9 και μετά κοιμάται μέχρι τις 4. Έχω προσπαθήσει να τον ταίσω κατά τις 12 στον ύπνο του για να ξυπνήσει λίγο πιο αργά, αλλά ο κύριος ναι μεν τρώει, αλλά μετά ξυπνάει και είναι μες στην καλή χαρα. Γελάει και θέλει παιχνίδια. Και τον λυπάμαι που μου χασκογελάει και εγώ δεν του απαντάω για να μην ξαγρυπνήσει περισσότερο.

Δήμητρα ρώτησα την παιδίατρο πότε να βγάλω τον μικρό από το δωμάτιο. Μου είπε όταν γίνει τριών μηνών:-(. Εγώ δεν θέλω, αλλά το άκουσε ο άντρας μου και άρχισε τα δικά του. Διαπραγματεύομαι τώρα άλλον ένα μήνα. Του είπα άντε να γίνει τεσσάρων. Και μετά βλέπουμε. Μήνα μήνα μου φαίνεται θα το πηγαίνω. Μου λέει ότι εχω πάθει εξάρτηση από το μωρό και ότι εγώ θα έχω πρόβλημα. Μου έφερε και ένα βιβλίο που βρήκε που λέει ότι όσο πιο νωρίς το βγάλεις, τόσο καλύτερα. Αλλά το λυπάμαι το λουκουμαδάκι μου μόνο του στο δωμάτιο. Μάλλον έχω πρόβλημα. Κάνω ότι κορόιδευα. Αχ!

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλημέρα κορίτσια. Εμείς σήμερα πήγαμε για ακόμα ένα εμβόλιο. Ευτυχώς τελειώσαμε. Σε δυο μήνες πάλι θα κάνουμε τα επαναληπτικά. Ο δικός μου τρώει τελευταια φορά στις 9 και μετά κοιμάται μέχρι τις 4. Έχω προσπαθήσει να τον ταίσω κατά τις 12 στον ύπνο του για να ξυπνήσει λίγο πιο αργά, αλλά ο κύριος ναι μεν τρώει, αλλά μετά ξυπνάει και είναι μες στην καλή χαρα. Γελάει και θέλει παιχνίδια. Και τον λυπάμαι που μου χασκογελάει και εγώ δεν του απαντάω για να μην ξαγρυπνήσει περισσότερο.

Δήμητρα ρώτησα την παιδίατρο πότε να βγάλω τον μικρό από το δωμάτιο. Μου είπε όταν γίνει τριών μηνών:-(. Εγώ δεν θέλω, αλλά το άκουσε ο άντρας μου και άρχισε τα δικά του. Διαπραγματεύομαι τώρα άλλον ένα μήνα. Του είπα άντε να γίνει τεσσάρων. Και μετά βλέπουμε. Μήνα μήνα μου φαίνεται θα το πηγαίνω. Μου λέει ότι εχω πάθει εξάρτηση από το μωρό και ότι εγώ θα έχω πρόβλημα. Μου έφερε και ένα βιβλίο που βρήκε που λέει ότι όσο πιο νωρίς το βγάλεις, τόσο καλύτερα. Αλλά το λυπάμαι το λουκουμαδάκι μου μόνο του στο δωμάτιο. Μάλλον έχω πρόβλημα. Κάνω ότι κορόιδευα. Αχ!

δεν εχεις προβλημα καθολου.το νινι σου ειναι μικρο κ πρεπει να κοιμαται μαζι σας.ο αντρουλης σου μου φαινεται σα να ζηλευει λιγακι:rolleyes: τι παει να πει ''εχεις παθει εξαρτηση?'' μιλαμε ουτε καν 3 μηνων μωρο:shock: που θελει 24ωρη προσοχη κ φροντιδα.να ηταν 5 χρονων να σου ελεγα ναι κοπελα μου εχεις προβλημα!αλλα 3 μηνων μωρο ?ξερεις οι περισσοτεροι αντρες στο πρωτο παιδι νιωθουν οτι περναν πλεον σε 2η μοιρα.οτι τωρα η γυναικα τους εχει την αμεριστη προσοχη στο μωρο .εκει που ησασταν οι 2 σας τωρα μπηκε ακομα ενας στο σπιτι που θελει συνεχεια φροντισα κ προσοχη.σαν αποτελεσμα την κουραση κ την εξαντληση σου.

να του πεις στο κατω κατω οτι σε αυτο το θεμα επειδη ειπε ο γιατρος 3 μηνων δε θα κατσεις κ σουζα.οταν νιωθεις ετοιμη θα το κανεις.εγω τη ραφαελα επειδη ηταν κ το πρωτο 12 μηνων την εβαλα σε δικο της δωματιο.κ επειδη ο γιατρος σου ειπε οτι οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα σου λεω οτι απο το πρωτο βραδυ κοιμηθηκε σα να μη συνεβαινε τιποτα.δηλαδη ουτε ξυπνησε ουτε εκλαιγε.δεν ενιωθα ετοιμη να την αποχωριστω πιο νωρις ισως επειδη ηταν κ το πρωτο.κ δε θα κανω κατι που θα με καταπιεσει σε οτι αφορα τα παιδια μου μονο κ μονο για να ικανοποιησω την επιθιμια ειτε του αντρα μου ειτε καποιου αλλου.

ολα αυτα στα λεω χωρις να θελω να με παραξηγησεις φυσικα.

οταν νιωσεις ετοιμη οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να κοιμηθεισ χωρις το μωρο στο δωματιο τοτε θα το κανεις

Holy Diver

Διαφημίσεις

θηλαζεις?σου ρθε περιοδος αλλη φορα?ποτε ηταν?

Ναι θηλαζω ακομα! Και απο χθες ειδα οτι εχω λιγο περισσοτερο γαλα.Δεν εχω αδιαθετησει ακομα! Και αργησαν και τα λοχεια να μου τελειωσουν.

Πηρα τωρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω και να παω την αλλη βδομαδα να με δει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ναι θηλαζω ακομα! Και απο χθες ειδα οτι εχω λιγο περισσοτερο γαλα.Δεν εχω αδιαθετησει ακομα! Και αργησαν και τα λοχεια να μου τελειωσουν.

Πηρα τωρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω και να παω την αλλη βδομαδα να με δει.

περιοδος σου ηρθε!επειδη θηλαζεις κρατησε τοσο λιγο.γιαυτο ειδες διαφορα κ στο γαλα.αλλες φορες γινεται λιγοτερο κ αλλες περισσοτερο.δεν ειναι τιποτα το πολυ σε 3 μερες θα επανελθει η παραγωγη σου απλα μη δωσεις περισσοτερο ξενο(αν δινεις)

Holy Diver

eg εγω που δεν θυλαζω δεν μου ηρθε περιοδος βρε κοριτσια ακομα .να σας ρωτησω μερικες φορε οταν ξαπλωνω και παω ναν σηξωθω νιωθω ενα βαροσ στην κοιλια αυτο συμβαινει και σε αλλες κοπελες ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...