Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια,  πριν λίγες μέρες (21 μέρα του κύκλου) ξεκίνησα  ενεσεις Arvekap.

Καλή επιτυχία σε όλες! Του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και χάρηκα με τα καλά νέα όλων σας σαν να ήταν δικά μου.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ πότε θα γίνει ζουζουνερή η μπουμπούκα μου!!!!!!!! Όποτε μου σκάει χαμόγελο κατουριέμαι ρε παιδιάαααα

χαχαχαχα σε κανα τριμηνο να δεις εσυ τι θα κανει:rolleyes: κ ειδικα οταν αρχισει να μπουσουλαει εκει ειναι ολα τα λεφτα!η χειροτερη ηλικια ειναι απο τα 2 ως τα 3:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δήμητρα περιμένω πως και πως να περάσει αυτό το 3μηνο, να έχει φτιάξει και ο καιρός και να βγούμε στους δρόμους, στους κάμπους, στα όρη, στ άγρια βουνά και στζμπλαααζ!!! (πάει λάλησα!!!!!)

pzPvp2.png

πωπω θα φαω φρικη στις 3 του φλεβαρη θα παει η μανα μου να κανειμια καρδιολογικη εξεταση κ θα πρεπει να κατσει 24 ωρες μακρυα απο το μωρο πωπω τα εχω παιξει α ρε μανα τι τρααβας κ εσυ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αχ βρε κοριτσια ο δικος μου κανει κατι τρελα ιποθυμαω τελειως.

να σας ρωτησω ποσες φορες πρεπει να κανει κακα?εμενα εκει που εκανα μια φορα την ημερα μου εκανε 3 σημερα και η δευτερη με την τριτη σε μικρο χρονικο πριν 2 ωρες εκανε και τωρα ξανα εεεκανε και το μεσημερι

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ κΚΟΥΚΟΥΒΑ!!!

εκανα τεστ νοημοσυνης στη ραφαελα αυτο

http://paroutsas.jmc.gr/iqtest/children.htm

για παιδακια κ εβγαλε 130!ειναι εξαιρετικης ευφυιας λεει!!!

ΦΟΥΣΚΩΝΩ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!

Holy Diver

αχ βρε κοριτσια ο δικος μου κανει κατι τρελα ιποθυμαω τελειως.

να σας ρωτησω ποσες φορες πρεπει να κανει κακα?εμενα εκει που εκανα μια φορα την ημερα μου εκανε 3 σημερα και η δευτερη με την τριτη σε μικρο χρονικο πριν 2 ωρες εκανε και τωρα ξανα εεεκανε και το μεσημερι

αν πινει σκονη τοτε κ 1 φορα την ημερα ειναι καλα.τωρα αν κανει 3 δε πειραζει!ο αλεξανδρος μεχρι να γινει 18 μηνων εκανε κακα απο 3 εως 5 φορες την ημερα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα! οφειλω να ομολογησω οτι ενω ελεγα πως δε θα γινω απο αυτες που ερωτευονται τους γιους τους κατι εχω αρχισει να παθαινω..θες τα χαμογελα?θες που μονο οτνα του μιλαω εγω σπαρταραει ολοςμαζι? δεν ξερω παντως ερωτευομαι!! :)

κ για το θεμα των σκ@τουλιων εμενα ριχνει ενα πανηγυρικο ανα 3 μερο.. χωρις ζορισμα στο υπεροχο χρυσαφι μουσταρδι με κοκκους χρωμα! κ παλι καλημερα σας!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Καλημέρα μανούλες κι από μένα. Γίνεται να μη τα ερωτευτείς τα ψυχάκια? Δεν γίνεται!!!!!

Η ερώτηση της ημέρας: Κατ αρχήν να πω ότι θηλάζω και δίνω και συπλήρωμα σε κάθε γεύμα. Από χτες η μικρή μπουμπού μου έχει μειώσει τα ml του συμπληρώματος. Ενώ μέχρι χτες έπινε από 70 - 120 τώρα πίνει 50 - 70.

Αυτό σημαίνει ότι έχω περισσότερο γάλα? Μήπως έχει αρχίσει και κόβεται η όρεξή της?

pzPvp2.png

κοριτσια καλημερα! οφειλω να ομολογησω οτι ενω ελεγα πως δε θα γινω απο αυτες που ερωτευονται τους γιους τους κατι εχω αρχισει να παθαινω..θες τα χαμογελα?θες που μονο οτνα του μιλαω εγω σπαρταραει ολοςμαζι? δεν ξερω παντως ερωτευομαι!! :)

κ για το θεμα των σκ@τουλιων εμενα ριχνει ενα πανηγυρικο ανα 3 μερο.. χωρις ζορισμα στο υπεροχο χρυσαφι μουσταρδι με κοκκους χρωμα! κ παλι καλημερα σας!

πλακα κανεις?εγω επαθα κεραυνοβολο μολις τον ειδα τον δικο μου χαχαχα

:rolleyes: ρε σεις ελπιζω να μη γινουμε σαν τις θανασιμες πεθερες:shock: μισω τετοιου ειδους πεθερες!αν γινω ετσι ειπα στον αντρα μου να με σφαλιαρωσει!!

αχχχχ ποια θα τον τυλιξει!!!!τοση φροντιδα τοση αγαπη τοση προδερμ για να τον παρει ετοιμο μια τυχαρπαστη:rolleyes: δε τη γλυτωνω τη σφαλιαρα:shock:

τα κακουλια σας ειναι μουσταρδι με κοκους επειδη θηλαζετε.οι κοκκοι δειχνουν οτι το μωρο πινει το λιπαρο γαλα αρα τρεφεται σουπερ.επισης τα κακα σε μωρα που πινουν μαμαδογαλα δε βρωμανε καθολου

Holy Diver

Καλημέρα μανούλες κι από μένα. Γίνεται να μη τα ερωτευτείς τα ψυχάκια? Δεν γίνεται!!!!!

Η ερώτηση της ημέρας: Κατ αρχήν να πω ότι θηλάζω και δίνω και συπλήρωμα σε κάθε γεύμα. Από χτες η μικρή μπουμπού μου έχει μειώσει τα ml του συμπληρώματος. Ενώ μέχρι χτες έπινε από 70 - 120 τώρα πίνει 50 - 70.

Αυτό σημαίνει ότι έχω περισσότερο γάλα? Μήπως έχει αρχίσει και κόβεται η όρεξή της?

δε μειωνεται η ορεξη της.εσυ εχεις παραπανω γαλα.κ εγω οταν εδεινα συμπληρωμα ετσι εκανε κ σιγα σιγα το εκοψε τελειως. ετσι κιαλλιως σε 15 μερες περιπου περναει αλμα αναπτυξης κ θα θελει να τρωει ολη την ωρα.τοτε πρεπει να την εχεις οποτε το ζηταει στο στηθος για να ρυθμιστει η παραγωγη σου στις αναγκες της

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...