Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Έχετε βάλει βλαστοκυστη με προεμφυτευτικο να υποθέσω? Αν ναι, σημαίνει ότι το έμβρυο έχει ελεγχθεί για πολλά σύνδρομα. Θα σας πει ποσοστά στην αυχενική. Τι ηλικία έχεις? Επειδή εγώ ήμουν 36,5 και παρόλο που η αυχενική ήταν πολύ καλή, έστειλα και το αίμα για έλεγχο. Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε μια χαρά! Να ευχαριστηθείς τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας!!! 

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Όταν λες ελεγμένη βλαστοκυστη εννοείς προεμφυτικο ? 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!σήμερα καταπιάστηκα με το νοικοκυριό.χαλαρά πράγματα και σιγά σιγά... η πλάκα έιναι όταν καθόμουν για να ξεκουραστώ τότε θυμόταν να κουνηθεί το μικρούλι!μετά το βρήκα σαν παιχνίδι.έκανα λίγες δουλειές και μετά καθόμουν να το ακούσω,είχε πολύ πλάκα!

βρε κορίτσια από νεύρα πώς τα πάτε? εγώ εκεί που λέω οτι έχω πια ηρεμίσει, μετά από λίγο μου φταίνε όλα...πότε επιτέλους θα συνέλθω?

Βασιλική έχεις δίκιο για τα νεύρα...πολλά νεύρα έχω και εγώ, μου φταίνε όλοι και όλα και πολλές φορές παράφορα και χωρίς ιδιαίτερο λόγω και το έχω παρατηρήσει και εγώ και απορρώ με τον εαυτό μου πως έχω γίνει έτσι:roll:!! Ο λόγος προφανώς είναι επειδή δεν έχουμε περίοδο, δεν εξηγείται αλλιώς.Ας κάνουν υπομονή οι άνθρωποι που μας αγαπάνε και ας δείξουν λίγο κατανόηση για να την βγάλουμε καθαρή!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑλημερα κοριτσοπουλα την αλλη εβδομαδα παμε για β επιπεδου κ στον γιατρουλη μας θα παμε στις 28 Ιουλιου παλι ολα μια χαρα εχω παρει 6 κιλα γμτ μαλλον πρεπει να κοψω το φαι

Άντε με το καλό να κάνεις την εξέταση σου και να μας φέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα!Οπότε όπως το βλέπω θα βρεθούμε εκεί στον γιατρό.Άσε για το βάρος μη συζητάς!!!!!Δεν είδες που το είπα εχτές οτι πήγα στο γιατρό και άκουσε το παιδί με δυσκολία απ ότι μου είπε επειδή δεν μπορούσε λόγω πάχους!?Αν και για αν πω την αλήθεια δεν έκατσα ούτε 3 λεπτά στο κρεβάτι του ιατρείου και το άκουσε αλλά έτσι μου είπε οτι το άκουσε με δυσκολία!Εσύ το άκουσες? Όλα καλά????

MbGIp1.png

Βάλτε με κι εμένα στο γκρουπ των έγκυων με τα ΠΟΛΛΑ νεύρα!!! Θυμώνω και στενοχωριέμαι με το παραμικρό!!! Ρε κορίτσια πριν 10 μέρες δενείχα καθόλου κοιλια και τώρα μεγάλωσε απότομα!!!! Ευτυχώς η γιατρός με ζύγησε και δεν πήρα ούτε γραμμάριο, μπήκα στη 22η εβδομάδα!

Άντε με το καλό να κάνεις την εξέταση σου και να μας φέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα!Οπότε όπως το βλέπω θα βρεθούμε εκεί στον γιατρό.Άσε για το βάρος μη συζητάς!!!!!Δεν είδες που το είπα εχτές οτι πήγα στο γιατρό και άκουσε το παιδί με δυσκολία απ ότι μου είπε επειδή δεν μπορούσε λόγω πάχους!?Αν και για αν πω την αλήθεια δεν έκατσα ούτε 3 λεπτά στο κρεβάτι του ιατρείου και το άκουσε αλλά έτσι μου είπε οτι το άκουσε με δυσκολία!Εσύ το άκουσες? Όλα καλά????

ναι εγω το ακουσα αλλα με πονεσε λιγο γιατι μου πιεσε πολυ την κοιλια ο εκπαιδευομενος :twisted::twisted::twisted::twisted:κ μου ηρθε να του δαγκωσω το χερι ναι ναι θα βρεθουμε στο γιατρο θα παρω τον αλλο μηνα να κλεισω κ ραντεβου

ολα καλα μου ειπε του ειπα για υπερηχο κ μου ειπε οτι θα κανω την αλλη εβδομαδα των μεγαλο οποτε να μην αγχωνομαι τι να σου πω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Βάλτε με κι εμένα στο γκρουπ των έγκυων με τα ΠΟΛΛΑ νεύρα!!! Θυμώνω και στενοχωριέμαι με το παραμικρό!!! Ρε κορίτσια πριν 10 μέρες δενείχα καθόλου κοιλια και τώρα μεγάλωσε απότομα!!!! Ευτυχώς η γιατρός με ζύγησε και δεν πήρα ούτε γραμμάριο, μπήκα στη 22η εβδομάδα!

α αυτο ειναι φυσιολογικο μην στενοχωριεσαι εαν εισαι κ αδυνατη ετσι θα πεταξει

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Σε ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!(που δεν έχεις πάρει γραμμάριο) Και για τον θυμό έχεις δίκιο και εμένα με πιάνει το παράπονο και κλάιω!:(

MbGIp1.png

ναι εγω το ακουσα αλλα με πονεσε λιγο γιατι μου πιεσε πολυ την κοιλια ο εκπαιδευομενος :twisted::twisted::twisted::twisted:κ μου ηρθε να του δαγκωσω το χερι ναι ναι θα βρεθουμε στο γιατρο θα παρω τον αλλο μηνα να κλεισω κ ραντεβου

ολα καλα μου ειπε του ειπα για υπερηχο κ μου ειπε οτι θα κανω την αλλη εβδομαδα των μεγαλο οποτε να μην αγχωνομαι τι να σου πω

Και εγώ το άκουσα αλλά μου είπε οτι το άκουσε με δυσκολία!Αμάν αυτοί οι εκπαιδεύμενοι που εξασκούναται πάνω μας...αλλά τι να κάνουμε, με κάποιον τρόπο πρέπει να εξασκηθούν και αυτοί οι μελλοντικοί γιατροί! Έχω τραβήξει εγώ απο εκπαιδευόμενους γιατρούς...τα πάνδεινα!!! Ευτυχώς όχι στην εγκυμοσύνη προς το παρόν!Θα ξαναμιλήσουμε για τον γιατρό εγώ πάντως πηγαίνω νωρίς να πάρω σειρά γιατί τα ραντεβού εκεί δεν ισχύουν και αν έχεις κλείσει ραντεβού δεν μπορείς να το αποδείξεις!

MbGIp1.png

Και εγώ το άκουσα αλλά μου είπε οτι το άκουσε με δυσκολία!Αμάν αυτοί οι εκπαιδεύμενοι που εξασκούναται πάνω μας...αλλά τι να κάνουμε, με κάποιον τρόπο πρέπει να εξασκηθούν και αυτοί οι μελλοντικοί γιατροί! Έχω τραβήξει εγώ απο εκπαιδευόμενους γιατρούς...τα πάνδεινα!!! Ευτυχώς όχι στην εγκυμοσύνη προς το παρόν!Θα ξαναμιλήσουμε για τον γιατρό εγώ πάντως πηγαίνω νωρίς να πάρω σειρά γιατί τα ραντεβού εκεί δεν ισχύουν και αν έχεις κλείσει ραντεβού δεν μπορείς να το αποδείξεις!

εμενα ο δικος μου βγαινει με την λιστα κ φωναζει τα ονοματα οποτε κλεινω παντα νωρις κ εγω μια χαρα θα κλεισω κατα τις 9:30 θα σε πετυχω γιατι ο δικος μου ειναι κ φιρμα βλεπεις κ ερχετε κ μας εξεταζει κατα τις 10 χιχιχιχι πολυ τον παω εχει πλακα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

εμενα ο δικος μου βγαινει με την λιστα κ φωναζει τα ονοματα οποτε κλεινω παντα νωρις κ εγω μια χαρα θα κλεισω κατα τις 9:30 θα σε πετυχω γιατι ο δικος μου ειναι κ φιρμα βλεπεις κ ερχετε κ μας εξεταζει κατα τις 10 χιχιχιχι πολυ τον παω εχει πλακα

Πάλι καλά...εγώ όταν πάω περιμένουν μερικές στην ουρά και μερικές λένε ότι έχουν κλείσει ραντεβού χωρίς όμως κανένα αποδεικτικό!Και εγώ την Δευτέρα που πήγα είχα κλείσει ραντεβού στις 9,15 και τελικά μπήκα 10,00 και οι γυναίκες που ήταν εκεί μου είπαν οτι δεν ισχύει το ραντεβού και ότι είναι με σειρά προτεραιότητας.Όμως τον περασμένο μήνα που πήγα χωρίς ραντεβού, έμπαιναν τα ραντεβού και εμείς που δεν είχαμε περιμέναμε και έφυγα στις 12,30 απο εκεί!Δεν είναι σωστό σύστημα αυτό!Την άλλη φορά δεν είχα ραντεβού, έμπαιναν τα ραντεβού...προχτές που είχα ραντεβού έμπαιναν με σειρά προτεραιότητας!Ε ας μας πούνε τέλος πάντων ποιό σύστημα ακολουθάνε για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε!Αλλά και ο δικός μου γιατρός είναι πολύ καλός...ανυπομονώ κάθε μήνα πότε θα έρθει η μέρα να πάω να τα πούμε!

MbGIp1.png

Πάλι καλά...εγώ όταν πάω περιμένουν μερικές στην ουρά και μερικές λένε ότι έχουν κλείσει ραντεβού χωρίς όμως κανένα αποδεικτικό!Και εγώ την Δευτέρα που πήγα είχα κλείσει ραντεβού στις 9,15 και τελικά μπήκα 10,00 και οι γυναίκες που ήταν εκεί μου είπαν οτι δεν ισχύει το ραντεβού και ότι είναι με σειρά προτεραιότητας.Όμως τον περασμένο μήνα που πήγα χωρίς ραντεβού, έμπαιναν τα ραντεβού και εμείς που δεν είχαμε περιμέναμε και έφυγα στις 12,30 απο εκεί!Δεν είναι σωστό σύστημα αυτό!Την άλλη φορά δεν είχα ραντεβού, έμπαιναν τα ραντεβού...προχτές που είχα ραντεβού έμπαιναν με σειρά προτεραιότητας!Ε ας μας πούνε τέλος πάντων ποιό σύστημα ακολουθάνε για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε!Αλλά και ο δικός μου γιατρός είναι πολύ καλός...ανυπομονώ κάθε μήνα πότε θα έρθει η μέρα να πάω να τα πούμε!

κ ο δικος μου ειναι φοβερος ειναι πολυ καλος κ παντα χαμογελαστος κ οι μαιες στο νοσοκομειο ειναι σουπερ δεν σε αφηνουν στιγμη μονη οταν γεννας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια είχα λίγη ώρα και είπα μιας και αναψα τον υπολογιστή να δω τι κάνετε. Εμείς αύριο φεύγουμε για 2 μέρες σε ξενοδοχείο και ελπίζω να ξεκουραστούμε.

Σήμερα κουράστηκα πάρα πολύ ήταν πολύ κουραστικό το πρόγραμμα. Πήγα και ΙΚΕΑ ο μικρός βαρέθηκε και μας έσκασε. Ψωνίσαμε αρκετά αλλά ακόμα 2-3 πράγματα που θέλαμε δεν μας άφησε και φύγαμε τρεχάτοι :mad:

Πήρα και καρέκλα κουνιστή που θέλαμε και μου άρεσε πάρα πολύ επίσης πήρα 2 ράφια σε σκούρο καφέ για να τα βάλω στον τοίχο στο καθιστικό κουζίνας δίπλα από την τηλεόραση που θα βάλω στον τοίχο. Πήρα και 1 ροζ ορχιδέα αληθινή είναι πανέμορφη. Είναι η αδυναμιά μου οι ορχιδέες !!! :D Χάρηκα πολύ που βρήκα και ειδικά ροζ!! Ακόμη πήραμε και από αυτά που ασφαλίζουν τα ερμαράκια κουζίνας γιατί ο μικρος τα ανοίγει συνέχεια και τα βγάζει όλα έξω. Αλλά πήραμε λίγα και θα χρειαστεί να ξαναπάμε να πάρουμε και άλλα από αυτά αλλα και ακόμη τα 2-3 πράγματα που θέλαμε και δεν πήραμε. Ελπίζω αυτή την φορά να μας αφήσει ο μικρός :roll:

Α έχω δεί και ένα τέλειο μπονσάι και τώρα μετάνιωσα που δεν το πήρα ήταν μόνο 34 ευρό μάλλον θα το πάρω και αυτό την άλλη φορά :mrgreen::-D

Από έπιπλα μου έμειναν ακόμα 3 καταστήματα που θέλω να δω και μετά θα κλείσω :wink:

Για την μπέμπα μου δεν αγόρασα τίποτα ακόμα είπα να τελειώσω με αυτά και μετά. Βασικα για ρουχάκια κάθισα και βρήκα αυτά του γιου μου που κάνουν και για κορίτσι και τα μάζεψα όλα μαζί όταν κοντέψει ο καιρός να τα πλύνω και να τα σιδερώσω. Φυσικά από βδομάδας που θα βγάλουν ξεπουλήματα λέω να πάω να πάρω κανένα κομμάτι σε ροζάκια :-D:wink:

Από νεύρα καθόλου αυτή την φορά δεν ξέρω γιατί επίσης δεν έχω κάνει ούτε την καφέ γραμμή στην κοιλιά ενώ την άλλη φορά είχα κάνει. Αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω πιο μετά ελπίζω όχι φυσικά φεύγει μετά αλλά προτιμώ να μην κάνω χεχε

κικιτσα πως και δεν έβαλες καθόλου κιλά ??? Πόσα κιλά είσαι? Βασικά από ότι ακούω οι παχουλές συνίθως δεν βάζουν πολλά αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Συνίθως οι αδύνατες βάζουν περισσότερα αλήθεια αυτό ισχύει ??? Δεν έχω ιδέα :rolleyes:

Αντε καλά να περνάτε και πολλά φιλάκια τα λέμε χχχχχχχ

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κούλα ήμουν 68 κιλά με 1,75 υψος. Στην αρχή της εγκυμοσύνης έχασα 3,5 κιλά και τώρ είμαι ξανα 68 οπότε τώρα θα αρχίζω να προσθέτω κιλά... Εύχομαι όχι πολλά γιατί θέλω μετά τη γέννα να κάνω θρησκευτικό γάμο! Παντρεύτηκα με πολιτικό την προηγούμενη εβδομάδα...:D

Κούλα ήμουν 68 κιλά με 1,75 υψος. Στην αρχή της εγκυμοσύνης έχασα 3,5 κιλά και τώρ είμαι ξανα 68 οπότε τώρα θα αρχίζω να προσθέτω κιλά... Εύχομαι όχι πολλά γιατί θέλω μετά τη γέννα να κάνω θρησκευτικό γάμο! Παντρεύτηκα με πολιτικό την προηγούμενη εβδομάδα...:D

να ζήσετε βρε!και δεν είπες τίποτα... να είστε πάντα αγαπημένοι!

εγώ για γάμο δεν λέω να το αποφασίσω. έχω ζητήματα τόσο με την εκκλησία όσο και με την πολιτεία.και έτσι ούτε πολιτικό ούτε θρησκευτικό θέλω.καμιά 3η λύση υπάρχει??????????;)όσο δεν με πιέζουν πολύ από την οικογένεια δεν το σκέφτομαι.

όπως και να έχει και πάλι εύχομαι τα καλύτερα κικίτσα μου τόσο στο γάμο όσο και στο νέο μέλος που έρχεται!!!:D

Ευχαριστώ πολύ!!! Εγώ με τα γραφειοκρατικά του πολιτικού δεν παιδεύτηκα καθολου! Παντρευτήκαμε στους Φούρνους και τα παιδιά από το δήμο τα ετοίμασαν ολα! :-D:-D:-D Μόνο για υπογραφές πήγα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...