Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ για το εμβολιο ακουστηκαν πολλα ομως.δε ξερει τι να κανει ο κοσμος.απο τη μια πλυση εγγεφαλου να το κανουν απο την αλλη λενε μη το κανετε ειναι επικυνδινο.αντε βγαλε ακρη

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΟΥΖΟΥΖΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ . ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ Τ ΒΑΦΤΗΣΙΑ .ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ?

Διαφημίσεις

.δημητρα το φοβαμαι και παλι ετσι μας ηρθε και το δευτερο φυλαγομασταν αλλα μας ηρθε το ζουζουνι μας.ερωτηση.ποσα κιλα ειναι τα μπεμπακια σας?

εμενσ την τριτη ηταν 5900.

α δε σας ειπα

Σημερα εχει γεννεθλια ο αλεξανδρος!!!!εγινε 3 !!!!!!!

Α τον κούκλο!!! Να τα 1.000 το μανάρι και να είναι πάντα ευτυχισμένο! (υδροχόος ε;;; πεισματάααααρης....:))

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

εμενα πριν 15 ηταν 6040 κ 65 εκ οποτε υπολογιζω περιπου να εχει παει τωρα 6300 κ 67 εκ

εντωμεταξυ ο αλεξ ξυπνησε το πρωι 6.30:evil::evil::evil::evil: κ ηθελε να φαει νουτελα κ να πιει κακαο:evil::evil: ελεγα οτι θα κοιμηθει ξερος αφου ουτε μεσημερι κοιμαται ποτε αλλα ακομα τιποτα .ειναι στο κρεβατι του κ κλαιει:evil::evil:

Holy Diver

ρεα τελικα βρηκες ακρη με τις σταγονες?την αλλη παιδιατρο την ρωτησες?

Πήγε η αδερφούλα μου με το ανιψούδι μου. Τη ρωτησε. 1 σταγόνα. ΜΟΝΟ. Είναι υπέρ-αρκετή.

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

δηλαδη ελεος τι να πω ρε συ ρεα:evil: εγω που δεν ειμαι γιατρος σου ειπα 1 σταγονα.ο γιατρος που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σπουδασε σου εδωσε 4πλασια δοσολογια???:evil::evil: δηλαδη αν ησουν καποια που δε ψαχνεται αλλα καταπινει τυφλα οτι λενε οι γιατροι θα του ειχε κανει ζημια του μωρου!!!πολυ νευριαζω ρε π##Στη μου!!! γεννας ενα υγειεστατο παιδι κ ερχεται ο αλλος ο μακακας κ στο καταστρεφει?:evil::evil::evil:

Holy Diver

δηλαδη ελεος τι να πω ρε συ ρεα:evil: εγω που δεν ειμαι γιατρος σου ειπα 1 σταγονα.ο γιατρος που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σπουδασε σου εδωσε 4πλασια δοσολογια???:evil::evil: δηλαδη αν ησουν καποια που δε ψαχνεται αλλα καταπινει τυφλα οτι λενε οι γιατροι θα του ειχε κανει ζημια του μωρου!!!πολυ νευριαζω ρε π##Στη μου!!! γεννας ενα υγειεστατο παιδι κ ερχεται ο αλλος ο μακακας κ στο καταστρεφει?:evil::evil::evil:

Αυτά σκέφτομαι. Ιδίως όταν διάβασα στο φυλάδιο των οδηγιών ότι η υπερβολικη χορήγηση d προκαλεί πρόωρη σύγκλιση των οστών της κεφαλής έφαγα τη φρίκη της αρκούδας...

Τα παιδάκια μου...

ΘΕΛΩ και άλλο παιδάκι και το θέλω ΤΩΡΑ.

Αλλά βρε γμτ ο άντρας μου τραβιέται.

Έχω φάει χοντρό κόλλημα με τη μικρή, μόνο άλλο ένα μωρο με σώζει. Αλλιώς θα με έχει χαλί να με πατάει...

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...