Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο πρωτο παιδι λεει οταν πεφτει η πιπιλα τρεχεις σοκαρισμενη την πλενεις την αποστειρωνεις κ μετα την δεινεις.στο 2ο παιδι αν πεσει η πιπιλα απλα του την ξαναδινεις.στο τριτο παιδι του την πηγαινει ο σκυλος:rolleyes:

σκυλο δεν εχω εγω!:tongue::tongue:

χαχα καλο,

δημητρα εχω φρικαρει ολο κλαει ποναει μαλλον, διαρροια κανει καθε φορα που τρωει, πηρα τον παιδιατρο μου ειπε να του δωσω και νερο αφου το βρασω πρωτα ο δικος μου ευτυχως τρωει εκει ηρεμει μετα αρχιζει το κλαμα τοσο πολυ που τον παιρνει ο υπνος το πολυ για 20΄ μετα ξυπναει με κλαμα αυτο γινεται απο χτες το βραδυ, ορο προσπαθω να του βαλω αλλα κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι πολυ δυσκολο κι εδω εχουμε θεμα γιατι δεν μπορει ν΄ αναπνευσει, πριν λιγο τα καταφερα του εβαλα τον θηλασα και τον πηρε ο υπνος για να δουμε θα καταφερει να κοιμηθει, πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο υποφερει κι υποφερω κι εγω και στον παιδων δεν θελω να παω φοβαμαι ακουσα οτι εχουν παει και πολλα παδακια λογω ιωσεων και λεω μη παμε και κολλησουμε και τιποτα. θα περιμενω και το απογευμα και θα ξαναπαρω τον παιδιατρο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα καλο,

δημητρα εχω φρικαρει ολο κλαει ποναει μαλλον, διαρροια κανει καθε φορα που τρωει, πηρα τον παιδιατρο μου ειπε να του δωσω και νερο αφου το βρασω πρωτα ο δικος μου ευτυχως τρωει εκει ηρεμει μετα αρχιζει το κλαμα τοσο πολυ που τον παιρνει ο υπνος το πολυ για 20΄ μετα ξυπναει με κλαμα αυτο γινεται απο χτες το βραδυ, ορο προσπαθω να του βαλω αλλα κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι πολυ δυσκολο κι εδω εχουμε θεμα γιατι δεν μπορει ν΄ αναπνευσει, πριν λιγο τα καταφερα του εβαλα τον θηλασα και τον πηρε ο υπνος για να δουμε θα καταφερει να κοιμηθει, πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο υποφερει κι υποφερω κι εγω και στον παιδων δεν θελω να παω φοβαμαι ακουσα οτι εχουν παει και πολλα παδακια λογω ιωσεων και λεω μη παμε και κολλησουμε και τιποτα. θα περιμενω και το απογευμα και θα ξαναπαρω τον παιδιατρο

αφου θηλαζεις τρωγε τροφες που ειναι επιτρεπομενες οταν εχεις διαρροια.μπανανα μηλο ρυζι φρυγανιες κ πινε πολλα υγρα.ο παιδιατρος γιατι σου ειπε σκετο νερο?κανονικα επρεπε να σου δωσει κ ηλεκτρολυτες μεσα στο νερο να βαλεις για να μη παθει αφυδατωση.η διαρροια στα μωρα ειναι πολυ δυσκολο.μπορει να κρατησει μεχρι κ 10 μερες:? ελπιζω να μη σου κανει κ εμετους

Καλησπέρα σας!

Δημητρουλα να χαιρεστε το αντρακι σας! Καλα τα βιντεακια ολα τα λεφτα! :D

Μελινάκι περαστικα σας. Αφου δεν εχει πυρετο μηπως ειναι απλο κρυωμα.

ευχαριστω κοριτσακι!!!σημερα θα βαλω κ κατι αλλα .πιο...τρελλα:tongue:

Holy Diver

οχι ρε παιδια που ειναι η ελενη?χαθηκε κ το τηλ της το εχω στο κινητο αλλα το πηρε ο αντρας μου στη δουλεια.το εχει καμια αλλη να παρει?φροσακι παρε ρε συ!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ολα καλα κοριτσια μιλησα με την ελενη την μικρη την ειχε στο παιδων κ βγηκαν χτες το μεσημερι με βροχιολιτιδα εανκαταλαβα καλα δεν εχει ιντερνετ

Επιτελους! Αμαν αυτες οι αρρωστιες! Περαστικα Ελενακι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ρε συ ποπακι μηπως εκανες καμια ελευθερη επαφη:shock: κ παιζει τιποτε αλλο γιαυτο δε σου ηρθε κ περιοδος?:shock:

παντως υπαρχει μελος του παρεντς που γεννησε το 2ο παιδι πηγε μετα τον σαραντισμο για την εξεταση κ της βρηκε κ οτι ειναι εγκυος και οτι ειναι διδυμα.τωρα εχει 4 παιδια και τα διδυμα απο το 2ο εχουν 9 μηνες διαφορα.

εγω θα ειχα φαει ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΗ

Holy Diver

λοιπον ακουσα στις ειδησης πεθνε μια πιτσιρικα 14 ετων απο την γριπη H1N1 κ σταφυλοκοκο κ πεθανε εξαιτιας της γριπης παναγια μου αντε να καλοκαιριασει να φυγουν οι αρρωστιες

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

λοιπον ακουσα στις ειδησης πεθνε μια πιτσιρικα 14 ετων απο την γριπη H1N1 κ σταφυλοκοκο κ πεθανε εξαιτιας της γριπης παναγια μου αντε να καλοκαιριασει να φυγουν οι αρρωστιες

αντε παλι μαυτη την γριπη!!!! εγω εμβολιο δε κανω εννοειται.παντως εδω δεν ακουσαμε κανενα κρουσμα.2-3 μονο περισι.αυτα ηταν

Holy Diver

αστα να πανε δημητρα να φανταστεις περσυ πριν μεινω εγκυος ειχα τον πατερα μου στο αττικο δεκεμβρης ητανε κ κυκλοφορουσα με μασκα μεσα στο νοσοκομειο κ ειχα αγκαλια ενα απολυμαντικο υπηρχαν 6 κρουσματα εκει στην εντατικη αστα να πανε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...