Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μια χαρά τα νέα σου! Καλά κάνεις και αφήνεις χρόνο,έτσι κ αλλιώς είσαι μικρή και η ΑΜΗ σου μια χαρά.Αν έχετε και καλό σπερμοδιαγραμμα,τότε δεν εχεις να ανησυχείς για τπτ,ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε σούπερ ❤️ 

Ε γενικά λόγο σπέρματος είμαστε στη διαδικασία οπότε θ δείξει. Βέβαια μας είπε ο γιατρός ότι εφόσον κάναμε βλαστοκύστες κ αρκετές στην προηγούμενη φορά ότι οκ κάνει τη δουλειά τ βρίσκουμε κάποια σπερματοζωαρια. Βέβαια κ πάλι δεν ξέρω. Θέλουμε να δούμε αν φταίει κάτι στο ενδομήτριο πχ

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πες τα βρε δημητρα γιατι τα μαλλια θα μου πεσουν με αυτα πουα ακουω. κισακι καλοριζικο κοπελα μου . πως ειναι η μικρη σου ??

να σας ρωτησω σας ηρθε περιοδος? εμενα οχι ακομα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φυσιολογικο ειναι ποπακι σε ελαχιστες περιπτωσεις ισως να περασουν κ 6 μηνες μεχρι να σου ξαναερθει.αν θες ρωτα κ το γιατρο σου παντως.αιμα μετα τη γεννα ποσες μερες ειχες?

Holy Diver

εμένα μου ξανά ήρθε σε 28 μέρες ακριβώς ρολόι.να σαι καλά ποπακι. Η μικρή μια χαρά. Σήμερα έβγαζε συνέχεια tο γάλα. Ταλαιπωρήθηκε κι αυτή με τη μετακόμιση. Από την προ γιαγιά στη γιαγιά στην κουμπαρά στον παππού.τρελάθηκε-θα βρει ρυθμούς πάλι από αύριο'τα δικα σας κακαΈχει τεράστιο δωμάτιο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κισακι αντε να ηρεμησεις συγα συγα και εσυ. εγω να φανταστητε δεν τελειωσα με την ανακαινηση ακομα μια βδομαδα ακομα και τελειωσαμε .εμενα αμα δεν μου ερθει μεχρι 15 φεβρουαριου την βαψαμε

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

καλημερα και στα μπεμπε σας,

Δημητρα να τον χαιρεστε υγιεις και καλοτυχος να ειναι και να τον δειτε οπως επιθυμειτε,

κισακι τι κανεις? κι εμας μας ελειψες,

εμεις αρρωστησαμε απο χθες ο μικρος ειναι χαλια βηχει φτερνιζεται συνεχεια και εκανε και μια διαρροια τι να πω ειλικρινα δεν ξερω πηρα τον παιδιατρο μου ειπε μαλλον ιωση να δουμε και σημερα ευτυχως πυρετο δεν εχει απορω ομως πουθενα δεν πηγαμε πως κολλησε?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kalhmera koykles!!!μπηκα για λιγο τωρα που κοιμαται ημικρη και δνμπορω μνα τακτοποιησω τα υπολοιπαπργματα της,σε 10 λεπτα θα ξυπνησει περιπου,τα πρωινα αν κοιμηθει 10 λεπτα...μελινακι,αν ειναι ιωσηδε χρειαζεταινα πας καπου για να κολλησεις,μπορει κιεσεις ν αειστε φορεις μικροβιου αλλα ναμην εκδηλωσατε κατι!η να τοπιασατε χωρις να εχετε πλυνει χερια η μετον αερα ακομη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πχ οπαιδιατρος μα ς ειπε η γαστρεντςριτιδ ακολλαει ακομη και με ταχερια η απο το ν αερα...!καλο πλυσιμο στα χερια οποιος πιανει το μωρο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλα δημητρα οταν βλεπω αυτα ατ ακοτσιδια στο μωρο σου αχαχαχα πεθαινω μιλαμε!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισακι σαρεσουν τα κοτσιδια?χαχαχ σαν ξωτικο ειναι:tongue:

μελινα δεν εχει σημασια που πλενεσαι εσυ.αν εκανε διαρροια κοιταξε το γιατι αν ξανακανει πρεπει να πας σουμπιτη παιδιατρο.στην ηλικια της δικιας σου εκανε ο γιος μου κ με 2 διαρροιες σερι επαθε με τη μια αφυδατωση.δεν ηθελε να τρωει κιολας κ γιαυτο.εμεινε 3 μερες νοσοκομειο.

αν δεινεις ξενο γαλα θα το δινεις αραιωμενο πχ στα 150 μλ νερο βαζεις 3 μεζουρες σκονη η στα 120 νερο βαζεις 2 σκονη.

υπαρχει κ ενα γαλα της χουμανα ειδικο για διαρροιες.εκεινο δε το δεινεις αραιωμενο το δεινεις κανονικα αλλα ειναι απαισιο κ γινεται πηχτο.

αν θηλαζεις τρωγε μπανανες κ ρυζι.απεφυγε πρασινα ,οσπρια,σαλατες γενικως και οτι τελος παντων δε κανει οταν εχεις διαρροια.

α βαζε του φυσ.ορο στη μυτη καυε 2-3 ωρες γιατι αν εχει μυξες θα μαζεψει υγρο στα αυτια

επισης να σου πω οτι η υπερβολικη απολυμανση εχει αντιθετα αποτελεσματα.καλο ειναι να τηρουνται οι βασικοι κανονες.πχ αποστειρωση μπιμπερο,πιπιλας κ αποθηκευση αυτων σε κλειστο κουτι ταπερ κλπ στο ψυγειο.καλο πλυσιμο χεριων μετα την τουαλετα κλπ.δε χρειαζεται να απολυμενεστε πριν πιασετε το μωρο.αυτο το κανουν μονο στα προωρα της θερμοκοιτιδας.αν ζει σε μονιμη απολυμανση δε θα αποκτισει αντισωματα.αυτο εκανα εγω στη ραφαελα μεχρι 6 μηνων την ειχα αποστειρωμενη μονιμως με οινοπνευματα ασπρα και μπενταντιν κ αντισυπτικα μεχρι κ τις κουδουνιστρες της εβραζα.αποτελεσμα να εχει παντα στοματιτιδες.μεχρι που μια μερα ρωταω τον γιατρο πως γινεται καθε 15-20 μερες να βγαζει στοματιτιδα αφου κανω ολα αυτα κ ο γιατρος εμεινε παγωτο.

τα λιγα μικροβια ειναι καλα.μπορειτε να το πιανετε χωρις να απολυμενεστε πρωτα .εννοειται αν πεσει κατω πιπιλα την πλενεις κ δεινεις αλλη. αλλα την παροιμια την ξερετε?

στο πρωτο παιδι λεει οταν πεφτει η πιπιλα τρεχεις σοκαρισμενη την πλενεις την αποστειρωνεις κ μετα την δεινεις.στο 2ο παιδι αν πεσει η πιπιλα απλα του την ξαναδινεις.στο τριτο παιδι του την πηγαινει ο σκυλος:rolleyes:

σκυλο δεν εχω εγω!:tongue::tongue:

Holy Diver

αχαχααχαχα !παρε ενα σκυλο!

αν ειχα αυλη θα επαιρνα αλλα δε θελω ζωα στο σπιτι μονο κ μονο γιατι δεν εχω ΧΡΟΝΟ να καθαριζω κ αυτα που κανουν ΚΑΙ τα ζωα :tongue: αλλα ετσι κιαλλιως η σπιτονοικοκυρα δεν αφηνει ζωα στο σπιτι:rolleyes: καλη ιδεα να ειχα ενα σκυλο παντως που θα εκανε κ δουλειες:rolleyes::rolleyes:

φροσω μη κραξεις πλακα κανω χαχαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...