Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Μπήκα ανυπόμονα να δω τα νέα σου αδου δεν είχα καταφέρει να μπω όλη μέρα και δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα!!!!αυτό είναι πραγματικά το θαύμα των Χριστουγέννων...χαχαχαχχαα 

Έτσι να συνεχίσουν όλα καλά κορίτσι μου και μακρυά από το άλλο μικροβιολογικο!!!🥰

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε μου εστειλε πμ χαχαχαχα

γεια ΔΗμητρα!

τι επαθες και με εβριζες??

εχεις ωραιον ονομα

Δεα-Μητηρ , Θεα ΜΑμα

εχεις ΜΣΝ ?

σαλτα και πηδηξου

(το σαλτα κ πηδηξου το εγραψα εγω)

χαχαχαχαχα

Holy Diver

στην Γερμανια εισαι??

τοτε δεν σε θελω , μονο στην Αθηνα

εμαθα γερμανικα πριν λιγο καιρο

Du bist eine Frau schwangere , und du bist sexy.

piga na pw geil alla inve vrisia dn thelw

κ ξες τωρα αμα δε με θες δε θα κοιμηθω 7 χρονια

υγ κ δεν ειμαι εγκυος ρε χοντρομαλακα

καλα εχω ριξει πολυ γελιο χαχαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

τι εγινε βρε κορίτσια χθες βραδυ?δεν πάμε καλα μου φαινεται.απο οτι κατάλαβα καποιος βλαξ μπαίνει και παρανοχλει τον κόσμο?ρωτάω γιατί δεν μου ανοιγει τον συνδεσμο.

τι κάνετε κατα τα άλλα?ελένη ολα καλά με την μικρή?εχουμε χάσει πολύ κοσμο τελευταία,που πήγαν όλες?νεκταρία,κούλλα,αμελα,ξανθη και λοιπές(μην γραφω ενα καταβατό ονοματα!)?

τελικά εμείς μετά το εμβόλιο είχαμε πολύ υπνο και λίγη γκρίνια όταν ξυπνούσε στα μεσοδιαστήματα.μια χαρα ήταν η μικρή.ηταν η πιο ησυχη μερα απο οταν γεννηθηκε!!!θα πώ στην παιδίατρο αν είναι να κάνουμε πιο συχνα εμβολια μέχρι να περάσουν οι κολικοι!!!χαχα!

και παλι καλημέρα σας!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα! το τυπακι με το κολλημα για τις εγκυες ξαναχτυπησε! τωρα ψαχνει εγκυο που να χορευει! καλα μιλαμε το ατομακι εχει κεφια για να μην πω τιποτα αλλο!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

καλημερα τι κανετε ? ακομα δεν ξυπνησαμε μου βγηκαν τα ματακια μου τι ανωμαλια υπαρχει θεε μου.ναι δημητρουλα μου αυτο που ακουσες εμεισ πρεπει ν τ τρηπησουμε και οχι αυτοι αλλα δεν τρελαθηκα ακομα

εντωμεταξυ αντι να φαει μπαν αυτος ΕΦΑΓΑ ΕΓΩ!!!μεχρι 29 του μηνα!!!δε παμε καλα ρε!!αυτος μπαινει μεσα κ ζηταει να μαμησει εγκυες κ εγω τρωω το μπαν!!:evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

Ρε Δήμητρα δεν το πιστεύω ότι σε μπανάρανε. Αφού κλείδωσαν το πρώτο θέμα πήγα για ύπνο κ δεν παρακολούθησα τη συνέχεια. Δεν τους άρεσε που τα έλεγες χύμα. Ενώ ο καραανώμαλος μπορεί να ανοιγει το ένα θέμα μετά το άλλο. Τι να πω!:confused:

Πόπη όταν ήσασταν στο νοσοκομείο που γέννησες δεν πήραν αίμα στο μωρό;Κκανονικά πάιρνουν οι μαίες από τη φτέρνα για να κάνουν τον πρώτο έλεγχο για διάφορες ασθένειες.

Βασιλική, κάτι έχουν τα εμβόλια. Εμείς από τη μέρα που κάναμε το δεύτερο ο μικρός κοιμάται σερί το βράδυ. φτου να μην τον ματιάσω. Λες στη μικρή σου να σημαίνει το τέλος της γκρίνιας; Μακάρι να συνεχίσει έτσι, να ηρεμήσεις και εσύ.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...