Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έχω μια ερώτηση: όλη μέρα έχω αναγουλες και κάθε μέρα κάνω εμετούς.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να μην προχωράει καλά η εγκυμοσύνη? Είμαι 6+6 και η αυτή την Παρασκευή η την άλλη Δευτέρα θα πάω για υπέρηχο.Λεκιθικο πάντως δεν είδαμε πριν δέκα μέρες που είχα κάνει υπέρηχο,αν και μου είπε ο γιατρός πως ήταν νωρίς.Φοβαμαι μην είναι κενός σάκος για κάποιο λόγο 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μας το είπαν στο καταστημα που το αγοράσαμε. Δεν ξέραμε και εμείς, το είδαμε μεγαλύτερο από την καλαθούνα, το πήραμε. Και όταν βάλαμε μέσα τον μπέμπη είπαμε ΟΚ μεγάλο είναι. Που να ξέραμε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρα. Από τρια κιλά που γεννήθηκε τώρα είναι πάνω από 6. Μετα από το ριλάξ που θα τη βάζεις δήμητρα; Σε πάρκο;

Και μας μεχρι 6 μας ειπαν! τελευταιες μερες δεν τον εχουμε βαλει καθολου γιατι την αραζει στο ρηλαξ! Αλλα δεν νομιζω να το χρησιμοποιησουμε μεχρι 6 γιατι ψηλωνουμε γρηγορα.

Εγω σκεφτομαι τωρα να παρω παρκο αλλα δεν ξερω αν συμφερει παρκοκρεβατο ή απλο! :confused:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εξαρτάται για πιο λόγο το θέλεις. Εμείς πήραμε ένα παρκοκρέατο γιατί μετά που θα κρατάει η μαμά μου το παιδί θα πρέπει να κοιμάται κάπου. Άσε που είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά και θα μας χρησιμεύσει σε ταξίδια το Πάσχα και το καλοκαίρι. Λέω να πάρω κ ένα φτηνό πάρκο να το έχω εγώ στο σπίτι και να τον βάζω μετά μέσα για να παίζει. Απλώς έχω ακούσει ότι μερικά παιδιά δεν κάθονται με τίποτε μέσα στο πάρκο και φοβάμαι μήπως πάει χαμένο. Η βασική διαφορά τους πάντως είναι ότι το παρκοκρέβατο κλείνει κ μεταφέρεται εύκολα ενώ το απλό πιάνει περισσότερο χώρο. Και φυσικά υπάρχει διαφορά στην τιμή!

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Εξαρτάται για πιο λόγο το θέλεις. Εμείς πήραμε ένα παρκοκρέατο γιατί μετά που θα κρατάει η μαμά μου το παιδί θα πρέπει να κοιμάται κάπου. Άσε που είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά και θα μας χρησιμεύσει σε ταξίδια το Πάσχα και το καλοκαίρι. Λέω να πάρω κ ένα φτηνό πάρκο να το έχω εγώ στο σπίτι και να τον βάζω μετά μέσα για να παίζει. Απλώς έχω ακούσει ότι μερικά παιδιά δεν κάθονται με τίποτε μέσα στο πάρκο και φοβάμαι μήπως πάει χαμένο. Η βασική διαφορά τους πάντως είναι ότι το παρκοκρέβατο κλείνει κ μεταφέρεται εύκολα ενώ το απλό πιάνει περισσότερο χώρο. Και φυσικά υπάρχει διαφορά στην τιμή!

Εμεις πηραμε ενα απο τα mothercare για να κοιμαται στη μαμα μου αλλα ειπες ο πατερας μου οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο να κλεισει και να το μεταφερεις! Βασικα θελω ενα για να κοιμαται το παιδι στο σαλονι και να μην ειναι μονο στο ρηλαξ αν και ειπε η παιδιατρος οτι μπορει να καθεται ωρες εκει και να μπορω να το πηγαινω και στο δωματιο του να μαθει και εκει αργοτερα .Εσεις πηρατε καποιο συγκεκριμενο?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κι εγω θελω να παρω ενα παρκοκρεβατο πιο πολυ για το εξοχικο το καλοκαιρι αληθεια εσεις πιο πηρατε?

να ρωτησω και κατι αλλο κοριτσια σε ποια σταση κοιμουνται τα μωρα σας? εμενα ο δικος μου οπως και να τον βαλω στο πλαι η ανασκελα ολο γυρναει μπρουμυτα μονο ετσι κοιμαται

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

σοβαρα γυρναει κιολας μπρουμυτα? μπραβο!! εμενα απο ωεογεννητο μονο ανασκελα. στο πλαι δεν του αρεσει καθολου. μπρουμυτα εγω τον εβαζα πιο μικρο που ειχε αερια πολλα κ ανακουφιζοταν κ κοιμοταν ετσι μονο οταν ημουν κ εγω ξυπνια εκει τριγυρω.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς πήραμε ένα της Chicco αλλά δεν το έχουμε ανοίξει ακόμα. Πήραμε και ένα στρωματακι γιατί μας είπαν ότι αυτό που έχει είναι πολύ λεπτό και δεν είναι καλό το παιδί να κοιμάται πολλές ώρες εκεί.

Χριστίνα μετά το εξάμηνο το παιδί δεν θα μπορεί να κοιμάται στο ριλάξ γιατί θα μπορεί να κινείται πιο πολύ και να κάθεται κ υπάρχει κίνδυνος να πέσει.

Μελίνα εγώ τον βάζω στο πλάι και στο τέλος γυρίζει ανάσκελα. Του αρέσει να βλέπει τη σκιά που κάνει το φωτάκι νυχτός στο ταβάνι. Χτες στις 5 τα ξημερώματα είχε πιάσει κουβεντούλα με τη σκιά για κανα μισάωρο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

πωπω φρικαρα στου παπαγεωργιου την μαιευτικη βρεθηκε μικροβιο που ηταν η αιτια να πεθανει ενα προωρο νεογνο τα μετεφεραν σε αλλο νοσοκομειο για να κανουν απολυμανση

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Μας το είπαν στο καταστημα που το αγοράσαμε. Δεν ξέραμε και εμείς, το είδαμε μεγαλύτερο από την καλαθούνα, το πήραμε. Και όταν βάλαμε μέσα τον μπέμπη είπαμε ΟΚ μεγάλο είναι. Που να ξέραμε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρα. Από τρια κιλά που γεννήθηκε τώρα είναι πάνω από 6. Μετα από το ριλάξ που θα τη βάζεις δήμητρα; Σε πάρκο;

εχω παρκο κ θα την βαζω εκει.τωρα κοιμαται σε παρκοκρεβατο οταν την εχω στο σαλονι

Και μας μεχρι 6 μας ειπαν! τελευταιες μερες δεν τον εχουμε βαλει καθολου γιατι την αραζει στο ρηλαξ! Αλλα δεν νομιζω να το χρησιμοποιησουμε μεχρι 6 γιατι ψηλωνουμε γρηγορα.

Εγω σκεφτομαι τωρα να παρω παρκο αλλα δεν ξερω αν συμφερει παρκοκρεβατο ή απλο! :confused:

εγω εχω κ παρκο κ παρκοκρεβατο.το παρκοκρεβατο βολευει περισσοτερο γιατι κλεινει κ γινεται σαν σακιδιο κ το μεταφερεις οπου θες.κ ειναι κ για να παιζει κ για να κοιμαται

κι εγω θελω να παρω ενα παρκοκρεβατο πιο πολυ για το εξοχικο το καλοκαιρι αληθεια εσεις πιο πηρατε?

να ρωτησω και κατι αλλο κοριτσια σε ποια σταση κοιμουνται τα μωρα σας? εμενα ο δικος μου οπως και να τον βαλω στο πλαι η ανασκελα ολο γυρναει μπρουμυτα μονο ετσι κοιμαται

μαρη μελινα 2 μηνων γυρναει μπρουμυτα?5 μηνων κ μερικες φορες γυρνανε κ στους 7:p παντως μη το αφηνεις μπρουμυτα γιατι ειναι η χειροτερη σταση για τοσο μικρα μωρα.μπορει να σφηνωσει το κεφαλι του κ να μη μπορει να το γυρισει στο πλαι κ δε θα μπορει να παρει αναπνοη

Holy Diver

Δημητρα σοβαρα ανασκελα δεν καθεται με τιποτα τον βαζω λοιπον στο πλαι αφου τον εχει παρει ο υπνος και αυτος γυρναει και πεφτει μπρουμυτα και εμενα μου κανει εντυπωση θα του βαλω σφηνακι να τον κραταει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Συναγερμός στην μονάδα νεογνών

του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

της Θεσσαλονίκης

καθώς πολυανθεκτικό μικρόβιο

προκάλεσε το θάνατο βρέφους.

Διακόπτονται οι εισαγωγές βρεφών

στο νοσοκομείο.

newbornn-300x186.jpgΣυναγερμός έχει σημάνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» μετά το θάνατο νεογνού από πολυανθεκτικό μικρόβιο.

Ήδη αυτή τη στιγμή φορείς του μικροβίου αυτού είναι 12 νεογνά που νοσηλεύονται και τα οποία θεωρητικά κινδυνεύουν, ενώ έχουν σταματήσει οι εισαγωγές πρόωρων νεογνών στην εν λόγω Μονάδα, και τα πρόωρα που γεννιούνται στο «Παπαγεωργίου» μεταφέρονται σε ΜΕΘ άλλων νοσοκομείων.

«Το ακινετοβακτήριο είναι ένα ιδιαίτερα βαρύ μικρόβιο το οποίο είναι πολυανθεκτικό. Από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε η ύπαρξή του κινητοποιήθηκε η Κλινική και η Επιτροπή Λοιμώξεων και από την περασμένη Τετάρτη και για δέκα ημέρες δεν θα γίνονται εισαγωγές άλλων νεογνών. Τα νεογνά που νοσηλεύονται στη Μονάδα, και τα οποία είναι λιγότερα από 30, είναι σε καλή κατάσταση, ενώ φορείς του μικροβίου είναι 12 από αυτά. Ο κίνδυνος είναι υποθετικός και οι γονείς έχουν ενημερωθεί», εξήγησε στο ΑΠΕ ο κ Νικολαΐδης.

Πρόσθεσε ότι οι μαιευτήρες του «Παπαγεωργίου» συνιστούν στις έγκυες να γεννήσουν σε άλλα νοσοκομεία, αλλά στην περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, όπως σήμερα που γέννησε μια γυναίκα, τα πρόωρα νεογνά μεταφέρονται σε άλλες Μονάδες.

Δημοσιεύτηκε: Ιανουάριος 21 2011 16:45

Πηγή: http://news247.gr/ellada/skotwse_neogno_sth_thessalonikh.755720.html

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Δημητρα σοβαρα ανασκελα δεν καθεται με τιποτα τον βαζω λοιπον στο πλαι αφου τον εχει παρει ο υπνος και αυτος γυρναει και πεφτει μπρουμυτα και εμενα μου κανει εντυπωση θα του βαλω σφηνακι να τον κραταει

Trian άκου τη δήμητρα! Εγώ πήρα υπνόσακκο ακριβώς για ν μάθει να κοιμάται ανάσκελη. ο εφιάλτης μου είναι ο αφνίδιος θάνατος/θάνατος στη κούνια...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

α ρε εγω νομιζα οτι απο ανασκελα γυρναει μονος του μπρουμυτα:rolleyes:

ο υπνος μπρουμυτα ευθυνεται πολλες φορες για αιφνιδιο θανατο.μη το αφηνεις μπρουμυτα.αν γυρισει στα ισια το κεφαλι καθως ειναι μπρουμυτα θα παθει ασφηξια.η καλυτερη σταση ειναι ανασκελα κ μονο με υπνοσακο

Holy Diver

Συναγερμός στην μονάδα νεογνών

του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

της Θεσσαλονίκης

καθώς πολυανθεκτικό μικρόβιο

προκάλεσε το θάνατο βρέφους.

Διακόπτονται οι εισαγωγές βρεφών

στο νοσοκομείο.

newbornn-300x186.jpgΣυναγερμός έχει σημάνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» μετά το θάνατο νεογνού από πολυανθεκτικό μικρόβιο.

Ήδη αυτή τη στιγμή φορείς του μικροβίου αυτού είναι 12 νεογνά που νοσηλεύονται και τα οποία θεωρητικά κινδυνεύουν, ενώ έχουν σταματήσει οι εισαγωγές πρόωρων νεογνών στην εν λόγω Μονάδα, και τα πρόωρα που γεννιούνται στο «Παπαγεωργίου» μεταφέρονται σε ΜΕΘ άλλων νοσοκομείων.

«Το ακινετοβακτήριο είναι ένα ιδιαίτερα βαρύ μικρόβιο το οποίο είναι πολυανθεκτικό. Από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε η ύπαρξή του κινητοποιήθηκε η Κλινική και η Επιτροπή Λοιμώξεων και από την περασμένη Τετάρτη και για δέκα ημέρες δεν θα γίνονται εισαγωγές άλλων νεογνών. Τα νεογνά που νοσηλεύονται στη Μονάδα, και τα οποία είναι λιγότερα από 30, είναι σε καλή κατάσταση, ενώ φορείς του μικροβίου είναι 12 από αυτά. Ο κίνδυνος είναι υποθετικός και οι γονείς έχουν ενημερωθεί», εξήγησε στο ΑΠΕ ο κ Νικολαΐδης.

Πρόσθεσε ότι οι μαιευτήρες του «Παπαγεωργίου» συνιστούν στις έγκυες να γεννήσουν σε άλλα νοσοκομεία, αλλά στην περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, όπως σήμερα που γέννησε μια γυναίκα, τα πρόωρα νεογνά μεταφέρονται σε άλλες Μονάδες.

Δημοσιεύτηκε: Ιανουάριος 21 2011 16:45

Πηγή: http://news247.gr/ellada/skotwse_neogno_sth_thessalonikh.755720.html

τι μικροβιο ειναι αυτο?κριμα στο μωρακι:( κριμα κ στους γονεις που εμειναν με αδεια αγκαλια:(

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...