Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Να ορίστε τώρα θα έχουμε κι ένα τέτοιο παράδειγμα στο φόρουμ με μια κοπέλα να πέφτει η χοριακη και μετά να ανεβαίνει και να πάνε όλα καλά ❤️ υπομονή μέχρι αύριο! Μη μας σκασεις, περιμένουμε νέα! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν λέτε φόρμα εξόδου τι εννοείτε? Εμείς τη βγάζουμε έξω μόνο σε φιλικά σπίτια και την έχουμε μέσα στην καλαθούνα της. Δεν της αρέσει η πολυκοσμία και αρχίζει να κλαίει και να γκρινιάζει, γι αυτό αποφεύγω τις εξόδους εκτός και αν είναι απαραίτητο (π.χ. γεννέθλια, γιορτές κλπ)

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φορμακι εξοδου λεγεται κ ειναι ετσι πιο χοντρο κ φουσκωτο κ χωραει να ειναι ντυμενο απο μεσα το μωρο κανονικα με ενα πιο ψιλο φορμακι.εμεις με το καροτσακι τον εχουμε το κανονικο, δεν μας χωρα η καλαθουνα.αλλα μονο εξω θελει να ειναι!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Καλημερούδια!

Mpoumpouki και εμεις διπλο σαββατογεννημενοι στο σπιτι (μανα και γιος)!

Οντως ο σακος εξόδου είναι όνειρο! Τον παιρνει πάντα ο ύπνος εκει μέσα!

Εγω μέχρι στιγμης μόνο μεχρι την γιαγια του τον έχω παει. Φοβαμαι να τον πάω κάπου με πολύ κόσμο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

τζοαν εσυ εισαι τυχερη εγω δεν εχω βγει μονη μου δεν τα καταφερνει λεει, αντρες παιδι μου αντρες, τωρα με το θηλασμο εχεις απολυτο δικιο εγω τι εχω ακουσει απο την πεθερα μου και τα λεει στον αντρα μου που της εχει αδυναμια το μωρο δεν χορταινει να δωσετε συμπληρωμα ετσι εκανα κι εγω σε εσας του λεει κι ερχεται σπιτι κι αρχιζει προχθες ομως για πρωτη φορα το μωρο κοιμηθηκε απο τις 11 και ξυπνησε στις 7 ηρθε που λες ο αντρας μου απο τη δουλεια στις 5.30 το πρωι και με ρωταει ξυπνησε? του λεω οχι ακομα, τα εχασε, πηγα να αντλησω γαλα κι οταν γυρισα στο δωματιο τον βλεπω απο πανω του, τι κανεις εκει τον ρωταει? κοιταζα αν αναπνεει μου απανταει, γιατι δεν εχει ξυπνησει ακομα για να φαει? με ρωταει, ειναι που δεν χορταινει του απανταει και πεφτω για υπνο μετα απο αυτο δεν εχει πει κουβεντα για να δουμε τωρα θα μου ξαναπει για ξενο, εγω παντως τους το εχω ξεκοψει μεχρι 6 μηνων θα θηλασουμε αποκλειστικα μετα βλεπουμε γιατι θελουμε να βαλουμε μπρος και για δευτερο,

αυτο με το χερι βλεπω ολα το κανουν εμενα τα εχει ταραξει και τα δυο πιο πολυ ομως το δεξι,

βλεπω οτι ειμαστε πολλοι διπλο σαββατογεννημενοι κι εμεις μανα και γιος,

εμεις εχουμε βγει αρκετες φορες εξω κι ολο αυτο φοραμε μας αρεσει πολυ χουχουλιαζουμε και κοιμαμαστε ειναι σουπερ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημέρα! μολις γυρίσαμε απο την γιατρό οπο και κάναμε το πρώτο μας εμβολιάκι.εκλαψε ελάχιστα,την έβαλα και στο βυζί και εκανε ενα γευμα όλο χαρά μετά,το καταφχαριστήθηκε!

Καλημερα κι απο εμενα κοριτσια

θα συμφωνησω με τη ρεα για το παιδακι μου κι εγω θα τα εδινα εξαλλου εαν εχανα το θηλασμο δεν θα εδινα πολυ παραπανω για γαλα νομιζω οτι μια προσπαθεια αξιζει να την κανεις εγω ημουνα ετοιμη να παρω στις αρχες που δεν ηξερα και περναγε αλμα αναπτυξης ομως ευτυχως ειχα εσας και τωρα ειμαστε μια χαρα στο θεμα θηλασμου,

βασιλικη κι εγω ομοιοπαθουσα ειμαι ο δικος μου την τεταρτη εφυγε στις 6 παρα να παει να δει τον ολυμπιακο κι ηρθε 11 γιατι ειδε και το αλλο ματς περα βρεχει μονο πηρε ενα τηλεφωνο να δει τι κανει ο γιος του ουτε τον αλλαζει ουτε τον πλενει ουτε τον ταιζει το μονο που κανει ειναι να τον παιρνει αγκαλια στο στηθος του και να κοιμουνται μαζι του λεω μη το κανεις αυτο θα μαθει δεν πειραζει ετσι δεν πειραζει μου απανταει ειμαι ετοιμη να το δολοφονησω...

και εγώ συμφωνω.χαλάλι στα 80 και στ 180.εδώ τις πιπίλες αποστερώνω και βαριεμαι,οχι ν εφτιαχνα και γαλα καθε 3 και λίγο!θηλασμός και παλι θηλασμός λέω.αφου προχτες πήγαμε στα ικεα και την επιασαν τα νευρα για ανεξήγητο λόγο,την βάζω και εγώ στο βυζί.ρίχνω και μια κουβέρτα απο πάνω καιεγώ περπατούσα και αυτή ετρωγε κανονικά,ουτε ξανακούσαμε την φωνή της!

δηλαδή να είμαι και ευχαριστημένη που είδε μονο τον 1 αγώνα!!!αχχχχ!!!χθες όμως αφού του τα είπα ενα χεράκι,απίκο ο κύριος,την κράτησε απο τις 3 μέχρι τις 9 στα χερια του(ετσι για να δει τη γλυκα!)μετα μου λεει κουραστικα!αμ πώς?!!!:twisted:

Καλημέρα κοπέλες.

Ρέα εμένα η μαμά μου είχε θηλάσει και η πεθερά μου όχι. Δεν μπορείς να φανταστεις τι μεγάλη διαφορά υπήρχε στη συμπεριφορά τους. Η μαμά μου με βοήθησε πάρα πολύ. Η μάια μου μου είπε στο τέλος τι με παίρνεις τηλ. να με ρωτήσεις; Η μαμά σου είναι εξπέρ. Και πράγματικά ότι μου έλεγε ήταν σωστό και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Η πεθερά μου από την άλλη με έβλεπε να θηλάζω μια ώρα στην αρχή και μου έλεγε, αχ κοριτσάκι μου κουράστικες, τι υπομονή που έχεις. Αν δεις ότι δεν αντέχεις δεν πειράζει υπάρχει και το ξένο. Το ξεκάθάρισα λοιπόν σε όλους ότι θα θηλάσω τουλάχιστον εξάμηνο και συμβιβάστηκαν όλοι με την ιδεα. Το μωρό προηγείται. Πρώτα θα φάει το μωρό και μετά οι υπόλοιποι. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι και ο περίγυρος παίζει σημαντικό ρόλο στο θηλασμό.

εχεις απολυτο δικιο!εγω τους ειχα κανει ολους πέρα.οποιος δεν θηλασε δεν τον ηθελα κοντά μου ενώ προσπαθούσα να την ταισω.το χειρότερο ήταν μου ελεγαν:μην βασανιζεσαι και το ξενο καλό είναι...

Ντερμπι αυτή η φόρμα εξόδου κάτι μαγικό έχει. Και ο δικός μου όταν είναι έξω μπορεί να κοιμηθεί με τις ώρες και να ξεχάσει και να φάει.

Μελίνα οι άντρες με τα αθλητικά είναι πονεμένη ιστορία. Ο δικός μου κ αγώνες βλέπει και πάιζει και μπάλα δύο φορές την εβδομάδα. Τα έχουμε χωρίσει όμως . Μία φορά την εβδομάδα κρατάει τον μικρό και πηγαίνω και εγώ τη βόλτα μου. Και όταν με βλέπει πολύ κουρασμένη τον κρατάει για να κοιμηθώ. Τώρα καλά τα βολεύουμε. Όταν θα αρχίσω και εγώ δουλεια και θα γυρνάμε και οι δύο στις 7 δεν ξέρω τι θα γίνει.

πραγματι φοβερη η φορμα τα κρατάει ζεστά και την καταβρίσκουν!

παλι καλα που βγαίνεις και μόνη σου!εμείς οπου πάει το βυζί πάει και το παιδί!

joan μηπως νιωθουν κατι σαν φασκιωμα κ ηρεμουν? γιατι ο δικος μου απο νεογεννητο δεν ηθελε πολλα πολλα σκεπασματα κ τα χερακια παντα εξω απο κουβερτες να εξεχουν κ μονιμως μπουζι κρυα! μηπως αυτες οι φορμες τους κρατανε ζεστους χωρις να τους σφιγγουν?

δεν είναι τρομερό το πόσο κρύα μπορούν να γίνουν.ενα βραδυ κοντεψα να παθω συγκοπη νομισα οτι κατι επαθε!!:?

Διαφημίσεις

Βασιλική αν και υπερλατρεύω τον μικρό μου θεωρώ ότι ορισμένες φορές πρεπει να βγεις και λίγο μόνη σου χωρίς το παιδί. Εγώ το έχω ανάγκη. Νιώθω ότι γεμίζουν οι μπαταρίες μου και μετά είμαι και πιο ήρεμη σε σχέση με το μωρό. Εγώ βγάζω γάλα με το θήλαστρο και τον ταίζει ο μπαμπάς του. Εξάλου εγώ είμαι όλη μέρα με το παιδί και ο άντρας μου δουλεύει. Είναι μια ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να δεθούν μεταξύ τους.

Μελίνα σιγά σιγά αρχίζουν και στρώνουν τα μικρά μας. Και εμένα ο δικός μου δυο μέρες τώρα κοιμήθηκε 11 και ξύπνησε στις έξι. Βρε θηρίο τόσο σύντομα για δεύτερο; Μπραβο!

Χριστίνα αν ο καιρός είναι καλός μπορείς απλώς να τον πας μια βόλτα με το καρότσι. Εγώ τον πηγαίνω παντου! Επισκέψεις σε σπίτια, για φαγητό έξω. Προχτες κατεβήκαμε στη θάλασσα για καφε, μετά πήγαμε για φαγητό και μετά επειδή έχει εκπτώσεις πήγαμε κ για ψώνια. Η μάνα μου ήταν έτοιμη να πάρει την Νικολούλη να αρχίσει τις έρευνες τοσες ώρες που ήμασταν εκτός σπιτιού. :tongue:

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

εγω μονη μου μεχρι την αισθητικο κ την κομμωτρια εχω παει..αλλα οπου να ναι ελπιζω να ξεκινησω παλι γυμναστηριο γιατι μου εχει λειψει παααρααα πολυυυυ!!! αλλα βγαινουμε εξω ολοι μαζι συνεχεια!!ειδικα κυριακες ειναι η καλυτερη μας! καφεδακι, βολτουλα, καμια ταβερνα κ μετα σπιτι! ειναι λιγο σπασιμο βεβαια που πρεπει να αντλησω στο ενδιαμεσο κ να κουβαλω ενα μικρο προικιο μαζι μου αλλα τι να κανουμε? τουλαχιστον πινει απο το δικο μου γαλα..παρηγορια στον αρρωστο που λεμε!

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Βασιλική αν και υπερλατρεύω τον μικρό μου θεωρώ ότι ορισμένες φορές πρεπει να βγεις και λίγο μόνη σου χωρίς το παιδί. Εγώ το έχω ανάγκη. Νιώθω ότι γεμίζουν οι μπαταρίες μου και μετά είμαι και πιο ήρεμη σε σχέση με το μωρό. Εγώ βγάζω γάλα με το θήλαστρο και τον ταίζει ο μπαμπάς του. Εξάλου εγώ είμαι όλη μέρα με το παιδί και ο άντρας μου δουλεύει. Είναι μια ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να δεθούν μεταξύ τους.

Χριστίνα αν ο καιρός είναι καλός μπορείς απλώς να τον πας μια βόλτα με το καρότσι. Εγώ τον πηγαίνω παντου! Επισκέψεις σε σπίτια, για φαγητό έξω. Προχτες κατεβήκαμε στη θάλασσα για καφε, μετά πήγαμε για φαγητό και μετά επειδή έχει εκπτώσεις πήγαμε κ για ψώνια. Η μάνα μου ήταν έτοιμη να πάρει την Νικολούλη να αρχίσει τις έρευνες τοσες ώρες που ήμασταν εκτός σπιτιού. :tongue:

Και εμεις έτσι λειτουργούμε! Και εγώ κάποιες στιγμές φτάνω στα όρια μου και θέλω να βγω και λίγο μόνη μου! Γυριζω με γεματες μπαταριες μετα! :D Και οταν ειναι ο πατερας του στο σπιτι τον βαζω να κανει αυτος πολλα για το μωρο, αν και θελει γιατι τον βλεπει λιγο και του λειπει.

Φοβαμαι τις ιωσεις και δεν τον βγαζω εξω. Αυριο εχουμε την γιορτη του πατερα μου και εμεις δεν θα παμε για να μην τον φερουμε σε επαφη με τοσο κοσμο. :confused:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοριτσια το θεμα ειναι στην ενοτητα δυσκολες στιγμες και λεγεται ''το μωρακι μας εφυγε'' στις 2 τελευταιες σελιδες εγραψε η κοπελα κ λεγεται afrod. μεσα στην κουνια του το βρηκε λεει νεκρο οταν ηταν 4 μηνων.

φροσω που εννοεις να στειλω μυνημα στη διευθυνση?σε ποιον δηλαδη?

δεν εχω ακομα κανενα νεο....

Holy Diver

Διαφημίσεις

φορμακι εξοδου λεγεται κ ειναι ετσι πιο χοντρο κ φουσκωτο κ χωραει να ειναι ντυμενο απο μεσα το μωρο κανονικα με ενα πιο ψιλο φορμακι.εμεις με το καροτσακι τον εχουμε το κανονικο, δεν μας χωρα η καλαθουνα.αλλα μονο εξω θελει να ειναι!

εννοεις αυτο που ειναι σαν ολοσωμο μπουφαν!εγω εχω 2 ενα απο τη ραφαελα κ ενα απο τον αλεξ.κ με τα κρυα που εχουμε εδω με βολεψαν παρα πολυ!

Holy Diver

κοριτσια το θεμα ειναι στην ενοτητα δυσκολες στιγμες και λεγεται ''το μωρακι μας εφυγε'' στις 2 τελευταιες σελιδες εγραψε η κοπελα κ λεγεται afrod. μεσα στην κουνια του το βρηκε λεει νεκρο οταν ηταν 4 μηνων.

φροσω που εννοεις να στειλω μυνημα στη διευθυνση?σε ποιον δηλαδη?

δεν εχω ακομα κανενα νεο....

Δημητρα ειχα διαβασει και εγω το θεμα λιγες μερες αφου γεννησα και πηγαινα καθε τοσο πανω απο την κουνια να δω αν ειναι το παιδι καλα.Και ακομα εχω αυτον τον φοβο.

Η κοπελα γραφει οτι εχει αλλα δυο παιδακια. Ελπιζω να μην την βλεπουν συνεχεια χαλια γιατι θα ειναι πολυ ασχημο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κ εμενα μου ειχαν φερει μια στην κλινικη κ τωρα που του ερχεται σαν κολαν του πηρα μια καινουρια τελεια! με γαντανκι κ παπουτσακι με σχριτς σχρατς!

καλε χασατε κανενα κιλο? εγω εκει που εχανα μια χαρα ηρθαν οι κουραμπιεδες κ με κατεστρεψαν! προσπαθησα να κανω λιγο διατροφουλα, ετσι να κοψω τα γλυκα κ να μειωσω το βραδυνο σε δημητριακα με γαλακ το γαλα μου μειωθηκε παρα πολυ.. εκει που εβγαζα σχεδον δυο μπιμπερο στην αντληση εβγαινε 1 ζορικα..οποτε πλακωθηκα παλι στα γλυκα κ ξανα κατεβασα η αγελαδιτσα..θελω κ βαφτιση τον μαιο..σαν φωκια θα ειμαι!

Tnvip2.png

C5iVp2.png

νικχ αν διαβασες λεει οτι ειχε ενα προβλημα στην καρδια το μωρακι γιαυτο το επαθε μην ανησυχεις τοσο πολυ για το μπεμπεκι σου.

παραθετω σχετικο αρθρο για προληψη αιφνιδιου θανατου

η τοποθέτηση των βρεφών για ύπνο στην ύπτια θέση, δηλαδή με την πλάτη και όχι την κοιλιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν τη σχετική εκστρατεία ενημέρωσης στις ΗΠΑ το 70% των βρεφών κοιμόνταν σε πρηνή θέση. Το 1997 το αντίστοιχο ποσοστό ήταν μόλις 21% και η συχνότητα του συνδρόμου είχε μειωθεί κατά 43%

.

πολλοί γονείς ανησυχούν για το ενδεχόμενο παλινδρόμησης γαστρικού περιεχόμενου στον οισοφάγο στη συγκεκριμένη θέση και το ενδεχόμενο πρόκλησης εμετού ή πνιγμού. Μελέτες όμως απέδειξαν ότι ένα υγιές βρέφος δεν διατρέχει τέτοιο κίνδυνο.

Αργότερα (περίπου τον 6ο μήνα) καθώς αναπτύσσονται τα αντανακλαστικά και οι κινητικές του λειτουργίες θα μπορεί να γυρίζει μόνο του κατά τη διάρκεια της νύκτας.

λλες χρήσιμες συμβουλές είναι:

Τους πρώτους έξι μήνες της ζωής θεωρείται σκόπιμο η κούνια να βρίσκεται στο δωμάτιο των γονέων.

Τοποθετήστε το παιδί σε σκληρό στρώμα, χωρίς μαξιλάρι, παχιές κουβέρτες και χνουδωτά ζωάκια. Συνίσταται τα πόδια του παιδιού να είναι στη βάση της κούνιας και το σκέπασμα να φτάνει μέχρι τους ώμους. Έτσι, μειώνονται οι πιθανότητες να μετακινηθεί και να λάβει δυνητικά επικίνδυνη θέση.

Φροντίστε να κοιμάται σε δροσερό περιβάλλον και να μη ζεσταίνεται υπερβολικά

Αποφεύγετε το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το κάπνισμα της επιτόκου τριπλασιάζει τον κίνδυνο ενώ το παθητικό κάπνισμα το διπλασιάζει. Ομοίως πρέπει να αποφεύγεται και στο χώρο που ζει το βρέφος.

Ακολουθήστε τις συμβουλές του ιατρού σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τηρήστε το πρόγραμμα παρακολούθησης του βρέφους από τον παιδίατρο.

Αν και δεν έχει αποδειχθεί ότι ο θηλασμός μειώνει την πιθανότητα αιφνίδιου θανάτου, είναι βέβαιο ότι συμβάλλει στη καλή υγεία του μωρού.

Τέλος, προσφάτως εκδόθηκε νέα οδηγία από τις επιστημονικές ενώσεις των ιατρών που συμβουλεύει να μην κοιμάται ποτέ το βρέφος μαζί με τους γονείς στο κρεβάτι τους.

http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=107813

αυτο ειναι ολοκληρο το αρθρο .διαβαστετο αξιζει τον κοπο.σορρυ για το μακαβριο θεμα αλλα καλυτερα να ξερουμε καποια παραπανω πραγματα ακομη κ αν αυτα ειναι ψυχοπλακωτικα

τελος γνωμη μου ειναι μεχρι 9 μηνων να μη σκεπαζουμε το μωρο με κουβερτες αλλα να το εχουμε στον υπνοσακο.εχει υπνοσακους καταλληλους για χειμωνα- αλλους για την ανοιξη-αλλους για καλοκαιρι

την κουβερτα μπορει να την σηκωσει ως τα μουτρα αλλα τον υπνοσακο οχι

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...