Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Ε τότε την αυχενική μην την φοβασε καθόλου.  Αυτά που κοιτάει η αυχενική είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουν ξεφύγει από τον προεμφυτικο. Αυτό που δεν σου εξασφαλίζει ο προεμφυτικος είναι οι συγγενής ανωμαλίες που δημιουργούνται μετά τις διαιρέσεις Κ αυτά φαίνονται στην β επιπέδου . Οποτε έχε υπομονή έχεις δρόμο ακόμα αλλά να είσαι αισιόδοξη . 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο πολύ καλή κίνηση. και στα γίαννενα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, τόσο με τα αδέσποτα όσο και με τα κυνηγόσκυλα. δεν περνούσε εβδομάδα χωρίς να μου φέρουν τουλάχιστον 1 ζώο στο κτηνιατρείο.

ΔΥΣΤΥΧΩς σημερα δηλητηριασαν στα γιαννενα κ τα σκυλακια του πανεπηστημιου το εμαθα στο φεις μπουκ μια τα δερνουν μεχρι θανατου κ μια τα φολιαζουν κριμα κριμα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια θελω να πιω ενα παγωμενο τσαι κανει η οχι

πιες καλε δεν θα παθεις τιποτα! απλα μην το παρακανεις ....ολα με μετρο :tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανεις κοριτσαρα μου ?????/μιλαμε κ στο αλλο parents (ειχαμε τον ιδιο γιατρο ) κ αποτι βλεπω ειμασταν κ οι δυο στην διαμαρτυρια(εγω πηγα για λιγο )

88M1p3.pngycQap3.png

πιες καλε δεν θα παθεις τιποτα! απλα μην το παρακανεις ....ολα με μετρο :tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανεις κοριτσαρα μου ?????/μιλαμε κ στο αλλο parents (ειχαμε τον ιδιο γιατρο ) κ αποτι βλεπω ειμασταν κ οι δυο στην διαμαρτυρια(εγω πηγα για λιγο )

ΚΑλα ειμαι κοριτσαρα μου εσυ τι κανεις το μωρουλινη σου καλα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ΚΑλα ειμαι κοριτσαρα μου εσυ τι κανεις το μωρουλινη σου καλα

:tongue::tongue:μια χαρουλα ειναι το αστερακι μου εχτες σαρανταρισαμε κιολας !!!!

εσενα το φυστικακι σου?δεν θα ζητησεις να μαθεις το φυλο ?πως θα κρατηθεις?με τον γιατρο οκ ολα?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αν δεν εχει χρονο δεν θα σου κανει ...θα ακουσετε μονο την καρδουλα του :tongue: θα το νιωσεις μην ανησυχεις,μπορει να ειναι μικρο ακομα...η να το εχεις νιωσει κ να μην το εχεις παρει ειδηση οτι ειναι αυτο ....ειδικα αν κ εσυ εισαι υπερκινητικη:tongue::tongue::tongue: ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις κοριτσακι μου

88M1p3.pngycQap3.png

αν δεν εχει χρονο δεν θα σου κανει ...θα ακουσετε μονο την καρδουλα του :tongue: θα το νιωσεις μην ανησυχεις,μπορει να ειναι μικρο ακομα...η να το εχεις νιωσει κ να μην το εχεις παρει ειδηση οτι ειναι αυτο ....ειδικα αν κ εσυ εισαι υπερκινητικη:tongue::tongue::tongue: ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις κοριτσακι μου

Κ εγω ετσι νομιζω οτι με εχει κλωτσισει κ εγω δεν το εχω καταλαβει θα του τοπω γιατι εχουμε να το δουμε απο την αυχενικη διαφανεια οποτε μπορει να μας δωσει το οκ

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Κ εγω ετσι νομιζω οτι με εχει κλωτσισει κ εγω δεν το εχω καταλαβει θα του τοπω γιατι εχουμε να το δουμε απο την αυχενικη διαφανεια οποτε μπορει να μας δωσει το οκ

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εμενα εκτος απτην πρωτη πρωτη φορα (που μου ειχε κανει κολπικο υπερυχο) δεν μου ξανακανε...ολους εξω τους εκανα.ακομα κ οταν περασε η ΠΗΤ μου παλι δεν μου εκανε να φανταστεις.ζητησε του το βεβαια δεν εχεις κατι να χασεις

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα συνεγκυούλες μου! kikitsa καλώς να σου έρθει η κοριτσάρα σου. :DΕλένη μακάρι γιατί μας έφαγε η μοναξιά. :tongue: Εδώ ο καλός γααααμπρόοοοοοοοοος... :mrgreen:Δεν χτυπάει πολύ την μανούλα και του αρέσει το boys της Sabrina!!! :shock:χαχαχα Γενικά είμαστε πολύ των '80s.

Καλημέρα σε όλες!σήμερα καταπιάστηκα με το νοικοκυριό.χαλαρά πράγματα και σιγά σιγά... η πλάκα έιναι όταν καθόμουν για να ξεκουραστώ τότε θυμόταν να κουνηθεί το μικρούλι!μετά το βρήκα σαν παιχνίδι.έκανα λίγες δουλειές και μετά καθόμουν να το ακούσω,είχε πολύ πλάκα!

βρε κορίτσια από νεύρα πώς τα πάτε? εγώ εκεί που λέω οτι έχω πια ηρεμίσει, μετά από λίγο μου φταίνε όλα...πότε επιτέλους θα συνέλθω?

ΚΑλημερα κοριτσοπουλα την αλλη εβδομαδα παμε για β επιπεδου κ στον γιατρουλη μας θα παμε στις 28 Ιουλιου παλι ολα μια χαρα εχω παρει 6 κιλα γμτ μαλλον πρεπει να κοψω το φαι

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...