Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Να ορίστε τώρα θα έχουμε κι ένα τέτοιο παράδειγμα στο φόρουμ με μια κοπέλα να πέφτει η χοριακη και μετά να ανεβαίνει και να πάνε όλα καλά ❤️ υπομονή μέχρι αύριο! Μη μας σκασεις, περιμένουμε νέα! ❤️❤️❤️

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ειναι μια κοπελα στο αλλο που εχει πεθανει το μωρο της σε ηλικια 4 μηνων.μπηκε χτες κ εγραψε μονο ''μου λειπει πολυ το παιδι μου''

μετα απο πολυ καιρο που ειχε να γραψει.της στελνω πμ κ δε μου απανταει.κατι με τρομαζει ευχομαι να μην εγινε κατι κακο.γιατι με εχει πιασει ενα σφιξιμο απο χτες κ την σκεφτομαι:confused::confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

και εγω συμφωνω δεν θα εδινα τοσα λεφτα . προσωπικα για μενα ειναι πολλα ακομα και να τα ειχα αυτα τα 80 θα προσπαθουσα να τα αξιοποιησω καπου καλητερα

Μα τι καλύτερο από το παιδί υπάρχει; Το ανιψούδι μου έκανε ρουκέτες και εμετούς. Έκλεγε όλη την ώρα. Να σκεφτόταν η αδερφή μου τα 80 ευρω;

Με έναν παιδίατρο καρα-άσχετο;

Και αν κινδυνεύεις να χάσεις τον θηλασμό, 80 ευρώ δεν θα τα έδινες; Μία μόνο επίσκεψη χρεώνεται.

Εγώ προσωπικά, βλέποντας τι έγινε με το ανιψούδι μου και 80 και 180 θα έδινα.

:roll::roll::roll:

φευγω σουμπιτη να σπουδασω συμβουλος θηλασμου στην ελλαδα:rolleyes: σε μενα ερχοταν κ στα 3 μια μαια-συμβουλος μεχρι που εγιναν 2 μηνων.την πληρωνει το κρατος βεβαια.

γιαυτο στην ελλαδα οι γυναικες που θηλαζουν ειναι οι λιγοτερες απο ολα τα ευρωπαικα κρατη.δε μπορει η καθε οικογενεια ρε συ να διαθετει 80 ευρω την επισκεψη για μια συμβουλο:evil:

Αλλά Δημητράκι έτσι είναι στην Ελλάδα, δυστυχώς. Κράτος πρόνοιας δεν υπάρχει. Και ας πληρώνουμε 45% του μισθού στο ΙΚΑ (εργδ+εργζ). Και ας πληρώνουμε φόρους ΄κάργα (τουλάχιστον οι μισθωτοί)

Να έρθεις. Γιατί πλέον ο θηλασμός γίνεται σιγά σιγά κίνημα και βλέπω ΝΕΕΣ και ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ κοπέλες να θέλουν και να θηλάζουν. Και επειδή η γεννιά των μανάδων μας δεν μπορεί να τις υποστηρίξει (καθοτι τους ειχαν επιβάλει το μπουκαλι) θα χρειαστούν πολλές απο αυτές βοήθεια.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

καλημερα!! το γατι μας ονομαστηκε αρχικα πορδουλης διοτι οταν το περιμαζεψαμε ηταν μια σταλια ορφανακι σαν πορδη, αλλα μεγαλωνοντας εγινε ενα θηριο οποτε μετοναμαστηκε σε πορδος-πορδολεων-πορδος μαχητης αναλογα την περισταση!! :)

τον γιο μου τον ειχα εχθες μες το καροτσακι στην φορμα εξοδου του σαν χιοναθρωπο λόγω υγρασιας εδω στη ροδο κ εμεινε ακινητος μεχρι τισ 11.30!! απο τις 6.30 που εφαγε!! με εχει κουφανει αυτο το μωρο!

μακαρι να ειχαμε κ εδω συμβουλους θηλασμου καθοτι πιστευω θα βοηθουσε πααρα πολυ..εγω τουλαχιστον νιωθω οτι τζαμπα σταματησε το στηθος κ αν καποιος εμπειρος με ειχε βοηθησει δεν θα ειχα τωρα θηλαστρα κ μπιμπερα!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Μα τι καλύτερο από το παιδί υπάρχει; Το ανιψούδι μου έκανε ρουκέτες και εμετούς. Έκλεγε όλη την ώρα. Να σκεφτόταν η αδερφή μου τα 80 ευρω;

Με έναν παιδίατρο καρα-άσχετο;

Και αν κινδυνεύεις να χάσεις τον θηλασμό, 80 ευρώ δεν θα τα έδινες; Μία μόνο επίσκεψη χρεώνεται.

Εγώ προσωπικά, βλέποντας τι έγινε με το ανιψούδι μου και 80 και 180 θα έδινα.

Καλημερα κι απο εμενα κοριτσια

θα συμφωνησω με τη ρεα για το παιδακι μου κι εγω θα τα εδινα εξαλλου εαν εχανα το θηλασμο δεν θα εδινα πολυ παραπανω για γαλα νομιζω οτι μια προσπαθεια αξιζει να την κανεις εγω ημουνα ετοιμη να παρω στις αρχες που δεν ηξερα και περναγε αλμα αναπτυξης ομως ευτυχως ειχα εσας και τωρα ειμαστε μια χαρα στο θεμα θηλασμου,

Δημητρα μου ειναι εδω και 5 μερες που ο μικρος μου ενω ολη μερα ειμαστε μια χαρα το βραδυ απο τις 9 και μετα ειναι πολυ ανησυχος κλαει τρωει συνεχεια το χερι του τον θηλαζω κανονικα μετα συνεχιζει να τρωει το χερι του ζεσταινω το γαλα που εχω αντλησει να του δωσω δεν το τρωει με τιποτα σπρωχνει με τη γλωσσα του το μπιμπερο τελικα αφου τον εχω συνεχεια στο βυζι τον παιρνει ο υπνος κατα τις 11 με 11.30 και ξυπναει 6.30 με 7 μονο σημερα κοιμηθηκε 11 και ξυπνησε 3.30

derbybaby κι εμεις γεννηθηκαμε 30.10

βασιλικη κι εγω ομοιοπαθουσα ειμαι ο δικος μου την τεταρτη εφυγε στις 6 παρα να παει να δει τον ολυμπιακο κι ηρθε 11 γιατι ειδε και το αλλο ματς περα βρεχει μονο πηρε ενα τηλεφωνο να δει τι κανει ο γιος του ουτε τον αλλαζει ουτε τον πλενει ουτε τον ταιζει το μονο που κανει ειναι να τον παιρνει αγκαλια στο στηθος του και να κοιμουνται μαζι του λεω μη το κανεις αυτο θα μαθει δεν πειραζει ετσι δεν πειραζει μου απανταει ειμαι ετοιμη να το δολοφονησω...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα trianmeli! κ εμενα ο σκατουλακος απο τις 8 κ μετα εχει μια ανησυχια ενα κατι να τον ενοχλει... μου ειχε πει η δημητρα μηπως ηταν υπερενταση κ ηθελε ηρεμια. νομιζω οτι μου τα κανει λογω νυστας κ καπου διαβασα οτι μερικα μωρα θελουν να κλαψουν πριν κοιμηθουν για stress release. εχθες παντως που λειπαμε ολο το απογευμα κ μαζευτηκαμε στισ 9.30 στο σπιτι ο κυριος δεν κουνησε βλεφαρο μεχρι τις 11.30 παρακαλω οπου ησυχα ησυχα εφαγε κ κοιμηθηκε! μεσ το κεφι κ τα χαμογελα! αρα δεν ηταν θεμα υπερεντασης αλλα ελλειψη εξοδου που τον ταρασσε τον κυριο!! να μας ζησουν τα μπεμπεκια μας τα σαββατογεννημενα!

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Καλημέρα μανούλες. Κι εμείς σαββατογεννημένες είμαστε (μάνα και κόρη ) χεχεχεχε

Τα μπουμπουκια σας μασουλανε τα χέρια τους? Η δικιά μου έχει ταράξει το αριστερό μόνο!!!! Λέτε να είναι αριστερόχειρ?

pzPvp2.png

Καλημέρα κοπέλες.

Ρέα εμένα η μαμά μου είχε θηλάσει και η πεθερά μου όχι. Δεν μπορείς να φανταστεις τι μεγάλη διαφορά υπήρχε στη συμπεριφορά τους. Η μαμά μου με βοήθησε πάρα πολύ. Η μάια μου μου είπε στο τέλος τι με παίρνεις τηλ. να με ρωτήσεις; Η μαμά σου είναι εξπέρ. Και πράγματικά ότι μου έλεγε ήταν σωστό και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Η πεθερά μου από την άλλη με έβλεπε να θηλάζω μια ώρα στην αρχή και μου έλεγε, αχ κοριτσάκι μου κουράστικες, τι υπομονή που έχεις. Αν δεις ότι δεν αντέχεις δεν πειράζει υπάρχει και το ξένο. Το ξεκάθάρισα λοιπόν σε όλους ότι θα θηλάσω τουλάχιστον εξάμηνο και συμβιβάστηκαν όλοι με την ιδεα. Το μωρό προηγείται. Πρώτα θα φάει το μωρό και μετά οι υπόλοιποι. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι και ο περίγυρος παίζει σημαντικό ρόλο στο θηλασμό.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Mpoumpouki και εμένα ο δικός μου τρώει τα χέρια του. ¨Ολο μεσα στο στόμα. Είναι στη φάση που ανακαλυπτουν τον εαυτό τους.

Ντερμπι αυτή η φόρμα εξόδου κάτι μαγικό έχει. Και ο δικός μου όταν είναι έξω μπορεί να κοιμηθεί με τις ώρες και να ξεχάσει και να φάει.

Μελίνα οι άντρες με τα αθλητικά είναι πονεμένη ιστορία. Ο δικός μου κ αγώνες βλέπει και πάιζει και μπάλα δύο φορές την εβδομάδα. Τα έχουμε χωρίσει όμως . Μία φορά την εβδομάδα κρατάει τον μικρό και πηγαίνω και εγώ τη βόλτα μου. Και όταν με βλέπει πολύ κουρασμένη τον κρατάει για να κοιμηθώ. Τώρα καλά τα βολεύουμε. Όταν θα αρχίσω και εγώ δουλεια και θα γυρνάμε και οι δύο στις 7 δεν ξέρω τι θα γίνει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

joan μηπως νιωθουν κατι σαν φασκιωμα κ ηρεμουν? γιατι ο δικος μου απο νεογεννητο δεν ηθελε πολλα πολλα σκεπασματα κ τα χερακια παντα εξω απο κουβερτες να εξεχουν κ μονιμως μπουζι κρυα! μηπως αυτες οι φορμες τους κρατανε ζεστους χωρις να τους σφιγγουν?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...