Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δημητρα καλησπερα!θυμασαι που σου ελεγα οτι τα απογευματα ο μικρος τα παιζει στο σπιτι? ε λοιπον σημερα ειμαι κ το απογευμα στην επιχειρηση του αντρ μου κ ο κυριος δεν εχει βγαλει κιχ!!! πολυ σουρταφερτατζης μου βγηκε!!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι κ τζεντλμαν ο πισσας! μπραβο! εμενα οταν ειναι να φαει δε λογαριαζει τιποτις.. κ εμενα αν μπορουσε θα με ετρωγε!

υ.γ. τον δικο μου τον λενε πόρδο..ναι ναι μην γελασεις, ακουει στο ονομα!

ελα κ εσυ στην αλλη μου παρεα στο γατοσπιτο να δεις εκει παραξενα ονοματα

www.gatospito.com

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά τι ονόματα γάτου έχετε δώσει;;; Πόρδος;;;;;; Πίσσας;;;;

Το δικό μας το λένε Ζάχο. Όνομα σελέμπριτι:)

Άκου Πόρδος.... αχχαχαχα!:rolleyes:

το πισσας μαρεσει για γατο!αλλα το πορδος?:shock: πλακα εχει παντως!:lol::lol::lol:

Holy Diver

αν θες να προσπαθησεις κιαλο τοτε οκ.αν αυτη η κατασταση σε καταπιεζει κ σου δημιουργει αγχος κ γενικα συναισθηματικη φορτιση τοτε θα κοιταξεις ποιο ειναι καλυτερο για σας(οχι μονο για το παιδι αλλα κ για σενα.μη ξεχνας αν δεν ειναι καλα η μανα δεν ειναι ουτε το παιδι)

κ στο κατω κατω κ αν δε θηλασεις αλλο δε θα σε κανει λιγοτερο μανα απο οτι εισαι.αν θες πραγματικα να το προσπαθησεις τοτε ενδιαμεσα των θηλασμων κανε κ αντλησεις.οι αντλησεις πρεπει να γινονται 3-4 φορες την ημερα απο 15 λεπτα στο καθε στηθος

Δημητρουλα το ηθελα και πολυ μαλιστα! Ελεγα να κρατουσε εξαμηνο αλλα δυστυχως...Εννοειται οτι οσο μπορω θα το παλεψω!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Δημητρουλα το ηθελα και πολυ μαλιστα! Ελεγα να κρατουσε εξαμηνο αλλα δυστυχως...Εννοειται οτι οσο μπορω θα το παλεψω!

Δοκίμασε αν θες να πας σε σύμβουλο θηλασμού. Βοηθάει πάααααρα πολύ....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Αυτό ακριβώς αποφάσισα να κάνω δημητράκι...

κοιτα μονο μηπως χρειαζονται ψυγειο γιατι ειναι σε υγρη μορφη.μερικες βιταμινες πρεπει να της εχεις σε ψυγειο.θα το γραφει στο κουτι

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δοκίμασε αν θες να πας σε σύμβουλο θηλασμού. Βοηθάει πάααααρα πολύ....

θα συμφωνησω με τη Ρεα.αν θες κ εχεις τον χρονο κ την οικονομικη ανεση(δε ξερω κιολας τις πληρωνετε τις συμβουλους στην ελλαδα?διολου απιθανο θα μου φανει πλεον κ αυτο:evil:)

Holy Diver

θα συμφωνησω με τη Ρεα.αν θες κ εχεις τον χρονο κ την οικονομικη ανεση(δε ξερω κιολας τις πληρωνετε τις συμβουλους στην ελλαδα?διολου απιθανο θα μου φανει πλεον κ αυτο:evil:)

Άσε 80 ευρά η επίσκεψη. Αξίζουν ομως... Το ανιψάκι μου συνήλθε...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Άσε 80 ευρά η επίσκεψη. Αξίζουν ομως... Το ανιψάκι μου συνήλθε...

:roll::roll::roll:

φευγω σουμπιτη να σπουδασω συμβουλος θηλασμου στην ελλαδα:rolleyes: σε μενα ερχοταν κ στα 3 μια μαια-συμβουλος μεχρι που εγιναν 2 μηνων.την πληρωνει το κρατος βεβαια.

γιαυτο στην ελλαδα οι γυναικες που θηλαζουν ειναι οι λιγοτερες απο ολα τα ευρωπαικα κρατη.δε μπορει η καθε οικογενεια ρε συ να διαθετει 80 ευρω την επισκεψη για μια συμβουλο:evil:

Holy Diver

σιγα μην τους δωσω 80 ευρω το μακρυτερο θα τους δωσω ακου εκει 80 ευρω για να σου παρεχει συμβουλες δεν ξερω βρε ρεα μου πολλα μου ακουγονται κ να τα ειχα δεν θα τα εδινα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...