Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι κ τζεντλμαν ο πισσας! μπραβο! εμενα οταν ειναι να φαει δε λογαριαζει τιποτις.. κ εμενα αν μπορουσε θα με ετρωγε!

υ.γ. τον δικο μου τον λενε πόρδο..ναι ναι μην γελασεις, ακουει στο ονομα!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειχα το ροφημα βοτανων της κιντερτε..που εχει μεσα χαμομηλι, γλυκανισο κ νομιζω εχει κ μαραθο..να παρω σκετο λες?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

σκετο μαραθο παρε . ειχα παρε και εγω με βοτανα και δεν εκανε δουλεια .προσπαθησε να του κανεις μασαζ στην κοιλιτσα και τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα γυμναστικουλα

α καλα εχθες στην προσπαθεια μας να τον κανουμε να μας τα κανει του καναμε ετσι τα ποδαρακια κ μας αμολησε κατι πορδουλες βρωμερες αλλα πραγμα! ενω τις αλλες φορες δε μυριζε τιποτα χθες ηταν αστα να παει! :)

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

αχχαχχαχαχαχ τι να κανει το καημενο το παιδι μορε τυρανιεται . καντου κλησματακι.αλλιως παρε ενα μικρο κομματακι σαπουνι πολυ μικρο και βαλτο δστο κολαρακι του και θα τα βγαλει μαζι με τα κακακια του , προσωπικα δεν το εχω κανει ακομα εγω αλλα το εκανεη αδερφη αφου το μωρο ειχε να κανε 6 μερες κακκα και μετα παο πολλες προσπαθειες μετσαγια και κλισμα δεν

του καναμε σημερα το πρωι κ φρουτσ... ολα εξω!! τωρα ελπιζω να αρχισει να τα κανει πιο συστηματικα οπως ηταν στην αρχη.εσενα αγορακι ειναι το νινι σου ε? ποτε γεννησες?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

το αντλημενο γαλα φυλαξε το σε ειδικα σακουλακια (αποστειρομενα ειδικα για τροφιμα.επισης εχει κ η αβεντ ποτηρακια ειδικα για να καταψυχεις γαλα κ οχι ουροσυλεκτες που παιρνουν μερικες κ αποθηκευουν γαλα!!) βαλτο στην καταψυξη.κραταει 6 μηνες.οποτε κ οταν αποθηλασεις μπορεις να δινεις στις αρχες κ μητρικο κ σκονη.

Γιατί μπρε Δήμητρα τι κακό έχει ο ουροσυλλέκτης; :tongue: Δοχείο αποστειρωμένο είναι. :tongue: Και πιο οικονομικό από τα κυπελλάκια! Καλά το είχα διαβάσει και εγώ κάπου να το προτείνει μια και καλά για αποθήκευση και μου ήρθε αηδία. Πιο μυαλό το σκέφτηκε να αποθηκεύσει γάλα σε ουροσυλλέκτη; Και καλά εσύ το κάνεις, το θωρείς τόσο έξυπνο και το προτείνεις και αλλού; Τι να πεις ορισμένες φορές!

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

500 ιυ λεει ρεα μου!

Περίπου δοσολογία που αναλογεί σε 1.5 σταγόνες. Και ζείτε Γερμανία ρε γμτ.

Που έχω μπλέξει βρε παιδι μου;;;;

Ευτυχώς βρήκα γιατρό φιλικη στον θηλασμό, θα προχωρήσω μάλλον μαζι της.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Γιατί μπρε Δήμητρα τι κακό έχει ο ουροσυλλέκτης; :tongue: Δοχείο αποστειρωμένο είναι. :tongue: Και πιο οικονομικό από τα κυπελλάκια! Καλά το είχα διαβάσει και εγώ κάπου να το προτείνει μια και καλά για αποθήκευση και μου ήρθε αηδία. Πιο μυαλό το σκέφτηκε να αποθηκεύσει γάλα σε ουροσυλλέκτη; Και καλά εσύ το κάνεις, το θωρείς τόσο έξυπνο και το προτείνεις και αλλού; Τι να πεις ορισμένες φορές!

Οι ουροσυλλέκτες είναι εντελώς ακατάλληλοι για τη συντήρηση μητρικού γάλακτος.

Περιέχουν χημικά και δεν είναι κατασκευασμένοι για να συντηρούν τρόφιμα. Μπορεί να είναι αποστειρωμένοι αλλά ΔΕΝ είναι ασφαλείς.

Επιπλέον κατά την αποστείρωσή τους για 2η φορά με τις θερμοκρασίες που αναπτύσονται πιθανώς να απελευθερώνουν βλαβερές ουσίες

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

ΕΓΩ μαλλον ειμαι τυχερη στο θεμα με τον αντρα μου . και θα τον ντυση και θα τον αλαξει και θα τον ταιση και υα πραγματα του με βιηθαει να ετοιμασω φτου φτου τι να πω
Περίπου δοσολογία που αναλογεί σε 1.5 σταγόνες. Και ζείτε Γερμανία ρε γμτ.

Που έχω μπλέξει βρε παιδι μου;;;;

Ευτυχώς βρήκα γιατρό φιλικη στον θηλασμό, θα προχωρήσω μάλλον μαζι της.

ναι οντως σε τοσο αναλογει.να σκεφτεις ομως οτι η ελλαδα ειναι τιγκα στον ηλιο ενω εμεις εδω ηλιο ξεχναμε ποτε βλεπουμε.να φανταστεις εχω να δω ηλιο πανω απο 15-20 μερες!:rolleyes: μεχρι τον ιουνιο ετσι παμε.2-3 μηνες το χρονο να βλεπουμε συχνα ηλιο κ αυτο οχι καθε μερα.να φανταστεις οτι το 2010 ειχαμε ηλιο επι ενα μηνα+ καθε μερακαι μας φαινοταν πολυ παραξενοαπο οκτωβρη κ μετα μπορει να εχουμε κ μονο μια μερα ολο το μηνα:evil:

αρα οι 2 σταγονες που λεει το κουτι ειναι περιπου στη δικη μας δοσολογια. βρε ρεακι μηπως ειναι οι βιταμινες για μωρα που εχουν αβιταμινωση?δε θα επρεπε να κανει εξετασεις στο παιδι να δει αν τις χρειαζεται?

καλα εκανες κ αλλαξες γιατρο.πιστευω πως 1 σταγονιτσα την ημερα της αρκει γιατι κ μιση ωρα τη μερα να την βγαζεις εξω να την χτυπαει ο ηλιος αρκουν!μηπως εμεις πηραμε οταν ημασταν μωρα?σα την ελλαδα δεν εχει πιο ηλιολουστη χωρα στην ευρωπη τι να λεμε τωρα τι τις χρειαζεται τις σταγονες?μη παμε να κανουμε καλο κ κανουμε το αναποδο στο τελος(δε το λεω για σενα για τον γιατρο το λεω) στη θεση σου θα εδινα 1 σταγονα παντως ετσι προληπτικα μεχρι να χρονισει

Holy Diver

Οι ουροσυλλέκτες είναι εντελώς ακατάλληλοι για τη συντήρηση μητρικού γάλακτος.

Περιέχουν χημικά και δεν είναι κατασκευασμένοι για να συντηρούν τρόφιμα. Μπορεί να είναι αποστειρωμένοι αλλά ΔΕΝ είναι ασφαλείς.

Επιπλέον κατά την αποστείρωσή τους για 2η φορά με τις θερμοκρασίες που αναπτύσονται πιθανώς να απελευθερώνουν βλαβερές ουσίες

αυτο ακριβως.δεν ειναι η λεξη ουρα που προκαλλει αηδια ωστε να μην αποθηκευσεις γαλα εκει.

ειναι ολα τα παραπανω που ειπε η ρεα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...