Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Ολα παιζουν σταματα! Μπορει αυτο το διαγνωστικο να ειναι καλυτερο και να βγαλει 4ψηφιο να τρελαθουμε! Εσυ πως νιωθεις σημερα;? Ψυχολογικα εννοω. Τα ροζ και τα καφε σταματησαν;

Σ ευχαριστω! Κι εγω αυτο θα σου ελεγα.. οτι η ηλικια βοηθαει. Ωστοσο τα κεντρα βαζουν τις καλυτερες πρωτα. Αν σου επιτρεποταν, θα σου ελεγα να βαλεις και τις 3. Οποτε τωρα θα πρεπει να αφησεις την 3ΒΓ απ εξω και να προχωρησεις με τις αλλες 2..!

Φοβάμαι πως αν χρησιμοποιήσω την καλή κ δε παει καλά, μετά δε θα έχω καμμία ελπίδα με τη χειρότερη και θα πρέπει να αρχίσω να μαζεύω πάλι βλαστοκυστες από την αρχή.. Καμμια λογική το ξερω απλά σκέφτομαι το επόμενο βήμα ποιο θα είναι αν μείνω με την BC μόνο.

Δε ξερω καν ποσα ποσοστά δίνουν κάτω των 35 με τέτοιες βλαστοκυστες. Αν μου επιτρεπόταν θα έβαζα και τα 3 και ο,τι γίνει και μετά θα άλλαζα γιατρό μιας και απάντηση για την ποιότητα των βλαστοκυστων δεν έχω πάρει ακόμα. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα! ο μπουλουκοςμου εχει να κανει κακακια σχεδον τρεις μερες.. εχθες του βαλαμε λαδακι με μπατονεττα αλλα τιποτα.. κατι ελαχιστα βγηκαν οποτε σημερα θα παει για κλυσματακι.. θα πονεσει? ξερετε αν δρα αμεσα? γιατι ο καημενος δυσφορει ενω δεν ειχε ποτε θεμα δυσκοιλιοτητας, καθε αλλο! πινει μονο δικο μου γαλα απο την κυριακη ενω μεχρι τοτε επινε ενα μπιμπερο σκονη το βραδυ. προσπαθησα να του δωσω και λιγο κιντερτε το ροφημα βοτανων αλλαδεν το ηθελε ενω αλλες φορες επινε. κ για την βιταμινη d εμας εδω στη ροδο δεν μας τη χορηγουνε καν.. προφανως λογω ηλιοφανειας!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!σήμερα ξυπνησα με νεύρα και πειτε μου αν εχω αδικο...χθες το απογευμα ο μπαμπάς ήθελε να δει τον αγώνα(παο-αεκ),λέω και εγώ δεν πειράζει κριμα ειναι να ξεσκάσει και αυτός λίγο,εκανε μπανιο,ετοιμάστηκε και την εκανε με ελαφρα πηδηματάκια.εγώ εντωμεταξύ 3 μέρες χωρις μπανιο είμαι γιατί κόψανε το νερό στα γιάννενα και ουτε να πιουμε δεν είχαμε.κάνω μπάνιο την μικρή η οποία πλανταξε στο κλάμα,εκανα μια ώρα να στην σταματήσω ώσπου και κοιμήθηκε και ξαπλωσα δίπλα της για να μην ξυπνήσει και αρχίσει πάλι το κλάμα.να φανταστείτε κοιμήθηκα με το τζίν, γιατί με το που πήγαινα να κουνηθώ ανοιγε τις ματάρες και με εψαχνε το τερας.κατα τις 2.30 που την ταισα εκανε κακά της και του λέω μπορείς να την αλλάξεις? και μου λεει εκανε πολλά κακά και δεν την αλλάζω γιατί θα λερώθηκε πολύ!μου ήρθε να τον σκοτώσω.σήκώθηκα και την αλλάξα,τι να εκανα?καλα ρε ανθρωπε,δεν ασχολείσαι με το φαί της,με το πλύσιμο και σιδερωμα των ρούχων της,με το μπανιο της,με την καθαριοτητα της,στο τελος διαλέγεις και ποτε θα αλλάξεις πανα?στο τέλος πήγε 5 να κοιμηθώ απο τα νευρα μου και φυσικά 5,30 ξυπνησα για να την ξαναταισω.οχι πειτε μου εχω αδικο και είμαι πολύ εγωιστρια?θα τρελαθώ!:evil:

τελικα το καναμε το κλυσματακι τα εκανε κ ξαλαφρωσε ο καημενουλης μου! φροσω τωρα ειδα τα του αποστειρωτη! θα το δοκιμασω κ θα σου πω! μιας κ ξερεις απο γατες.. ο γατος μου στειρωμενος εδω κ σχεδον δυο χρονια τι ζορι τραβαει κ εχει σαπισει στο ξυλο τους αρσενικους ολοης της γειτονιας? ερχονταιβεβαια στην αυλη μας αλλα ,εχρι προτινος ηταν πολυ φιλικο γατι με τα ξενα. γιατι στραβωσε ο χοντρουλης μου?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

τελικα το καναμε το κλυσματακι τα εκανε κ ξαλαφρωσε ο καημενουλης μου! φροσω τωρα ειδα τα του αποστειρωτη! θα το δοκιμασω κ θα σου πω! μιας κ ξερεις απο γατες.. ο γατος μου στειρωμενος εδω κ σχεδον δυο χρονια τι ζορι τραβαει κ εχει σαπισει στο ξυλο τους αρσενικους ολοης της γειτονιας? ερχονταιβεβαια στην αυλη μας αλλα ,εχρι προτινος ηταν πολυ φιλικο γατι με τα ξενα. γιατι στραβωσε ο χοντρουλης μου?

κιεγω εκανα στον γιο μου κλυσματακια γιατι λαδι με μπανοτετα δεν τον επιανε.αλλα ειδες?σε μισο δευτερολεπτο τα πεταει εξω:rolleyes: κ μετα σταματαει κ το κλαμα:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

`το γατι προστατευει το παιδι γι αυτο το λογο διωχνει τις αλλες γατες απο την αυλη τους θεωρει εισβολης πλεον το κανει κ ο δικος μου ο μεγαλος ο πισσας με το πλησιαζουν τα αλλα κοντα τα σφαλιαρωνει κ μαλιστα αμα κανω την μικρη μπανιο καθετε μπαστακας στην μπανιερα κ κοιταει μεχρι να την παω στο δωματιο παλι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλησπερα κορουες!

Καναμε και εμεις σήμερα το πρωτο μας εμβόλιο. Μας είπε η παιδιατρος οτι απο δω και περα μπορει να σταματησει η αποστειρωση.

Την ρωτησα και για το τζακι και ειπε μονο αν καπνιζει και μονο αν εχουμε ιστορικο με βρογχιτιδες στις οικογενειες μπορει να επιβαρυνει το παιδι.

Και απο οτι βλεπω σε λιγες μερες θα σταματησω τον θηλασμο. :( Γλυκανισο ηπια, τσαι θηλασμου ηπια, μπυρα ηπια, χαπια μαγιας πηρα. Τιποτα,τιποτα, τιποτα! :( :( :( :(

Βασιλική μου εχεις απολυτο δικιο. Εγω χθες του λεω θες να τον αλλαξεις. Πηγε να πει οχι αλλα του λεω δοκιμασε και εφυγα απο το δωματιο! Χιχι! Μια χαρα τα καταφερε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κουκλα μην σταματησεις να θηλαζεις ετσι ενεργοποιητε το σημα απο τον εγκεφαλο

Τι να κανω ρε Φροσακι! Το παιδι ψαχνει να ρουφηξει και μετα απο λιγο κλαιει! Δεν θελω να το ταλαιπωρω.Θα προσπαθησω λιγο ακομα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρα κοπέλες.

Βασιλική υπομονή κοπέλα μου. Έτσι είναι οι άντρες, νομίζουν οτι η μάνα πρέπει να τα κάνει όλα. Και ο δικός μου μου είχε κάνει εξήγηση από την αρχή ότι πάνα δεν πρόκειται να αλλάξει. Τώρα μια χαρά τα καταφέρνει. Εμείς έχουμε το άλλο. Όταν είναι να πάμε βόλτα το μόνο που κάνει είναι να πάρει το παιδί μετ ο καθισματάκι. Εγώ πρέπει να θηλάσω τον μικρό, να ντυθώ και μετα να αρχίσω να μαζεύω και τα συμπράγκαλα. Και μου τη λέει και ότι καθυστερώ. Όταν τον ρωτάς αν τα έχουμε πάρει όλα λεει ναι. και μετά ανακαλύπτω ότι δεν έχουμε πιπίλα, κουβερτούλα, πάμπερς κ.λπ. Μάλλον το ναι πηγαίνει στο ότι έχει πάρει το παιδί. Τι να πω:confused:.

Nikx εμάς μας είπε ότι την αποστείρωση θα την κόψουμε στο τρίμηνο. Άντε να γλυτώσουμε από αυτόν τον μπελά.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

`το γατι προστατευει το παιδι γι αυτο το λογο διωχνει τις αλλες γατες απο την αυλη τους θεωρει εισβολης πλεον το κανει κ ο δικος μου ο μεγαλος ο πισσας με το πλησιαζουν τα αλλα κοντα τα σφαλιαρωνει κ μαλιστα αμα κανω την μικρη μπανιο καθετε μπαστακας στην μπανιερα κ κοιταει μεχρι να την παω στο δωματιο παλι

πωπω συγκλονιστικο τελικα ποσο μας αγαπουν τα ζωακια.κ βλεπεις κατι τερατα που τα σκοτωνουν.θυμαμαι πριν 10 χρονια περιπου οταν τα ειχα πρωτοφτιαξει με τον αντρα μου πηγαμε σε εναν ξαδερφο του επισκεψη κ τον βρηκαμε στην αυλη του να καιει μια γατα:evil: την ειχε κλεισει σε εναν τενεκε απο τυρι κ την εκαιγε επειδη λεει του εφαγε ενα σπουργιτακι που ειχε παρει λαβωμενο κ το φροντιζε:evil::evil: εχουν περασει 10 χρονια κ ακομα οσο σκεφτομαι το τι αντικρυσα μου ρχεται να κλαψω.εκεινη τη στιγμη ειχα βαλει τα κλαμματα κ λεω στον αντρα μου σηκω να φυγουμε δε μπορω να κατσω στο σπιτι ενος τερατος:evil:

Καλησπερα κορουες!

Καναμε και εμεις σήμερα το πρωτο μας εμβόλιο. Μας είπε η παιδιατρος οτι απο δω και περα μπορει να σταματησει η αποστειρωση.

Την ρωτησα και για το τζακι και ειπε μονο αν καπνιζει και μονο αν εχουμε ιστορικο με βρογχιτιδες στις οικογενειες μπορει να επιβαρυνει το παιδι.

Και απο οτι βλεπω σε λιγες μερες θα σταματησω τον θηλασμο. :( Γλυκανισο ηπια, τσαι θηλασμου ηπια, μπυρα ηπια, χαπια μαγιας πηρα. Τιποτα,τιποτα, τιποτα! :( :( :( :(

Βασιλική μου εχεις απολυτο δικιο. Εγω χθες του λεω θες να τον αλλαξεις. Πηγε να πει οχι αλλα του λεω δοκιμασε και εφυγα απο το δωματιο! Χιχι! Μια χαρα τα καταφερε!

αν θες να προσπαθησεις κιαλο τοτε οκ.αν αυτη η κατασταση σε καταπιεζει κ σου δημιουργει αγχος κ γενικα συναισθηματικη φορτιση τοτε θα κοιταξεις ποιο ειναι καλυτερο για σας(οχι μονο για το παιδι αλλα κ για σενα.μη ξεχνας αν δεν ειναι καλα η μανα δεν ειναι ουτε το παιδι)

κ στο κατω κατω κ αν δε θηλασεις αλλο δε θα σε κανει λιγοτερο μανα απο οτι εισαι.αν θες πραγματικα να το προσπαθησεις τοτε ενδιαμεσα των θηλασμων κανε κ αντλησεις.οι αντλησεις πρεπει να γινονται 3-4 φορες την ημερα απο 15 λεπτα στο καθε στηθος

το αντλημενο γαλα φυλαξε το σε ειδικα σακουλακια (αποστειρομενα ειδικα για τροφιμα.επισης εχει κ η αβεντ ποτηρακια ειδικα για να καταψυχεις γαλα κ οχι ουροσυλεκτες που παιρνουν μερικες κ αποθηκευουν γαλα!!) βαλτο στην καταψυξη.κραταει 6 μηνες.οποτε κ οταν αποθηλασεις μπορεις να δινεις στις αρχες κ μητρικο κ σκονη.

Holy Diver

δημητρα μπαμ μπαμ τα πεταξε ολα! ξαλαφρωσε ο χοντρουλης μου!

nikx κ εμενα ετσι εκανε κ σταματησα να τον βαζω στο στηθος αλλα αφου εχω γαλα αντλω κ του το δινω κ ετσι πινει μονο δικο μου.θα προτιμουσα να θηλαζε αλλα τετοιο πανηγυρι που γινοταν τα ειχαμε παιξει οικογενειακωσ!

Tnvip2.png

C5iVp2.png

ΕΓΩ μαλλον ειμαι τυχερη στο θεμα με τον αντρα μου . και θα τον ντυση και θα τον αλαξει και θα τον ταιση και υα πραγματα του με βιηθαει να ετοιμασω φτου φτου τι να πω

φροσω η αληθεια ειναι δεν το ειχα σκεφτει αυτο!! τι γατα ηρωα εχω το τερατακι μου!δημηττρα

ναι το ξερω γιατι ο πισσας ειναι ο αρχηγος του σπιτιου εμανε ειναι 8 τα γατια κ επειδη δρουν σαν αγελη μεσ στο σπιτι ο πισσας ιναι ο αρχηγος τους πρωτα αφηνει τις θυληκες να φανε κ μετα οι υπολοιποι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...