Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Αυτή λογικά με το μικροβιολογικο θα έχει πάει σπιτάκι της και κατά τις 5.30 θα πάει να δει το αποτέλεσμα! Είπαμε, επαρχία εδώ, όλα χαλαρά! 

Μα καλά κι αυτή δεν μπορεί να πάει λίγο νωρίτερα; Επειγομαστε μανδαμ!!!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν νομιζω οτι της σαλεψε εαν της ειχε σαλεψει θα επερνε ολα τα παιδια της μαζι κ οχι μονο το αυτιστικο οταν σου σαλευει δεν περνεις σκοινια να δεθεις περνεις μια καραμπινα κ καθαριζεις ολη την οικογενεια κ μετα αυτοκτονεις τεσπα δεν θελω να μιλησω γιατι πιστευω οτι επιτηδες πηρε μαζι της το αυτιοστικο παιδι αμα δεν την παλευεις πεθαινεις μονος σου κ δεν καταδικαζεις ενα αμοιρο πλασμα σε τετοιο θανατο που δεν ηταν κ επιλογη του

Φροσω θεωρώ ότι καμία μάνα που έχει σωας τα φρένα δεν σκοτώνει ένα παιδί και αφήνει ορφανά άλλα δύο. Δεν μπορώ να το δεχτώ. ΄Σίγουρα μετά το θανατο του άντρα της δεν την πάλευε. Τώρα γιατί πήρε μαζί μόνο το ένα δεν μπορώ να το πω. Ίσως στο μυαλό της δεν το καταδίκαζε αλλά το έσωζε. Δεν τη διακαιολογώ με τίποτα απλώς θεωρω ότι δεν πήγαινε καθόλου καλά.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

εχω δει παρα πολλα θριλερ γιατι ειμαιι φαν οπαδος των θριλερ:rolleyes: δε καταλαβα για ποιο λες?τιτλο θυμασαι?η περιλιψη εργου?:P

εκεινο που ειχαν σκοτωσει τους γονεις μπροστα στα ματια του πιτσιρικα κ ειχε κ μια αδερφη που τον προστετευε κ τον πηγαιναν σε εναν ψυχολογο για να μπορεσει να καταλαβει ποιος ειχε σκοτωσει τους γονεις κ ο πιτσιρικας ειχε ψυχωση με τα τραπουλοχαρτα τιτλο δεν θυμαμαι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ **

Κοινωνική, 1994 ( Έγχρ.), 90'

SILENT FALL. Αμερικανική ταινία του Μπρους Μπέρεσφορντ, με τους Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Λίντα Χάμιλτον, Λιβ Τάιλερ. Ένας παιδοψυχολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει ένα αυτιστικό παιδί, το οποίο υπήρξε μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών του. Αστυνομικό μυστήριο και ψυχολογία. Ενδιαφέρον, αν και το φινάλε είναι προβλέψιμο.

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Η μικρη εχει κλεισει η φωνη της, δεν ακουγεται καθολου, ουτε το κλαμα της δεν ακουγεται. Το βραδυ που κοιμομασταν ξυπνησε γιατι πειναγε και δεν την πηρα χαμπαρι, δεν ακουγοταν. Εχτες που ειμασταν στο γιατρο πατησε κατι κλαματα πολυ ζορικα και απο εκει εκλεισε η φωνη της. Τελευταια φορα που την ακουσα να κλαιει ηταν εκει. Αυριο εχουμε το πρωτο μας εμβολιο, δηλαδη θα κλαψει σιγουρα, οποτε δεν προκειται να φτιαξει.:(

MbGIp1.png

καλημερα κι απο εμας,

ελενακι περαστικα στη μπουμπου,

φροσω κι εμενα μ΄ αρεσει πολυ το φορμακι ειναι τελειο μας το πηρε δωρο η μαμα μου

derbybaby εχω κι εγω αποστειρωτη chicco να σου πω την αληθεια μου τον κανανε δωρο αλλα θεωρω οτι ειναι για φουντο αλλα τεσπα, εγω τον αποστειρωνω με νερο και ξυδι ή λεμονι χωρις τα μπιμπερο μετα το πλενω με νερο και fairy ολα μεχρι και τον πατο που κι εμενα ειναι μαυρος κι αφου καθαρισει καλα ξανακανω μια αποστειρωση μονο με νερο και μετα τον χρησιμοποιω αυτο το κανω μια φορα την εβδομαδα για να ειμαι σιγουρη.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Μιλησα στο τηλ με την Κισα. Ειναι σε μετακομιση και δεν εχει ιντερνετ, εχετε τα χερετισματα της και τα φιλια της ολες!!

Απιστευτο! Και τωρα που πηγα να μπω σκεφτομουν οτι το Κισακι εχει εξαφανιστει!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εκεινο που ειχαν σκοτωσει τους γονεις μπροστα στα ματια του πιτσιρικα κ ειχε κ μια αδερφη που τον προστετευε κ τον πηγαιναν σε εναν ψυχολογο για να μπορεσει να καταλαβει ποιος ειχε σκοτωσει τους γονεις κ ο πιτσιρικας ειχε ψυχωση με τα τραπουλοχαρτα τιτλο δεν θυμαμαι
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ **

Κοινωνική, 1994 ( Έγχρ.), 90'

SILENT FALL. Αμερικανική ταινία του Μπρους Μπέρεσφορντ, με τους Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Λίντα Χάμιλτον, Λιβ Τάιλερ. Ένας παιδοψυχολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει ένα αυτιστικό παιδί, το οποίο υπήρξε μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών του. Αστυνομικό μυστήριο και ψυχολογία. Ενδιαφέρον, αν και το φινάλε είναι προβλέψιμο.

δε το εχω δει!!πως μου ξεφυγε εμενα:rolleyes:

Καλημερα κοριτσια. Η μικρη εχει κλεισει η φωνη της, δεν ακουγεται καθολου, ουτε το κλαμα της δεν ακουγεται. Το βραδυ που κοιμομασταν ξυπνησε γιατι πειναγε και δεν την πηρα χαμπαρι, δεν ακουγοταν. Εχτες που ειμασταν στο γιατρο πατησε κατι κλαματα πολυ ζορικα και απο εκει εκλεισε η φωνη της. Τελευταια φορα που την ακουσα να κλαιει ηταν εκει. Αυριο εχουμε το πρωτο μας εμβολιο, δηλαδη θα κλαψει σιγουρα, οποτε δεν προκειται να φτιαξει.:(

γιατι εκλεισε η φωνη της ελενη?ειναι κρυωμενο?παντως αν ειναι κρυωμενο δε πρεπει να κανει εμβολιο αυριο.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Απιστευτο! Και τωρα που πηγα να μπω σκεφτομουν οτι το Κισακι εχει εξαφανιστει!

κιεγω την σκεφτηκα χτες βραδυ λεω που εξαφανηστικε!!αντε κισακι μεγεια το καινουριο σπιτακι!

Holy Diver

καλημέρα κορίτσια!παλι δεν είχα ιντερνετ...παλιο γουιντ!:twisted:

[quote name=Garouf;798254Βασιλική' date=' για δοκίμασε να του βάλεις να ακούσει αυτό από το youtube:

Αν δεν σταματήσει έτσι, βαλτο αφού ηρεμήσει για 1' στο στήθος. Μάλλον θα κοιμηθεί οπότε το τραβάς απο το στήθος.

Κάνε και μια προσευχή.

θα το δοκιμάσω απόψε κιόλας!μακάρι, γιατί δεν παλευεται... πάντως σίγουρα δεν πεινάει,το γάλα μου είναι πάρα πολύ,αφού πολύ σπάνια τρώει απο το 2ο στήθος αλλά αδειάζει σίγουρα το ενα.απο την άλλη δεν περνάει αλμα ανάπτυξης αφου αυτές οι κρίσεις ξεκίνησαν την 3η εβδομάδα και καλά κρατούν!

μηπως παιρνεις συμπληρωμα σιδηρου? εγω που επαιρνα τον πειραζε κ μολις το εκοψα το μωρο συνηλθε! εαν οχι μηπως εκτος απο κολικους πειναει κιολας? μηπως περναει κανενα αλμα ανπτυξης..παντως κ εγω που εδινα ινφακολικ νομιζω πιο πολυ τον ερεθιζε παρα τον βοηθουσε.

μολις το είχες αναφέρει για τον σίδερο τον εκοψα μαχαιρι αλλά δυστυχώς συνεχίζουν.καλού κακού ομως δεν το ξαναπηρα να μην επιβαρύνω την κατάσταση.

αχ αν δεν είχα και εσας να μου συμπαραστέκεστε θα τα είχα παίξει!

ευχαριστώ για όλες τις συβουλές σας!

ρε κορίτσια τι όμορφο τόπικ είναι αυτό?!!!!δεν ξέρω για τα άλλα,αλλά εδώ τα μωρά είναι ολα κουκλιά,το ένα καλύτερο από το άλλο.σήμερα γίναμε και εμείς 2 μηνών και θα βγάλουμε φωτογραφίες να δείτε πόσο μεγαλώσαμε!να μας ζήσουμε βρε κορίτσια ,να μας ζήσουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...