Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

κοριτσαρες εχουμε δοκιμάσει τα πάντα!τι πετσέτες,τι θερμοφόρες,τι καροτσάκι,τι σκούπες,απορροφητήρες κλπ,τι περπάτημα και κούνημα,τι νανουρίσματα,τι φωτεινό δωμάτιο,τι σκοτεινό δωμάτιο,τι μασάζ,τι μπρουμυτα,ανασκελα,ορθια μεχρι και ανάποδα δοκίμασα πάνω στην απελπισία μου.από φάρμακα δίναμε 1 μήνα ινφακολ και τώρα το κόψαμε και δίνουμε βιογαια.ΤΙΠΟΤΑ δεν μας κάνει καλά.το εχω πάρει απόφαση...θα κλαίει μέχρι να εξαντληθει και να αποκοιμηθεί...την ημέρα κάπως την παλευω.το βράδυ δεν παλευεται με τίποτα!αν δεν ήταν ο πατέρας της να την κρατάει για λίγο να ξελαμπικάρω δεν ξέρω τι θα έκανα!ευχομαι μόνο να σταματήσουν στο τρίμηνο και να μην μας πάει στο 6μηνο γιατί δεν θα αντέξω...

....

Καλημέρα στις κοπέλες και τα μπεμπάκια του καφέ!

Βασιλική, για δοκίμασε να του βάλεις να ακούσει αυτό από το youtube:

Αν δεν σταματήσει έτσι, βαλτο αφού ηρεμήσει για 1' στο στήθος. Μάλλον θα κοιμηθεί οπότε το τραβάς απο το στήθος.

Κάνε και μια προσευχή.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

κοριτσαρες εχουμε δοκιμάσει τα πάντα!τι πετσέτες,τι θερμοφόρες,τι καροτσάκι,τι σκούπες,απορροφητήρες κλπ,τι περπάτημα και κούνημα,τι νανουρίσματα,τι φωτεινό δωμάτιο,τι σκοτεινό δωμάτιο,τι μασάζ,τι μπρουμυτα,ανασκελα,ορθια μεχρι και ανάποδα δοκίμασα πάνω στην απελπισία μου.από φάρμακα δίναμε 1 μήνα ινφακολ και τώρα το κόψαμε και δίνουμε βιογαια.ΤΙΠΟΤΑ δεν μας κάνει καλά.το εχω πάρει απόφαση...θα κλαίει μέχρι να εξαντληθει και να αποκοιμηθεί...την ημέρα κάπως την παλευω.το βράδυ δεν παλευεται με τίποτα!αν δεν ήταν ο πατέρας της να την κρατάει για λίγο να ξελαμπικάρω δεν ξέρω τι θα έκανα!ευχομαι μόνο να σταματήσουν στο τρίμηνο και να μην μας πάει στο 6μηνο γιατί δεν θα αντέξω...

....

Καλημέρα στις κοπέλες και τα μπεμπάκια του καφέ!

Βασιλική, για δοκίμασε να του βάλεις να ακούσει αυτό από το youtube:

Αν δεν σταματήσει έτσι, βαλτο αφού ηρεμήσει για 1' στο στήθος. Μάλλον θα κοιμηθεί οπότε το τραβάς απο το στήθος.

Κάνε και μια προσευχή.

χαχαχαχα ολες οι ηλεκτρικες συσκευες σε ενα! χαχαχαχα! καλοοοοοοο!

MbGIp1.png

Φροσω ποσο νερο κ ποσο λεμονι? υποτιθεται οτι αποστειρωνει με 100 μλ νερο σε 10 λεπτα αν κ τωρα διαρκει κ μισαωρο ο κυκλος αποστειρωσης..

garouf το ειχα πει κ σε αλλη μια κοπελα, μηπως παιρνεις συμπληρωμα σιδηρου? εγω που επαιρνα τον πειραζε κ μολις το εκοψα το μωρο συνηλθε! εαν οχι μηπως εκτος απο κολικους πειναει κιολας? μηπως περναει κανενα αλμα ανπτυξης..παντως κ εγω που εδινα ινφακολικ νομιζω πιο πολυ τον ερεθιζε παρα τον βοηθουσε.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

ελενη βαλτης μπαντονετα με λαδι μεσα στον ποπο κ αν δε κανει μεχρι αυριο τοτε παρε βρεφικο κλυσμα(ρωτα παιδιατρο πρωτα) δωστης κ σκετο τσαι χαμομηλι η μελισσοχορτο

Holy Diver

ελενη βαλτης μπαντονετα με λαδι μεσα στον ποπο κ αν δε κανει μεχρι αυριο τοτε παρε βρεφικο κλυσμα(ρωτα παιδιατρο πρωτα) δωστης κ σκετο τσαι χαμομηλι η μελισσοχορτο

Τα εκανε πριν μιση ωρα, ευτυχως! Τουλαχιστον απαλαχτηκαμε απο αυτο!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

απο οτι καταλαβα απο της ειδησεις που ακουγα το πρωι με διαλλειματα οτι η τυππισα αφου σκοτωθηκε ο αντρας της τα βρηκε μπαστουνια μαλλον οποτε πηρε το αυτιστικο της παιδι κ πηγαν να πνιγουν κ ειχαν δεθει αναμεταξυ τους με πλαστικο πο δενουμε τα κουτια

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Eιναι πραγματικα τραγικο. Δεν μπορω να την κατηγορησω βρε Δημητρα...Βασικα δεν εχω λογια, τι να πω???:( Και το αυτιστικο παιδακι που θα εμενε πισω ποιος θα το φροντιζε καλυτερα απο την μανα του? Το πηρε μαζι της για να μην παιδευεται και αυτο και να μην επιβαρυνει και τους αλλους! Γιατι δεν πηρε καποιο αλλο απο τα παιδια της? Μηπως σε αυτο επειδη ειχε προβλημα του ειχε περισσοτερη αδυναμια και γιαυτο το πηρε??? Ας μην την κρινουμε καλυτερα...Ο Θεος και μονο ειναι αρμοδιος γιαυτο! Το κριμα ειναι στα αλλα δυο παιδακια που εχασαν μανα, πατερα, αδελφια! Αυτα λυπαμαι μονο. :(

MbGIp1.png

το ειπα κ στο αλλο ποστ...τα ορφανα αυτιστικα παιδια πρεπει να τα σκοτωνουμε?οχι...απλα η τυπισσα ηταν καλοβολεψακιας .η ευκολη λυση.να πεθανει.να μην αντιμετωπισει τιποτα.να μη στηριξει τα παιδια της.πεθαινει κ τελειωσε!παω να αλλαξω την μπεμπα!εκανα σημερα φαριν λακτε για τον μικρο επειδη οταν ειχε γαστρεντεριτιδα του ειχα παρει να τρωει μιας κ δεν ετρωγε τιποτε αλλο...κ εκει που διπλωνα κατι ρουχααπο το στεγνωτηριο..λεω μεσα μου ''τι ησυχια ειναι αυτη!!"' κ τον βλεπω να ταιζει το μωρο φαριν λακτε για 6 μηνων:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ποσο του εδωσε δε ξερω!τον ρωταω.μια μου λεει πολυ μια μου λεει λιγο!

παντως κ αυτη μεσα στην τρελη χαρα ετρωγε αν ειναι δυνατον!!!βαρυστομαχια θα παθει!:confused::confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...