Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ Ελενάκι! Ψαχνω κανένα πρόγραμμα να το κάνει αυτο γιατι τα online λιγο με αγχωνουν μήπως κρατανε τις φωτογραφιες μετα...

Δεν εχεις και αδικο...λιγα εχουμε ακουσει που γινονται?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν εχεις και αδικο...λιγα εχουμε ακουσει που γινονται?

υπαρχει ενα τετοιο προγραμμα το ενα ειναι το mgi k to allo gmt den to uymamai alla to exw kapoy sto σκληρο δισκο τον εξωτελικο photokati ελεγε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

υπαρχει ενα τετοιο προγραμμα το ενα ειναι το mgi k to allo gmt den to uymamai alla to exw kapoy sto σκληρο δισκο τον εξωτελικο photokati ελεγε

Εγω παλι δεν τα ξερω καθολου. Ωραια η φωτο. Ειδες που βρηκες και γατουλες εκει μεσα να φτιαξεις φωτο?:tongue::tongue:

MbGIp1.png

Λοιπον, η μπεμπα μου εχτες ξυπνησε μονο μια φορα στις 2 τη νυχτα για γαλα και μετα στις 7 το πρωι. Μια χαρα ηταν, ελπιζω να παμε ετσι και σημερα!:P Εχει βηχα ομως σημερα, μου φαινετε την αρπαξε, αν βηχει και αυριο θα την παω στο παιδων.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και μπεμπακια εμεις ετοιμαζομαστε για να παμε στο γιατρο να κανουμε το πρωτο εμβολιο. ο γιοκας μου μεχρ τις 4 το πρωι ηταν ξυπνιος . τι θα γινει με αυτο το πεισπαταρικο μωρο δεν ξερεω δεν θελει να κοιμηθει με τπτ

καλημερα κοριτσια! μηπως χρησιμοποιει καμια σας αποστειρωτη chicco? εγω τον πηρα κ η αληθεια τωρα που αντλω τον χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα αλλα εχει πιασει κατι σαν σκουρια ο πατος κ ενω τον καθαριζω κ με λευκο ξυδι κ με ξινο τα μπιμπερο μου βρωμανε μετα την αποστειρωση ενω οταν τα βαλω πλυμενα καθαρα μοσχοβολανε! μηπως ειναι ωρα να τον φουνταρω?

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Τελικα η μπεμπα εχτες εβηχε και τη νυχτα. Σημερα ειχα ραντεβου σε παιδορθοπεδικο στο παιδων για τα ποδαρακια της, γιατι με την εξοδο απο το μαιευτηριο που την εξετασε η παιδιατρος μου ειπε οτι τα ισχυα της ειναι χαλαρα και να την παω να την κοιταξει παιδορθοπεδικος. Πηγα τελικα σημερα και μου λεει ο γιατρος, δεν εχει τιποτα λεει το μωρο, μια χαρα ειναι, ποιος ειπε τετοιες βλακειες? Θα σου κλεισω μου λεει ενα ραντεβου να ερθεις να κανουμε εναν υπερηχο να το κοιταξουμε καλυτερα, αλλα οπως την βλεπουμε εμεις δεν εχει προβλημα. Μιας και ειμουν λοιπον στο παιδων, λεω ας παω να την κοιταξει και ο παιδιατρος επειδη βηχει. Πηγαμε και στον παιδιατρο και την εξετασε, την ακροαστηκε και μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα, ουτε ακροαστηκα, αλλα εχει στοματιτιδα :(. Μου λεει, τα αποστειρωνετε τα μπιμπερο? Της λεω και βεβαια τα αποστειρωνω και τα μπιμπερο και τα καπακια και τις πιπιλες και ολα! Μου λεει εχει μολυνση στην γλωσσα της και μου εγραψε την daktarin να της βαζω στη γλωσσα 4 φορες την ημερα. Για αλλο πηγα, αλλο μου βγηκε.:evil::( Μου ειπε να την παρακολουθω και αν κανει πυρετο η ανασαινει γρηγορα να την ξαναπαω στο παιδων.

MbGIp1.png

Την Πεμπτη εν τω μεταξυ εχουμε ραντεβου για το πρωτο εμβολιο στο κεντρο μανας και παιδιου. Ξερει καμια που το εχει κανει να μου πει ποσο κοστιζει το εμβολιο με το ικα? Και για να δουμε, θα το κανουμε κιολας? Αν ειναι κρυωμενη η μικρη ακομα.

MbGIp1.png

καλημερα κοριτσια! μηπως χρησιμοποιει καμια σας αποστειρωτη chicco? εγω τον πηρα κ η αληθεια τωρα που αντλω τον χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα αλλα εχει πιασει κατι σαν σκουρια ο πατος κ ενω τον καθαριζω κ με λευκο ξυδι κ με ξινο τα μπιμπερο μου βρωμανε μετα την αποστειρωση ενω οταν τα βαλω πλυμενα καθαρα μοσχοβολανε! μηπως ειναι ωρα να τον φουνταρω?

Αντι για αυτα τα δυο να βαζεις νερο κ λεμονι μεσα κ γινετε σουπερ ο καδος κ εγω σην αρχη το εκανα οπως εσυ αλλα μετα κοντευα να πεθανω απο την μποχα των μπιμπερων κ θυμηθηκα απο την σχολη οτι κ το λεμονι κανει δουλεια στα αλατα γιατι ειναι οξινο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Την Πεμπτη εν τω μεταξυ εχουμε ραντεβου για το πρωτο εμβολιο στο κεντρο μανας και παιδιου. Ξερει καμια που το εχει κανει να μου πει ποσο κοστιζει το εμβολιο με το ικα? Και για να δουμε, θα το κανουμε κιολας? Αν ειναι κρυωμενη η μικρη ακομα.

αφου βρε δεν ειναι κρυωμενο το μωρο μηπως να βαλεις εναν υγραντηρα μεσα στο δωματιο γιατι ξερενετε η ατμοσφαιρα απο την θερμοτητα?? τιποταα δεν πληρωνεις στο κεντρο μανας κ παιδιου απλα εχεις βγαλει αμκα του παιδιου??

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αφου βρε δεν ειναι κρυωμενο το μωρο μηπως να βαλεις εναν υγραντηρα μεσα στο δωματιο γιατι ξερενετε η ατμοσφαιρα απο την θερμοτητα?? τιποταα δεν πληρωνεις στο κεντρο μανας κ παιδιου απλα εχεις βγαλει αμκα του παιδιου??

Το ξερω βρε οτι δεν πληρωνεις τιποτα στο μανας και παιδιου, το εμβολιο ομως που το αγοραζεις απο το φαρμακειο ποσο κανει? Δεν το πληρωνεις? Εχω βγαλει αμκα απο 5 ημερων.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...