Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε καλα ειστε? ολοι την εβδομαδα ο γιοκας μου δεν κοιματαια καθολου τη ημερα ζητημα αν θα κοιμηθει 1 η 2 ωρες . κοιμαται μονο 12 το βραδυ και ξυπναει το πρωι, σ τι οφελετε αυτο βρε κοριτσια? κια εδω κι 2 μερες βγαζε σχεδον ολο το φαγητο του γουλιες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μελίνα καλώδιο που συνδέει την μηχανή με τον υπολογιστή έχεις?

χριστινακι οχι δεν εχω θα ψαξω να δω εαν πουλανε σε ευχαριστω δεν το ειχα σκεφτει

ποπη νομιζω οτι οσο μεγαλωνουν δεν κοιμουνται ολη μερα μενουν αρκετες ωρες ξυπνια μπορει και 10 τωρα για το φαγητο δεν ξερω το εχετε ψαξει για ΓΟΠ?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

τι ειναι το ΓΟΠ?

γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Μελινάκι λογικά θα είχε μέσα στο κουτί της μηχανης καλωδιο.

Δημητρααααα θελω την γνωμη σου. Ο μικρος εβγαλε γαλα ήταν λιγο κίτρινο και μυρίζε απιστευτη ξινιλα. Επίσης πάλι εχει μυξούλες. Τι λες το τσιμπησαμε το κρυωματακι μας?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Μελινάκι λογικά θα είχε μέσα στο κουτί της μηχανης καλωδιο.

Δημητρααααα θελω την γνωμη σου. Ο μικρος εβγαλε γαλα ήταν λιγο κίτρινο και μυρίζε απιστευτη ξινιλα. Επίσης πάλι εχει μυξούλες. Τι λες το τσιμπησαμε το κρυωματακι μας?

μαλλον κρυοματακι ειναι γιαυτο κ βρωμαει ξυνιλα κ εχει μυξες.βαζε φυσιολογικο ορο στη μυτουλα του αρκετες φορες την ημερα για να μη μαζεψουν υγρο τα αυτακια!αν δεις οτι χειροτερευει παρε τηλ τον γιατρο

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε καλα ειστε? ολοι την εβδομαδα ο γιοκας μου δεν κοιματαια καθολου τη ημερα ζητημα αν θα κοιμηθει 1 η 2 ωρες . κοιμαται μονο 12 το βραδυ και ξυπναει το πρωι, σ τι οφελετε αυτο βρε κοριτσια? κια εδω κι 2 μερες βγαζε σχεδον ολο το φαγητο του γουλιες

ποπακι τα κακα του συνεχιζουν να ειναι πρασινα?

παντως μπορει να κρυωσε το στομαχακι του γιαυτο σου εβγαζε γουλιες.αυριο εχεις παιδιατρο απο οτι θυμαμαι σωστα?να αναφερεις τα πρασινα κακα και τις γουλιες.τα μωρα που εχουν ΓΟΠ εκτος απο γουλιες συνηθως κλαινε και κατα την ωρα του φαγητου.εκτος κ αν εχουν ελαφρυα ΓΟΠ.

δεν ειναι τιποτα ειναι κατι που περναει αν το χειριστεις σωστα δεν κραταει πολυ καιρο.συνηθως η ΓΟΠ περναει μεχρι τους 18 μηνες.

Holy Diver

μαλλον κρυοματακι ειναι γιαυτο κ βρωμαει ξυνιλα κ εχει μυξες.βαζε φυσιολογικο ορο στη μυτουλα του αρκετες φορες την ημερα για να μη μαζεψουν υγρο τα αυτακια!αν δεις οτι χειροτερευει παρε τηλ τον γιατρο

Ευχαριστώ Δημητρούλα! Περιπου ποσες φορες ειναι ιδανικες να βαζω φυσιολογικο ορο?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ευχαριστώ Δημητρούλα! Περιπου ποσες φορες ειναι ιδανικες να βαζω φυσιολογικο ορο?

καθε 2-3 ωρες βαζε αλλα δεν κανει τιποτα κακο.καθαρο νερακι ειναι.

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσια τι γινεται ??? εμεισ σημερα μειναμε μεσα λογο οτι ο μπαμπας δουλευε και ηρθε πριν λιγο οποτε η βολτα ακυρωθηκε .καθομουν και διαβαζα στο φορουμ για βρεφικουσ σταθμους και μου βγηκαν τα ματακια μου με αυτα που ακουσα εχω πολυ δρομο ακομα και πολυ ψαξημο

Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις σήμερα πήγαμε μια βολτίτσα αλλά έπιασε βροχή και γυρίσαμε αρον άρον πίσω. Ποπη θα στείλεις το μικρό σε βρεφικό; Θέλει όντως πολύ ψάξιμο. Για ιδιωτικό συζητάς ή για δημόσιο;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

κοριτσια σας ευχαριστούμε πολύ για τα κομπλιμέντα!

τι να σας πώ για τους κολικούς,κλαιει ασταμάτητα για ώρες,τσιρίζει λες και σφάζουμε γουρουνάκι!σας μιλάω ώρες ώρες κλαίει τόσο δυνατά που αδυνατώ να την κρατήσω κοντά στο σώμα μου και αναγκάζομαι να βάλω μπαμπάκια στα αφτιά.σας λέω οτι απο κάτω μας μενει 1 νιοπαντρο ζευγαρι,τωρα πια ούτε που θέλουν να κανουν παιδακι.κινητη διαφημιση για την αντισυλληψη εχουμε καταντησει με τους παλιοκολικούς!:twisted::twisted::twisted:

αχ σεκαταλαβαινω εναι αφορητη αυτοι η κολικοι με το ζορι αντεξα .παρε μια πετσετα σιδερωσε την καλα να ζεσταθει και βαλτην στην κοιλιτσα τησ και μετα η κοιλιτσα τησ με την δικια σου να ενωθουν για να ζεσταθε και να ηρεμησειι. δεν ξερω ψαχνω ενα απο τα δυο αλλα να μασ περνει και οικονομικα βεβαια . με ενα μισθο δεν τα βγαζεις περα θελουμε να κανουμε και γαμο και βαφτηση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...