Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

axaxaxxaxa της εκανα αναφορα για την αγγελια οτι ειναι απαραδεκτω η εμπορια γουνας μεσα σε ενα φορουμ πιου προσπαθει να καλυτερεψει των κοσμο

χαχαχαχαχαχα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εδώ οι καλές οι γούνες!!!

Έχει η πεθερά μου, είστε να της επιτεθούμε όλες μαζί? (Να γλιτώσουν και τα ζωάκια, να γλιτώσω κι εγώ):mrgreen:

τι χρωμα ειναι η γουνα για να παρω την αναλογη μπογια να της ριξω επναω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλημερα κι απο εμενα,

Βασιλικη μια κουκλα η μικρη να σας ζησει και υπομονη με τους κολικους σε καταλαβαινω ειχαμε κι εμεις κι ηταν πολυ δυσκολο ομως οταν σαραντισε και μετα ευτυχως για το μωρο εξαφανιστηκαν,

κοριτσια εχω μια απορια εγω εχω μια τραβηξει φωτογραφιες με τη φωτογραφικη μηχανη και δεν εχω ιδεα πως μπορω να τις αποθηκευσω στον υπολογιστη για να τις ανεβασω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

φροσω δημητρα κι εγω μαζι σας απορω πως αγοραζουν τα καημενα τα ζωακια και μετα τα πουλαει και παραπονιεται γιαυτα που ακουει, απαραδεκτη και λιγα ακουει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Πήγαμε την παρασκευή παιδιατρο αλλα δεν κάναμε εμβόλιο γιατί της είπα ότι είχε τη μυτούλα του και την πέμπτη κοιμόταν όλη μέρα πραγμα περιεργο για το παιδάκι μου! :D Τωρα θα το κάνουμε την πέμπτη.

Μας εξέτασε και μας μέτρησε. Ειμαστε 5600 και 62 εκ.

Βασιλική μου υπομονή με τη μικρή! Μπορει να της περασει και πιο γρηγορα.

Φροσάκι μου άρεσε πάρα πολύ το ποιηματάκι που πρότεινε η Joan.

Μελίνα καλώδιο που συνδέει την μηχανή με τον υπολογιστή έχεις?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...