Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι βρε φροσακι ειναι το λεγομενο '''παιδι σαντουιτς'' ξερω πως τα 2α παιδια(οταν υπαρχει 3ο) το αντιμετωπιζουν διαφορετικα διοτι το 2ο παιδι δεν ειχε ποτε τον ιδιο ενθουσιασμο που δειχνεις στο πρωτο μιας κ εισαι προετοιμασμενος για το τι σε περιμενει(ποτε μιλαει ποτε περπαταει κλπ) αλλα εχει κ παντα τον ανταγωνισμο του 1ου παιδιου(ειναι μεγαλυτερο αρα τα κανει ολα καλυτερα).το 3ο παιδι εχει περισσοτερη φροντιδα απο αυτο μιας κ ειναι μωρο κ αρα κ την περισσοτερη προσοχη(αφου εχει περισσοτερες αναγκες).αρα ο καλουλης μου ζηλευει το ξερω.ασχετα αν εγω τον βλεπω μπεμπεκι ακομα(την ραφαελα οταν ηταν 3 τη θεωρουσα μεγαλη.αυτον ακομα μπεμπη τον νομιζω:rolleyes:)

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

TI κανετε κοριτσακια μου ??? πως ηταν ημερα σας σημερα με τα μωρακια σας ?εμας σημερα ηταν η πρωτη ερα που μειναμε μονοι μας διοτι ο μπαμπας πηγε στην δουλεια περασαμε πολυ ωραια και ησυχα . το μονο που μ ανησυχη οτι εδω και 3 ημερες κοιμαται αργα και γενικα δεν κοιμαται πανω απο μια ωρα και δεν ξερω τι φταιει . δημητρα και σημερα πρασινα τα κακα του και σκουρο πρασινο κιλας και μετα κιτρινα αν και εδω και 3 ημερες τσαι δεν δινουμε μεχρι την τριτη που θα παμε στο γιατρο

ναι βρε φροσακι ειναι το λεγομενο '''παιδι σαντουιτς'' ξερω πως τα 2α παιδια(οταν υπαρχει 3ο) το αντιμετωπιζουν διαφορετικα διοτι το 2ο παιδι δεν ειχε ποτε τον ιδιο ενθουσιασμο που δειχνεις στο πρωτο μιας κ εισαι προετοιμασμενος για το τι σε περιμενει(ποτε μιλαει ποτε περπαταει κλπ) αλλα εχει κ παντα τον ανταγωνισμο του 1ου παιδιου(ειναι μεγαλυτερο αρα τα κανει ολα καλυτερα).το 3ο παιδι εχει περισσοτερη φροντιδα απο αυτο μιας κ ειναι μωρο κ αρα κ την περισσοτερη προσοχη(αφου εχει περισσοτερες αναγκες).αρα ο καλουλης μου ζηλευει το ξερω.ασχετα αν εγω τον βλεπω μπεμπεκι ακομα(την ραφαελα οταν ηταν 3 τη θεωρουσα μεγαλη.αυτον ακομα μπεμπη τον νομιζω:rolleyes:)

Το ειπα γιατι κ ο αντρας μου ειναι το παιδι σαντουιτσ κ ολο θελει να του δινω πιο πολυ σημασια ηταν λιγο παραμελημενος γενικα κ τωρα εχει βρει αγαπη κ προδερμ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

TI κανετε κοριτσακια μου ??? πως ηταν ημερα σας σημερα με τα μωρακια σας ?εμας σημερα ηταν η πρωτη ερα που μειναμε μονοι μας διοτι ο μπαμπας πηγε στην δουλεια περασαμε πολυ ωραια και ησυχα . το μονο που μ ανησυχη οτι εδω και 3 ημερες κοιμαται αργα και γενικα δεν κοιμαται πανω απο μια ωρα και δεν ξερω τι φταιει . δημητρα και σημερα πρασινα τα κακα του και σκουρο πρασινο κιλας και μετα κιτρινα αν και εδω και 3 ημερες τσαι δεν δινουμε μεχρι την τριτη που θα παμε στο γιατρο

ισως να ειναι αλλεργια ισως να ευθυνεται κ το γαλα δε ξερω!απο οσο ξερω τα πρασινα κακα οταν πινει σκονη το μωρο ειναι μαλλον αλλεργια .τι υφη εχουν?δηλαδη ειναι σκληρα ?

Holy Diver

Διαφημίσεις

δε ξερω ρε συ ποπακι μπερδευτικα:rolleyes: ισως ειναι κ δυσκοιλιοτητα.καλυτερα ομως να το πεις στο γιατρο σου να δουμε τι θα πει.εχεις παρατηρησει κατι αλλο?πχ λιγο αιμα στα κακα καμια φορα?η βηχας οι συχνοι εμετοι?

Holy Diver

Νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα με τα κακα, ειναι φυσιολογικο αυτο το χρωμα. Και η δικια μου ετσι τα κανει. Σκουρο πρασινο και κιτρινο μουσταρδι.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Το ειπα γιατι κ ο αντρας μου ειναι το παιδι σαντουιτσ κ ολο θελει να του δινω πιο πολυ σημασια ηταν λιγο παραμελημενος γενικα κ τωρα εχει βρει αγαπη κ προδερμ

Κυρα μου και παλι παραμελημενο τον εχεις τον αντρουλη σου, διοτι στις φωτο βλεπουμε εσενα και την κορουλα σου, μεχρι και αυτο το παλιοσημα του Ολυμπιακου, τον αντρουλη σου δεν τον εχεις βαλει!!! Οποτε, μηπως δικαιολογημενα θελει περισσοτερη προσοχη?:tongue:

MbGIp1.png

καλημερααααααααααααααααααα

κ εκεινος ειναι στις φωτο αλλα οποτε ενεβαζω φωτο του στο διαδυκτιο μου λεει οτι του παταω τα προσωπικα του δεδομενα οποτε κ εγω δεν τον βγαζω φωτο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Αααααα καλααααααα και ο δικος μου δεν θελει να ανεβαζω φωτο στο ιντερνετ ουτε της κορης μας. Αφου εχουμε φτιαξει και βιντεο στο youtube και το εχει κανει απορρητο να μην το βλεπει κανενας!:rolleyes: Αφηστε που εχει αρχισει 2 μερες τωρα να μου λεει οτι την κορη μας την αγαπαει πιο πολυ απο μενα :rolleyes: και οτι η μπεμπα θα αγαπαει περισσοτερο εκεινον παρα εμενα! :twisted: χαχαχαχαχαχαχαχα! Και εγω αυτο θελω του λεω, η μπεμπα να αγαπαει πιο πολυ εσενα παρα εμενα! χαχαχαχα! Πως να το παρω εγω τωρα αυτο???? Να ζηλεψω? Δεν ζηλευω....για πειτε μου! Οχι, πειτε μου, πως????:twisted:

MbGIp1.png

Αααααα καλααααααα και ο δικος μου δεν θελει να ανεβαζω φωτο στο ιντερνετ ουτε της κορης μας. Αφου εχουμε φτιαξει και βιντεο στο youtube και το εχει κανει απορρητο να μην το βλεπει κανενας!:rolleyes: Αφηστε που εχει αρχισει 2 μερες τωρα να μου λεει οτι την κορη μας την αγαπαει πιο πολυ απο μενα :rolleyes: και οτι η μπεμπα θα αγαπαει περισσοτερο εκεινον παρα εμενα! :twisted: χαχαχαχαχαχαχαχα! Και εγω αυτο θελω του λεω, η μπεμπα να αγαπαει πιο πολυ εσενα παρα εμενα! χαχαχαχα! Πως να το παρω εγω τωρα αυτο???? Να ζηλεψω? Δεν ζηλευω....για πειτε μου! Οχι, πειτε μου, πως????:twisted:

καλημερα κι απο εμενα,

μια απο τα ιδια κιο δικος μου, δεν θελει να ανεβαζω φωτο ουτε του μωρου ουτε δικες μας, ελενη μαζι σου κι εμενα τα ιδια λεει αστους να νομιζουν πλακα εχει εξαλλου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημέρα σε όλες τις κοπέλες. Ελένη η μόνη λύση που βλέπω στο πρόβλημά σου είναι να βάλεις μπρος για το δεύτερο και να προσεύχεσαι να είναι αγόρι. Τα αγόρια συνήθως έχουν αδυναμία στις μαμάδες οπότε θα είστε κ οι δύο χαρούμενοι:P.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...