Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Έχετε βάλει βλαστοκυστη με προεμφυτευτικο να υποθέσω? Αν ναι, σημαίνει ότι το έμβρυο έχει ελεγχθεί για πολλά σύνδρομα. Θα σας πει ποσοστά στην αυχενική. Τι ηλικία έχεις? Επειδή εγώ ήμουν 36,5 και παρόλο που η αυχενική ήταν πολύ καλή, έστειλα και το αίμα για έλεγχο. Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε μια χαρά! Να ευχαριστηθείς τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας!!! 

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Όταν λες ελεγμένη βλαστοκυστη εννοείς προεμφυτικο ? 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν μου λες...στο Τζάνειο κάνεις κανονικό υπέρηχο?Γιατι δεν έχει τύχει να κάνω κανέναν εκεί και δεν ξέρω.Αν είναι να πω την Δευτέρα στον γιατρό να μου κάνει εκεί έναν να μην πηγαίνω έξω!Απλά εκεί στο ιατρείο έχω δεί μόνο το μηχάνημα που ακούνε το μωρό!

ναι στο τζανειο σου κανουν κανονικο υπερηχο εκει εκανα τον πρωτο μου υπερηχο ζητα το δεν εχεις να χασεις τιποτα εκει που περιμενουμε για τον γιατρο απο την αλλη πλευρα ειναι ο υπερηχος

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Πως είστε σήμερα?Εγώ είμαι καλά, απο χτες το απόγευμα έχω κάτι πονάκια δεξιά, κάτι αριστερά, λίγο απο'δω, λίγο απο κεί!:roll: Εχτές το μεσημέρι αφού κοιμόμουνα και νόμιζα ότι μες στον ύπνο μου έκανα καμιά απότομη κίνηση εγώ αλλά τελικά διαπίστωσα ότι δεν είχα κάνει κάτι αφού τα πονάκια αυτά τα στιγμιαία τα είχα μέχρι το βράδυ αραιά και πού και χωρίς λόγο.Αύριο μπαίνω στην 18η εβδομάδα!

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Μπαίνω να σας χαιρετήσω γιατί θα μαζέψει ο μπαμπάς μας το λάπτοπ. Θα βρω ίντερνετ να μαθαίνω νέα σας! Έχω αγωνία και με την Κούλα! Κούλαααα??? Πού είσαι??? Τα πονάκια είναι φυσιολογικά Ελένη,μην αγχώνεσαι! :lol: Πάω να φτιάξω φρουτόκρεμα!!! Πώς καταφέρνω να τα λέω όλα σε ένα μνμ κάθε φορά...?!!!

Α!!! Ευχαριστούμε και για τα κοπλιμάν για τον μπέμπη! Εύχομαι σε όλες όμορφα και γερά μωράκια!

Καλημέρα κοριτσάρες. Kata συγχαρητήρια για την Β Επιπέδου. :DΕλένη καλωσήρθες. Κούλα που είσαι να μας πεις τα νέα σου; Πήγα το Σάββατο να δω για καροτσάκια και μου άρεσαν πολύ τα brevi. Τα ξέρει καμία; Είναι αξιόπιστα; Βρήκα μια καταπληκτική τιμή. 300 Ε για καροτσάκι, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου. :lol:Σκέφτομαι να το κλείσω από τώρα γιατί ήταν το τελευταίο στο συγκεκριμένο μαγαζί (εξ ου και η καλή τιμή).

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Νομίζω ότι τις τελευταιές μέρες νιώθω το μωράκι μου αλλά δεν είμαι και σίγουρη! Μάλλον πρέπει να μου ρίξει καμία δυνατή κλωτσιά για να σιγουρευτώ! :roll:

Κούλα ο γιατρός απ'ότι φαίνεται σου έγραψε και την αδειούλα για να μην έχεις μπει ούτε σήμερα! :wink: Άντε βρες λίγο χρόνο να μας πεις τα νέα σου!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα κοριτσάρες. Kata συγχαρητήρια για την Β Επιπέδου. :DΕλένη καλωσήρθες. Κούλα που είσαι να μας πεις τα νέα σου; Πήγα το Σάββατο να δω για καροτσάκια και μου άρεσαν πολύ τα brevi. Τα ξέρει καμία; Είναι αξιόπιστα; Βρήκα μια καταπληκτική τιμή. 300 Ε για καροτσάκι, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου. :lol:Σκέφτομαι να το κλείσω από τώρα γιατί ήταν το τελευταίο στο συγκεκριμένο μαγαζί (εξ ου και η καλή τιμή).

Μελίνα βλέπω τώρα τα καρότσια που λες στο ίντερνετ! Δεν τα είχα ξαναδεί! πιο μοντέλο όμως κοιτάς να πάρεις?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μελίνα βλέπω τώρα τα καρότσια που λες στο ίντερνετ! Δεν τα είχα ξαναδεί! πιο μοντέλο όμως κοιτάς να πάρεις?

Χριστινάκι, τo B-one είχαν μόνο σε αυτό το κατάστημα που πήγα (300 Ε) και είναι ευκολοδήγητο και πανάλαφρο. Μου φαίνεται όμως λίγο φτωχό. Και το Οvo μου αρέσει αλλά δεν το είχαν.

Χριστινάκι, τo B-one είχαν μόνο σε αυτό το κατάστημα που πήγα (300 Ε) και είναι ευκολοδήγητο και πανάλαφρο. Μου φαίνεται όμως λίγο φτωχό. Και το Οvo μου αρέσει αλλά δεν το είχαν.

Το Ovo είναι στο ίδιο στυλ με το Quinny(το είδα απο κοντά)!Πήγα και εγώ το σάββατο να κοιτάξω καροτσάκια και τελικά πέσαμε και σε γνωστή του άντρα μου! Το quinny μου είπε να το απορρίψω γιατί μπορεί να πιάνει λίγο χώρο αλλά δεν είναι σταθερό! Εκείνη ήταν υπέρ του per perego!το έβαλε και στο τουτού μου και χώρεσε μια χαρά!Στα mothercare που είχα πάει μάλλον η πωλήτρια δεν ήξερε και πολλά απο καρότσια.... Έτσι λέμε να καταλήξουμε στο pliko p3.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλή εβδομάδα κοριτσάρες!εγώ πήγα και σήμερα στην οδοντίατρο γιατί ο πόνος δεν πέρασε 100%.μου έκανε 2 ακόμα ενέσεις και θα ξαναπάω την άλλη δευτέρα να μου αποτελειώσει το σφράγισμα... την ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα με τα σφραγίσματα λόγω εγκυμοσύνης και μου είπε όχι.δεν ξέρω αλλά δεν της έχω και πολύ εμπιστοσύνη. εσάς τι σας έχουν πει?σκέφτομαι να φτιάξω και τα υπόλοιπα δόντια μια που δεν κάνω τίποτα άλλο.

ααα! ξέχασα να σας πω. χθές αποφάσισα να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας και εκεί που έσκυψα σε 1 χαμηλό ράφι ,ένιωσα χαμηλά στην κοιλιά μου κάτι να μετακινείται δεξιά!μετά έγινε μια μπάλα πολύ σκληρή ενώ από τα αριστερά η κοιλιά μου ήταν χαλαρή.το στρίμωξα το φουκαριάρικο και είπε να πάει πιο πέρα...άντε είναι η σειρά της φρόσως και της ελένης τώρα!

ανυπομονώ πότε θα έρθει η παρασκευή να πάω στον γιατρό!!!!

Διαφημίσεις

καλή εβδομάδα κοριτσάρες!εγώ πήγα και σήμερα στην οδοντίατρο γιατί ο πόνος δεν πέρασε 100%.μου έκανε 2 ακόμα ενέσεις και θα ξαναπάω την άλλη δευτέρα να μου αποτελειώσει το σφράγισμα... την ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα με τα σφραγίσματα λόγω εγκυμοσύνης και μου είπε όχι.δεν ξέρω αλλά δεν της έχω και πολύ εμπιστοσύνη. εσάς τι σας έχουν πει?σκέφτομαι να φτιάξω και τα υπόλοιπα δόντια μια που δεν κάνω τίποτα άλλο.

ααα! ξέχασα να σας πω. χθές αποφάσισα να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας και εκεί που έσκυψα σε 1 χαμηλό ράφι ,ένιωσα χαμηλά στην κοιλιά μου κάτι να μετακινείται δεξιά!μετά έγινε μια μπάλα πολύ σκληρή ενώ από τα αριστερά η κοιλιά μου ήταν χαλαρή.το στρίμωξα το φουκαριάρικο και είπε να πάει πιο πέρα...άντε είναι η σειρά της φρόσως και της ελένης τώρα!

ανυπομονώ πότε θα έρθει η παρασκευή να πάω στον γιατρό!!!!

Βασιλική εγώ ακόμα δεν έχω πονόδοντο Δόξα Το Θεό, αλλά σίγουρα θα με πιάσει κάποια στιγμή δεν θα τη γλυτώσω, μιας και είχα μια ζωή πρόβλημα με τα δόντια μου και έχω περάσει τις πιο δύσκολες βραδυές της ζωής μου.Να προσέχεις με τις δουλείες του σπιτιού και περαστικά σου!

MbGIp1.png

Κορίτσια γεία σας σε όλες!Σήμερα πήγα στον γιατρό μου, ακούσαμε το bebe, αν και λίγο δύσκολα λόγω πάχους :oops: που έχω αλλά ακούστηκε μια χαρά!Ο γιατρός μου μου είπε χαρακτηριστηκά ότι ''το κινητό δεν πιάνει στο υπόγειο'' !!!!!:roll: Μου είπε να κάνω επανάληψη της αιματολογικής εξάτασης cmv αντισώματα..(για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά μου είπε ότι σχετίζετε με ιό, 99% μου είπε ότι είναι αρνητικό όμως θέλει επαναληπτική για να είναι σίγουρος και μου είπε να την κάνω στο Ινστιτούτο Παστέρ.Μου έγραψε να κάνω και την β΄επιπέδου την οποία έχω κλείσει ραντεβού για 27 Ιουλίου.Αυτά!Υπομονή λιγάκι και βλέπουμε!

MbGIp1.png

Κορίτσια γεία σας σε όλες!Σήμερα πήγα στον γιατρό μου, ακούσαμε το bebe, αν και λίγο δύσκολα λόγω πάχους :oops: που έχω αλλά ακούστηκε μια χαρά!Ο γιατρός μου μου είπε χαρακτηριστηκά ότι ''το κινητό δεν πιάνει στο υπόγειο'' !!!!!:roll: Μου είπε να κάνω επανάληψη της αιματολογικής εξάτασης cmv αντισώματα..(για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά μου είπε ότι σχετίζετε με ιό, 99% μου είπε ότι είναι αρνητικό όμως θέλει επαναληπτική για να είναι σίγουρος και μου είπε να την κάνω στο Ινστιτούτο Παστέρ.Μου έγραψε να κάνω και την β΄επιπέδου την οποία έχω κλείσει ραντεβού για 27 Ιουλίου.Αυτά!Υπομονή λιγάκι και βλέπουμε!

αντε με το καλο ποτε σου εκλεισε ραντεβου ο γιατρος για να το πω στυον δικο μου να μου κλεισει την ιδια μερα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά σωστά υποθέσατε ο γιατρός μου έγραψε 2 βδομάδες αδειούλα και στις 12 Ιουλίου θα πάω δουλειά :D Γυρίζω συνέχεια με τον γιο μου και πάμε και εκδρομούλες με τον άντρα μου. Τώρα τρέχω και βλέπω έπιπλα γιατί μου είπανε ότι αν τα θέλω τέλος Ιουλίου πρέπει να τα παραγγείλω τώρα γιατί από εξωτερικό θα έρθουν και θα έρθουν όλες οι παραγγελείες μαζί τον Ιουλιο γιατί Αύγουστο τα εργοστάσια είναι κλειστά !!!

Τέλοσπαντων μην σας κρατάω με αυτά τα νέα απο την Β επιπέδου δόξα το Θεο όλα καλά !!!! 1 ώρα ήμουν μέσα και όχι για τις μετρήσεις κεφαλιού και αυτά όλα αλλά για το φύλο δεν δεχόταν να μας δείξει τί είναι :rolleyes: τελικά βγήκα έξω περπάτησα πήγα στο ραντεβού με τον γιατρό και η μπέμπα τελικα αποφάσισε να μας δείξει !!! Ναι είναι κοριτσάκι !!!!!:D:D:D:D Μετά ξαναμπήκα στην Β' Επιπέδου μόνο για το φύλο και διαπίστωσε και αυτός ότι είναι κορίτσι !!!! Επιτέλους κουνήθηκε και μας άφησε να δούμε μου λέει έχετε ένα κοριτσάκι :D:D Είναι μικρούλι μόλις 410γρ :D Πολύ χάρηκα κορίτσια Δεύτερη φορά και το ένστικτο της μητέρας βγαίνει σωστό !!!

Μικιο κουκλος ο γιος σου να τον χαίρεσε !!! Καλές διακοπές τώρα που είναι με άδεια ο άντρας σου. Θα πάμε και εμέις Πέμπτη και Παρασκευή σε ένα ξενοδοχείο πάνω σε βουνό για διανυκτέρευση :D

Ladycat πόσα κιλά έχεις βάλει ?? Ο σκύλος δικός σου είναι εεε??? Πως τον λες ή είναι κορίτσι ??

Λοιπόν κορίτσια πρέπει να σας αφήσω τώρα θα πάω να καθαρίσω λίγο σπίτι πριν ξυπνήσει ο γιος μου μιας και θα φύγουμε κατά τις 9:30 όποτε καταφέρνω θα μπαίνω να διαβάζω τα νέα σας καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες για την Β επιπέδου :-D Πολλά φιλάκια

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...