Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @kate82 χρονια σου πολλα με υγεια.. και μια τεραστια χοριακη!! Ευχομαι του χρονου τα χριστουγεννα και εσυ και ολες μας.. να κραταμε ενα υγιες, ομορφο κ στρουμπουλο μωρο αγκαλια!!❤❤

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
      Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Καλημερα κοριτσι μου.. και καλη αρχη! Δεν ξερω να σου απαντησω για το ωχρο σωματιο.. πότε σου ειπαν οτι θα ξερεις; θα ξανακανεις υπερηχο ή αρκουν οι αιματολογικες; ποτε θα εχεις απαντησεις; (και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω για να ξερω κι εγω. Ποσες μερες μετα την περιοδο μπορεις να πας για πρωτο υπερηχο; σημερα περιμενω περιοδο. Μπορω να παω και την Πεμπτη; ή μεχρι την Τεταρτη; αν ξερεις..)

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Σήμερα αγοράσαμε: nuk & avent. Ελπίζω κάποια να της αρέσει. Την 1η φορά τη ρουφάνε αμέσως ή θα πρέπει να την πιέσω;

εγω εχω αβεντ.δε την πιεζεις.απλα την βαζεις στο στομα κ την ρουφαει αυτοματα χαχα

Holy Diver

εγω εχω αβεντ.δε την πιεζεις.απλα την βαζεις στο στομα κ την ρουφαει αυτοματα χαχα

καλημερα κοριτσαρες,

Δημητρα εγω εχω δοκιμασει πολλες φορες να του δωσω πιπιλα και με τη γλωσσα σου τη σπρωχνει και τη φτυνει, καλα θα ηταν να την επαιρνε γιατι πολλες φορες για να κοιμηθει θελει να πιπιλα το στηθος μου και οταν τον παιρνει ο υπνος εχει πλακα γιατι συνεχιζει να και κανει με το στομα του την κινηση κι ακους τσουπ τσουπ τσουπ,

μαλλον τον εχω κακομαθει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κορίτσια καλημέρα! ο μικρός μου ξεκίνησε εδω και 4 μέρες να κοιμάται κατα τις 10.30 με 6 το πρωι σερί. στήθος πια δεν πιάνει οπότε αντλώ αποκλειστικά τα γέυματα του. το θεματάκι μας είναι οτι κατα τις 8 το βραδάκι αρχίζει μια ναεξελεγκτη γκρίνια - κλάμα που δεν ηρεμεί με τίποτα. μόνο αν είμαστε ορθιοι κ τον κόβουμε βόλτες, κάτι που το αποφευγω σε ολη την ημέρα παρα μόνο φυσικά οταν κλαίει για να τον ηρεμήσω λιγάκι. κατα τις 9 που κανει το μπανάκι του ηρεμεί γελάει κ μολις αρχισει το ντυσιμο ξεκινα παγκόσμιος!! ωρύεται κ κλαιει με λυγμους που ενώ θέλει να φάει δεν μπορει οπότε κοιμάται κ προσπαθω να τον ταιζω στον ύπνο το τελευταιο γέυμα. αντιμετωπιζει καμια κατι παρομοιο? δεν πιστευω να ειναι παλι κολικοι γιατι τους περασαμε κ τοτε το κλαμα δεν σταματαγε με τιποτα. να είναι απο την νύστα? κατα τη διαρκεια της ημερας παιρνει αρκετους υπνους.ευχαριστω κ παλι καλημερα!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

κορίτσια καλημέρα! ο μικρός μου ξεκίνησε εδω και 4 μέρες να κοιμάται κατα τις 10.30 με 6 το πρωι σερί. στήθος πια δεν πιάνει οπότε αντλώ αποκλειστικά τα γέυματα του. το θεματάκι μας είναι οτι κατα τις 8 το βραδάκι αρχίζει μια ναεξελεγκτη γκρίνια - κλάμα που δεν ηρεμεί με τίποτα. μόνο αν είμαστε ορθιοι κ τον κόβουμε βόλτες, κάτι που το αποφευγω σε ολη την ημέρα παρα μόνο φυσικά οταν κλαίει για να τον ηρεμήσω λιγάκι. κατα τις 9 που κανει το μπανάκι του ηρεμεί γελάει κ μολις αρχισει το ντυσιμο ξεκινα παγκόσμιος!! ωρύεται κ κλαιει με λυγμους που ενώ θέλει να φάει δεν μπορει οπότε κοιμάται κ προσπαθω να τον ταιζω στον ύπνο το τελευταιο γέυμα. αντιμετωπιζει καμια κατι παρομοιο? δεν πιστευω να ειναι παλι κολικοι γιατι τους περασαμε κ τοτε το κλαμα δεν σταματαγε με τιποτα. να είναι απο την νύστα? κατα τη διαρκεια της ημερας παιρνει αρκετους υπνους.ευχαριστω κ παλι καλημερα!!

Καλημέρα μανούλα, να χαίρεσαι τον γιόκα σου. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται η γκρίνια, αλλά αφού ηρεμεί με την αγκαλίτσα, προτείνω αγκαλιτσες μέχρι να του περάσει και υπομονή. Η δικιά μου είναι γενικά ήσυχο μωρό, να φανταστείς κοιμάται όλη τη νύχτα από νεογέννητο, αλλά καμιά φορα που γκρινιάζει την πάω βολτίστες μέσα στο σπίτι αγκαλια και της μιλάω. Εκείνη κοιτάζει γύρω γύρω και ηρεμεί. Μήπως απλά θέλει κι ο γιός σου να βλέπει γύρω γύρω? Μήπως βαριέται όλη μέρα ξάπλα?

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

το σκεφτηκα κ τον δικαιολογω απολυτα να βαριεται, εδω εμεις και βαριομαστε που κ που :) αλλα μετα το μπανιο γινεται χαμος!! δεν φαινεται να ειναι αποβαρεμαρα αλλα οτι κατι τον ενοχλει φοβερα. μεχρι με λυγμους κλαιει κ δεν ηρεμει. τι να πω φοβαμαι οτι δεν τον καταλαβαινω κ τον στεναχωρω παραπανω! :(

Tnvip2.png

C5iVp2.png

το σκεφτηκα κ τον δικαιολογω απολυτα να βαριεται, εδω εμεις και βαριομαστε που κ που :) αλλα μετα το μπανιο γινεται χαμος!! δεν φαινεται να ειναι αποβαρεμαρα αλλα οτι κατι τον ενοχλει φοβερα. μεχρι με λυγμους κλαιει κ δεν ηρεμει. τι να πω φοβαμαι οτι δεν τον καταλαβαινω κ τον στεναχωρω παραπανω! :(

Με τα κακάκια του πως πάει? Μήπως είναι από αυτό? :confused:

pzPvp2.png

εξαρχης ενεργειται πολυ καλα, λερωνει τρεις πανες καθε μερα κ δεν ζοριζεται. μπορει να αφησει μερικες πορδιτσες την ωρα ππου κλαιει αλα δεν ξερω αν ειναι απο το σφιξιμο του κλαματος η εχει αεριακια κ ποναει. το πρωι που τα "κανει" πριν τα αμολησει αφηνει πολλες κ δυνατες κλανιες :ρ αλλα διχως να ενοχλειται, απλα μου στριφογυρναει λιγακι..

Tnvip2.png

C5iVp2.png

μηπως το μωρο δεχεται πολλα ερεθισματα κατα τη διαρκεια της ημερας κ το βραδυ εχει υπερενταση?πολυς κοσμος στο σπιτι,πολλα χερια το παιρνουν αγκαλια,πολυ αγχος απο τη μερια σου οι πολλες αλλαγες δωματιων?παιζουν ρολο κ αυτα

Holy Diver

καλημερα! το πρωι φευγουμε απο το σπιτι οταν ξυπνησει κ ερχομαστε στην επιχειρηση του αντρα μου οπου καθομαστε μεχρι το μεσημερι, 3-4 ωρα. το μωρο συνηθως κοιμαται στο αμαξι κ συνεχιζει τον υπνο του στο καροτσσακι απο οπου τον σηκωνουμε οταν ξυπνησει για να φαει η αν κλαψει στον υπνο του κ δεν ηρεμησει με την κουβαντα η την πιπιλα του. δεν τον πολυσηκωνει κοσμος, αντε να τον πιασει λιγο κ η πεθερα μου γιατι τους εχουμε ξεκοψιε τα χερια. μετα το απογευματακι μεχρι την νυχτα ειμαστε σπιτι, συνηθως οι τρεις μας. αντε να ερθει κ η αδερφη μου με τον αρραβωνιαστικο της. αλλα κ παλι τον σηκωνουμε κυριως τοτε που τσιριζει. κ καμια φορα ξυπνα στον υπνο του τσιριζοντας. παιζει να βλεπει ονειρο?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...