Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπακι λογικα σε 10 μερες το πολυ θα εχεις περιοδο.αν περασουν 20 μερες κ δε σου ερθει πρεπει να το πεις στον γιατρο σου.γενικα ομως ποσες μερες κυκλο ειχες?εμενα ειναι 28 μερες κ ειναι παντα σταθερος.

τα παιδια καλυτερα ειναι.ο αλεξ τριτη μερα σημερα χωρις εμετο κ διαρροια οποτε πιστευω πως το ξεπερασε κ μπορει να φαει πλεον κανονικα.κ η μπεμπα χτες μονο μια φορα εκανε διαρροια το πρωι ετσι γιαυτην ελπιζω πως περασε.η ραφαελα μη χασει...βηχα και συναχι.συνηθισμενο φαινομενο:evil:

Holy Diver

εγω βλεπω στο ιντερνετ για γαμο και βαφτιση και δεν μπορω να βρω αυτο που θελω νιωθω οτι δεν θα μου φτασει ο χρονος ,ειμαι τοσο δυσκολη που δεν θα μου φτασει ο χρονος

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπες πωπω μου ηρθε προχτες περιοδος παλι αλλα δεν εχω καταλαβει παλι τιποτα ουτε πονος ουτε τιποτα η μικρη μια χαρα αρχιζει ν κανει ζουζουνιες με τα χερια της κ αρχιζει να μας ξεχωριζζει κ γελαμε με αυτα που κανει

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

φροσακι ειδες που σου ειπα οτι μετα τη γεννα η περιοδος δεν ποναει?εγω πριν κανω το πρωτο παιδι τις πρωτες 2 μερες περιοδου τις περνουσα ξαπλα χαπακωμενη κ διπλωμενη απο τους πονους.

η δικια μου οοοοοποτε ειναι ξυπνια(σπανιο να μεινει ξυπνια πανω απο 1 ωρα σερι:rolleyes:) λεει μπουφ μπββββ μπου, ουυυυ οοοοο,και αααουυυυ:rolleyes:

οποτε πιναει κανει τα χειλια προς τα κατω με καημο και μετα κλαιει:tongue: αλλα αμα δει τον μπαμπα της χεζεται πανω της απο τη χαρα:evil::evil: εμενα με γραφει:evil: μολις τον βλεπει αρχιζουν τρεμουν ποδια χερια κουνιεται τοσο πολυ που θα μου φυγει απο την αγκαλια και του παταει κατι γελια με την γλωσσα εξω!ζηλευω λεμε ρε!:evil::evil::evil:

Holy Diver

τι κανει ο μικρος σου ποπακι¨?τελικα κακα εκανε?αλλαξαν χρωμα?(μετα απο 5 χρονια επαφης με σκατα και πανες πλεον δε σιχαινομαι:rolleyes: μου φαινονται λες κ μιλαμε για χρωμα μαλλιων:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Holy Diver

Καλημερα κοριτσια..εγω θα την αποκλειρωσω την κορη μου, απαπαπα τι παιδι ειναι αυτο που εκανα? Γκρινιαααααααααα δεν ειναι ευχαριστημενη με τιποτα λεμε! Λες και καταπιε κασετα κλαιει μονιμως. Αφου μολις σταματησει λιγο την κλαψα ηρεμει το αυτι μου! Δημητρα και η δικια μου με τον πατερα της εχει ψυχωση! Αλλο πραμα μιλαμε! Καθετε σαν κοτα στην αγκαλια του και δεν βγαζει κιχ! Μαλλον επειδη καθονται μαζι μας περισσοτερες ωρες μας βαρεθηκαν! :rolleyes: Ξερω γω? Τι να πω!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Δήμητρα μάλλον έχεις κάνει διατριβή στο θέμα μωρά, οπότε τίποτα δεν σου φαίνεται πλέον περίεργο. Χαίρομαι που τα μικρά σου είναι καλύτερα.

Μήπως ξέρετε πότε περνάνε άλμα ανάπτυξης; Ο δικός μου ενώ είναι σε γενικές γραμμές ήσυχος χτες ήθελε να τρώει κάθε 2 ώρες και δεν κοιμόταν με τίποτα. Με έβγαλε οφ.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

ελενη κ εγω αυτο λεω γιατι κ τα αλλα 2 οταν γυρναει ο μπαμπας τους κανουν σαν λυσσαρικα ενω αν παω καπου εγω πχ μεχρι τον φουρνο κ γυρισω σημασια δε δεινουν.χεστικαν κ αν φυγω χεστικαν κ αν ερθω:evil: τι σκατα μελι εχει ο μπαμπας τους? μιλαμε οτι σκαω απο ζηλεια:twisted:

Holy Diver

Καλησπέρα κορίτσια! Δήμητρα μάλλον έχεις κάνει διατριβή στο θέμα μωρά, οπότε τίποτα δεν σου φαίνεται πλέον περίεργο. Χαίρομαι που τα μικρά σου είναι καλύτερα.

Μήπως ξέρετε πότε περνάνε άλμα ανάπτυξης; Ο δικός μου ενώ είναι σε γενικές γραμμές ήσυχος χτες ήθελε να τρώει κάθε 2 ώρες και δεν κοιμόταν με τίποτα. Με έβγαλε οφ.

αλμα αναπτυξης περνανε 2 εβδ 4 εβδ 6 εβδ 3 μηνων κ 6 μηνων. αλλα σε καποιες περιπτωσεις μπορει να ερθει πιο νωρις η πιο αργα...θηλαζεις η δινεις ξενο?

Holy Diver

αχ βρε κοριτσια σας καταλαβενω απολυτα .εμενα ο μικρος μου μολις δει τον μπαμπας αυτο ηταν λες και ειναι οι δυο τους και δεν υπαρχει κανενας αλλος με τον πατερα του παιζει με τον πατερα του γελαει ολα με τον πατερα του.εμενα με εχει ξεγραψει τελειως .οταν βλεπει τον μπαμπα του παγωνουν και οι δυο τους μετα ματια εποικινωνουν .εμενα εχθες ολοι μερα δεν κοιμωτανε με τπτ κοιμηθηκε στις 11 το βραδυ . και σηκωθηκε στις 4 να φαει και ξανα κοιμηθηκε αλλα παο εχθες τρωει3 ωρες και οχι 4 ως συνηθως . εκανε τα κακακια οτυ πολ λιγο εβγαλε πρασινο και μετα κιτρινο θα δουμε μεχρι το σαββατο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...