Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο στη μικρή! Προσπάθησε τώρα να μην της χαλάσεις καθόλου τη ρουτίνα για να το συνεχίσει. Ο μικρός μου από την πρωτοχρονιά ξύπναγε μόνο μια φορά και όταν έκανε το εμβόλιο είχε πολύ εκνευρισμό και γκρίνια και το χάλασε. Και μου έλεγαν να το κάνω πρωί αλλά δεν έβρισκα ραντεβού και το έκανα βράδυ. Μεγάλη χαζομάρα. Τώρα το επόμενο θα προσπαθήσω να το κλέισω νωρίς και να είναι πρωί.

Ειλικρινα, δεν ξερω πως εγινε αυτο, ισως αλλαζει η μικρη! Εμεις στις 20 του μηνα εχουμε το πρωτο μας εμβολιο.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις εχουμε 7/2 το πρωτο εμβολιο.εδω τα κανουν μετα τον 3ο μηνα.ναι μετα το εμβολιο ετσι ουρλιαζουν χωρις ανασα κ στην αρχη χωρις φωνη:rolleyes: μετα πατανε γκαζια και ουρλιαζουν με ανοιχτα χερακια κ γινονται κοκκινα.τα καημενα κ εγω τα λυπαμαι...στο μπουτακι το κανουν κ σε σας το εμβολιο?εδω στο μπουτι το κανουν.

τα δικα μου ειχαν απιστευτη αφορητη γκρινια 2 μερες μετα το εμβολιο.πυρετο ποτε δε μου εκαναν εκτος απο μια φορα η ραφαελα που ειχε κανει 38.

αλλα η γκρινια τους κρατουσε 2 μερες και 2 νυχτες:roll:

εκαμα συγκρηση με τα βιβλιαρα των 2 αλλων παιδιων κ η μπεμπα ειναι ολιγον πιο τροφαντη.η ραφαελα 2 μηνων ηταν 5900 και 60 εκ και ο αλεξανδρος 2 μηνων ηταν 5600 και 63 εκ.

η νεφελιτσα 6040 και 65 εκ.ειμαστε βαρβατογυναικες:cool:αλοιμονο στο αρσενικο που θα διαβει στο δρομο μας :twisted::twisted:

Holy Diver

Και ο δικός μου την ίδια αντίδραση είχε. Δεν τον είχα ξαναδεί να κλάιει τόσο πολύ. Τι τραβάνε τα κοκόμοιρα. εμείς μαλλον ανήκουμε στο 25% που του έφερε γκρίνια. Και το χειρότερο είναι ότι τη Δευτέρα θα πάμε να κάνουμε κι άλλο. Μια χαρά μεγαλώνει ημικρά σου. Θηλάζεις ή δίνεις μπουκάλι;

Είναι αναγκαίο κακό τα εμβόλια, οπότε υπομονή σε όλες μας και σε όλα τα ζουζουνάκια. Ελπίζω στο 2ο να χουν συνηθίσει κάπως και να το πάρουν πιο... ψύχραιμα χεχεχεχε

Joan σε κάθε γεύμα πρώτα θηλάζω από 15 λεπτα στο κάθε στήθος και στο καπάκι δίνω και μπουκάλι. Από τότε που το ξεκίνησα αυτό, άρχισε να παίρνει βάρος. Στην αρχή που μόνο θήλαζα δεν έπαιρνε βάρος (γύρω στα 90 γρ. τη βδομάδα), έτσι το γυρίσαμε στη μικτή διατροφή και τζουτζουρέψαμε.

pzPvp2.png

εμεις εχουμε 7/2 το πρωτο εμβολιο.εδω τα κανουν μετα τον 3ο μηνα.ναι μετα το εμβολιο ετσι ουρλιαζουν χωρις ανασα κ στην αρχη χωρις φωνη:rolleyes: μετα πατανε γκαζια και ουρλιαζουν με ανοιχτα χερακια κ γινονται κοκκινα.τα καημενα κ εγω τα λυπαμαι...στο μπουτακι το κανουν κ σε σας το εμβολιο?εδω στο μπουτι το κανουν.

τα δικα μου ειχαν απιστευτη αφορητη γκρινια 2 μερες μετα το εμβολιο.πυρετο ποτε δε μου εκαναν εκτος απο μια φορα η ραφαελα που ειχε κανει 38.

αλλα η γκρινια τους κρατουσε 2 μερες και 2 νυχτες:roll:

εκαμα συγκρηση με τα βιβλιαρα των 2 αλλων παιδιων κ η μπεμπα ειναι ολιγον πιο τροφαντη.η ραφαελα 2 μηνων ηταν 5900 και 60 εκ και ο αλεξανδρος 2 μηνων ηταν 5600 και 63 εκ.

η νεφελιτσα 6040 και 65 εκ.ειμαστε βαρβατογυναικες:cool:αλοιμονο στο αρσενικο που θα διαβει στο δρομο μας :twisted::twisted:

Να σου ζήσουν και τα 3 Δημητρούλα, είναι super ανεπτυγμένη η μπουμπού σου, (η δικιά μου θα είναι μισή μερίδα μπροστά της) - και να μη μασάει από αρσενικά - μακάρι να βγεί τσαούσα :wink:

pzPvp2.png

μπουμπουκι μου σε ευχαριστωκ εσυ να χαιρεσαι τη μπουμπουκιτσα σου!.μην αγχωνεσαι γιατι μπορει η δικια σου να γεννηθηκε πιο μικρουλα.η δικια μου βγηκε κ νταρντανα 3800 κ 53 εκ.παντως δε παιζει ρολο το πως ειναι μωρα με το πως θα γινουν οταν ειναι παιδακια.πχ η ραφαελα γεννηθηκε 3340 και 51 εκ και η φιλη μου που γεννησε το γιο της 3 μηνες μετα βγηκε ο μικρος 2600 και 45 εκ.και τωρα ειναι τα ιδια κιλα με τη ραφαελα και της ριχνει και 2 ποντους!

Holy Diver

Διαφημίσεις

μπουμπουκι μου σε ευχαριστωκ εσυ να χαιρεσαι τη μπουμπουκιτσα σου!.μην αγχωνεσαι γιατι μπορει η δικια σου να γεννηθηκε πιο μικρουλα.η δικια μου βγηκε κ νταρντανα 3800 κ 53 εκ.παντως δε παιζει ρολο το πως ειναι μωρα με το πως θα γινουν οταν ειναι παιδακια.πχ η ραφαελα γεννηθηκε 3340 και 51 εκ και η φιλη μου που γεννησε το γιο της 3 μηνες μετα βγηκε ο μικρος 2600 και 45 εκ.και τωρα ειναι τα ιδια κιλα με τη ραφαελα και της ριχνει και 2 ποντους!

Έχεις δίκιο! Η δικιά μου γεννήθηκε 2.750 και 49 εκ. Δεν αγχώνομαι μωρέ, γερά να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου. :D

pzPvp2.png

σημερα τον ζυγησα!10600 εχει φτασει.2 κιλα εχασε σε 10 μερες:(:confused: κατι ψιλα αρχισε να τρωει σημερα.αλλα παρειγγηλα σκονη με θερμιδες (ειδικη για βρεφη ασχετα που ειναι 3 ετων ο δικος μου) και μουρουνελαιο.επρεπε να ειναι 14-15 κιλα κανονικα!

Holy Diver

Βρε τον κακομοιρι. Αντε σιγα σιγα θα αρχισει να παιρνει βαρος. Πολλά παιδάκια όταν είναι μιρά είναι αδυνατούλικα και δεν τους αρέσει το φαγητό και μετά γίνονται δυο μετρα άντρες και δεν προλαβαίνεις με το φαγητό.

Ladycat τι έπαθες;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

θελω να βαρεσω το κεφαλι μπου στον τοιχο

καλησπερα κι απο εμενα,

γιατι φροσω μου τι εγινε

Δημητρα παραπληροφορηση μου ειπανε οτι οσο θηλαζω εγκυος δεν μενω τι να πω πως δινουν συμβουλες οταν δεν ξερουν?

τζοαν χαιρομαι που σε βοηθησα,

χριστινακι καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο εμενα παντως δεν με αφησε ουτε μπανιο να τον κανω για δυο 24 και πηραμε και παιδικο ντεπον προληπτικα δεν ειχαμε τιποτα ουτε πυρετο ουτε γκρινια και μετα απο 4 μερες μας εκανε τη γαστρεντεριτιδα, εκει ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ η ψυχουλα μου,

παντως εγω αυτο το 6αρο νηστικο δεν το εχω ξανακουσει, εμενα ο δικος θηλαζει τελευταια φορα γυρω στις 11 ξυπναει 3-4 αναλογα τις ορεξεις του και μετα παλι μετα απο κανενα 3ωρο

κοριτσια ολες δινετε συμπληρωμα ?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

φροσω αν δε πιασει το τσαι υπαρχουν ειδικα κλισματακια για μωρα.πες στο φαρμακειο την ηλικια του μωρου κ θα σου δωσουν(ρωτα κ τον παιδιατρο αν θες)εγω του εκανα του αλεξ κλισματα μεχρι 2 μηνων γιατι το ιδιο με τη δικια σου εκανε.με το που βαζεις το κλισμα στον ποπο σε μισο δευτερολεπτο εξφεντονιζονται

Holy Diver

μελινα εντελως παραπληροφορηση!μπες στο παρεντς κ θα δεις ποσες εμειναν εγκυες ενω θηλαζουν!δεν ισχυει κατι τετοιο!το ελεγαν οι παλιες γιατι οι περισσοτερες δεν ειχαν περιοδο οταν θηλαζαν κ καλα νομιζαν οτι ετσι δεν εχεις κ ωορηξια αλλα δεν ισχυει αυτο!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...