Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πλάκα κανείς;σώπα ρε συ! Πάντως αν δεν ανησυχεί ο γιατρός.... Και η μικρή τη γλύτωσε. Κι άντε να παχύνεις αφαγο παιδί.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άντε μπουμπου ξυπνά να αδειάσει tο στήθος μου πρηστηκα. Εν τω μεταξύ κοιμάται στο μπέιμπυ σίτ θα πιαστεί! Δεν τη γλυτώνω την αγρυπνία

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

σήμερα όλο γλύκα θέλω να τρώω. Σε 1 εβδομάδα ακριβώς περιμένω περίοδο. Έτσι ήμουν και πριν την εγκυμοσύνη. 1εβδομάδα πριν την περίοδο έτρωγα ότι γλυκό έβρισκα μπροστά μου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα κισακι αφου θηλαζεις μπορει κ να μην εχει σταθερο κυκλο.

αντε να παχυνεις αφαγο παιδι.οπως το ειπες.:( ειμαι στο τσακ να πατω μουρουνελαιο.το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..

Holy Diver

Διαφημίσεις

αμ θα παρω τι νομιζει ετσι θα μεινει!θα πω αυριο τη μανα μου να μου στειλει ταχινι.αυτη την κουβεντα ειχα με μια κοπελα απο το παρεντς πριν.για το ταχινι!εμεις εδω δεν εχουμε:evil: αλλα αμα το πω στη μανα μου θα μου στειλει με τις κουτες:tongue: και μουρουνελαιο τη δευτερα επιγοντως!

αμα κοιμαται μη το ξυπνας ρε συ.στον υπνο προσπαθησες καμια φορα να φαει?δοκιμασε.

Holy Diver

αμ θα παρω τι νομιζει ετσι θα μεινει!θα πω αυριο τη μανα μου να μου στειλει ταχινι.αυτη την κουβεντα ειχα με μια κοπελα απο το παρεντς πριν.για το ταχινι!εμεις εδω δεν εχουμε:evil: αλλα αμα το πω στη μανα μου θα μου στειλει με τις κουτες:tongue: και μουρουνελαιο τη δευτερα επιγοντως!

αμα κοιμαται μη το ξυπνας ρε συ.στον υπνο προσπαθησες καμια φορα να φαει?δοκιμασε.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ? ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ? ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ? ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ? ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ.

γινεται αλλα οχι σε ολες.κ σε μενα ειχε ερθει περιοδος.επισης να ξερεις πως οταν θηλαζεις μια χαρα μπορεις να μεινεις εγκυος.δεν ειναι καθολου αντισυλληπτικη μεθοδος.:tongue: εσυ πως εισαι?ξεπριστηκες καθολου?

Holy Diver

ακόμη κοιμάται. Θα πρέπει να ρουφάει ρε συ δεν είναι σαν tο μπιμπερό μηχανικα. Ανησυχώ και πονάει tο στήθος μου. Θα την περιμένω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γεια σας τι κανετε κοριτσια? εγω αποτης 5 ειμαιστο ποδι ο γιοκας μου δεν κοιμοτανε μεχρι τησ 2 το μεσημερι .μετα κοιμηθηκε μεχριτης 8 κοιμηθηκε 9 και μιση και ξυπνησε 1 και . και τωραπαλι νανι . εγω δεν τον ξυπναω για ν φαει οταν ξυπνησει τρωμε αλλεσ φορεσ στον υπνο το δινω αλλα τωρα τον αφηνω για ν μπορει ν κοιμαται ολο το βραδυ . οχι ανα 4 ωρες μαμ κακα και νανι .σημερα αποφασισαμε ημερομινια για το γαμο μας καλα ολα αυτα αλλα αμα δεν βρουμε δουλεια να δω τι θα κανουμε .. απο το πασχα κ μετρα εχω τρεχαματα

δεν πήγαινε άλλο την πήρα αγκαλιά κοιμισμενη και την έβαλα στήθος τα οποία πρηστηκαν παρά πολύ. Έφαγε την άλλαξα τότε άνοιξε τα μάτια γελούσε στο φωτιστικό είπε τα δικα τις με τη λάμπα και ξανά κοιμήθηκε. φοβήθηκα μην πάθει καμία υπογλυκαιμια φορές ώρες αφήστε σου tο στήθος μου έγινε πάμελα. Από τις 6 tο απόγευμα την έβαλα να φάει 2.30 tο πρωί. φορές ώρες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

άντε μπουμπου ξυπνά να αδειάσει tο στήθος μου πρηστηκα. Εν τω μεταξύ κοιμάται στο μπέιμπυ σίτ θα πιαστεί! Δεν τη γλυτώνω την αγρυπνία

Εννοείς το κάθισμα αυτοκινήτου; γιατί και εμένα κουρούμπελο γίνεται εκεί:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

ναι στο κάθισμα αυτοκινήτου'το διχαστο σαλόνι αλλά κάθεται εκεί πολλές φορές. Με τρόμαξε χτες. Την ταισα 2.30 κοιμισμενη και μετά ξυπνησε να φάει 5.30 κι 9.30. Τώρα πάλι μιλάει μόνη της στο φωτιστικό. Καλημέρα κούκλες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...