Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!

2 βδομάδες είχα να μπω internet. Διάβασα όλα τα νέα σας!

Ο Δομίνικος παίρνει πλέον κιλά (γεννήθηκε 3120, βγήκε από το Μητέρα 2720 και μετά 6 μέρες κατέληξε 2600 (αυτό ήταν το minimum του). Τώρα (1 μήνα μετά) είναι 3050. Αποκλειστικός θηλασμός και αϋπνίες... Θα βελτιωθούμε, που θα πάει....

Καλησπέρα κορίτσια.

Garouf, η δικιά μου έχει διαγνωσμένη ευρεία ΓΟΠ. Έκοψα τα γαλακτοκομικά για 2 εβδομάδες αλλά τίποτα. Ο γιατρός μου είπε ότι η αλλεργία θα φαινόταν κ με άλλα συμπτώματα όπως αίμα στα κακά οπότε δεν αξίζει να τα κόψω ούτε να περιορίσω κάτι στη διατροφή μου. Στη ΓΟΠ φταίει μια βαλβίδα που είναι ανώριμη στο στομαχάκι τους και βελτιώνεται με τον καιρό. Εμείς παίρνουμε σιροπάκι και κάνουμε υπομονή... Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ μεσα στο άγχος την αλλάζω, την κάνω μπάνιο, την πάω βόλτα... Υπομονή!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

απλα πρεπει να το εξετασει το θεμα για να δει αν οντως προκειται για γοπ η απλα για ευαισθητο στομαχακι για να μπορει να πραξει αναλογως.αν με τη διατροφη δεν αλλαξει κατι πρεπει να κανει αναλογες εξετασεις

Holy Diver

Κορίτσια καλημέρα και heeeelppppp !!!!!!!!

Η μικρή μου εδώ και 3 μέρες έχει κάνει μια κοκκινίλα με μικρά σπυράκια στην ευαίσθητη περιοχή, ακριβώς στο χείλος. Ο παιδίατρος μου είπε ότι είναι ερεθισμός από τα τσίσα και τα κακάκια και να της βάλω αλοιφή Dactador, αλλά δεν θέλω να βάλω τέτοια κρέμα σε τόσο μικρό μωρούλι!!!!

Το παλεύω με συχνό πλύσιμο και σουντοκρήμ αλλά δεν υπάρχει βελτίωση... Τη γνώμη σας παρακαλώω

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

ΦΟΡΑΓΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΣΜΟ.ΕΓΑΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΕΧΤΡΑ.

Μάχη πως παει? Βελτιώθηκε καθόλου ο πόνος? Σε νιώθω , μου χει πετρώσει το στήθος μερικές φορές και ο πόνος δεν παλεύεται!!!!!!!!

pzPvp2.png

Μάχη πως παει? Βελτιώθηκε καθόλου ο πόνος? Σε νιώθω , μου χει πετρώσει το στήθος μερικές φορές και ο πόνος δεν παλεύεται!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

Καλημέρα κορίτσια. Μαχη κουράγιο. Θα περάσει. Καλά ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι είναι τόσο επίπονο να κόψεις το γάλα. Εγώ νομιζα ότι παίρνεις το χάπι και αυτό ήταν.

Δήμητρα το μπουρεκάκι σου είναι καλύτερα; Εμείς χτες καναμε εμβόλιο και ο μικρός έκανε κατι δέκατα και ήταν ανήσυχος. Και μεσα στον μήνα θα κάνουμε άλλα δύο. Έλεος πια. Ο κακομοίρης πλάνταξε στο κλάμα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Καλημέρα κορίτσια. Μαχη κουράγιο. Θα περάσει. Καλά ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι είναι τόσο επίπονο να κόψεις το γάλα. Εγώ νομιζα ότι παίρνεις το χάπι και αυτό ήταν.

Δήμητρα το μπουρεκάκι σου είναι καλύτερα; Εμείς χτες καναμε εμβόλιο και ο μικρός έκανε κατι δέκατα και ήταν ανήσυχος. Και μεσα στον μήνα θα κάνουμε άλλα δύο. Έλεος πια. Ο κακομοίρης πλάνταξε στο κλάμα.

ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ¨ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ , ΠΑΣ?"

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες. Καλησπέρα μάλλον. Βγήκαμε βόλτα χτες και σήμερα είχε καταπληκτική μέρα. Δημητρούλι περαστικά στο μωρακι. Κορίτσια ο αποθηλασμος είναι ζορικος. Κουράγιο. ξεστολισαμε και tο δεντρακι και ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση ουτ'

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημέρα κούκλες. Καλησπέρα μάλλον. Βγήκαμε βόλτα χτες και σήμερα είχε καταπληκτική μέρα. Δημητρούλι περαστικά στο μωρακι. Κορίτσια ο αποθηλασμος είναι ζορικος. Κουράγιο. ξεστολισαμε και tο δεντρακι και ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση ουτ'

Ο ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΤΡΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ....ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

πηγαμε παιδιατρο παλι γιατι ο αλεξ αρχισε παλι εμετους εκει που εκανε μονο διαροιες εδω κ 3 μερες χτες βραδυ κατα τις 2 εκανε εμετο παλι.κ σημερα αλλες 2 φορες.μας εδωσε υποθετα.τωρα ειναι λιγο πιο ζωντανος...η μπεμπα εκανε χτες συνολο 3 φορες διαροια κ σημερα 1 φορα ως τωρα.μας εδωσε κ ενα χαπι γιαυτην 2 φορες τη μερα για 3 μερες το δυαλιουμε σε νερο...

μαχη ελπιζω να εισαι καλυτερα.κ εγω στον αλεξ ειχα αποθηλασει αποτομα γιατι σταματησε να πινει κ στηθος κ ουτε σκονη ηθελε και ξερω τι τραβας.ποναει παρα πολυ...

Holy Diver

ρε ταλαιπωρείσαι κι εσυ κι αυτα. Υπομονή. Τι άλλο. Εμένα σήμερα όλο κοιμάται... Κουράστηκε από τη βόλτα;την περιμένω για φαΐ και μπάνιο. Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε αγρυπνία tο βράδυ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ασε κισακι μου η μπεμπα εκανε πριν καμια ωρα παλι διαροια.2η φορα σημερα.

αυτη μια χαρα ειναι εντωμεταξυ.ουτε κομμενη ουτε τιποτα.τρωει κανονικα κ κοιμαται κανονικα.εντελως στην κοσμαρα της:shock: ευτυχως δηλαδη γιατι αλλιως αν εχανε βαρος δε το γλυτωναμε το νοσοκομειο κ την εισαγωγη.

ο αλεξ ομως εμεινε μισος.ξαπλωσε σημερα να του κανει ο γιατρος υπερηχο στο στομαχι και φαινοταν ενα ενα τα κοκκαλα του στα πλευρα.μου ρθε να βαλω τα κλαμματα.το αγορακι μου ερεψε εντελως:( σας λεω εχει γινει σαν τα παιδια της αιθιοπιας κ δεν υπερβαλω καθολου:( βουρκωνω μολις τον σκεφτομαι:( ολα τα ρουχα του του πεφτουν ενω περπαταει.τα κοκκαλα του διαγραφονται!τι θα κανω!!!ο γιατρος ειπε οτι επειδη ηταν ετσι κιαλλιως αδυνατος γιαυτο εγινε ετσι.ποτε θα γινει καλα να τον μπουκωνω στο φαι:( 6 μερες εχει γαστρεντεριτιδα.τον εφαγε εντελως..

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...